Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • Yasaklı

@gucarslan 2020-2021 de küresel pandemi krizini bahane ettiler. Burada devletin eli mesele ne kadar “milli güvenlik” olsa da daha zayıf görünüyor. Umarım bu seneki talihlileri sevindirecek haberler hızla gelir. Açık bir hukuk ihlali var.

• Merhaba, ustraveldocs kayıdı ile ilgili bir şey soracağım, Passport Place of Issue kısmında Turkey şeklinde girmemiz gerekiyor mu yoksa pasaportta yazılan Veren Makam ile aynısı mı olacak?
    Gözümden kaçmış olabilir kusura bakmayın ama bu sistemdeki yanlışları sonradan düzeltmek gerçekten kabus gibi.

• @koci çok üzgünüm umarım hızlıca çözüme kavuşur, sürecin tıkandığını artık resmen söyleyebiliriz bundan sonrası sakince takip etmek, konsolosluğa mülakat tarihi öğrenmek için mail atmayı düşünmüştüm vazgeçtim, belki de biraz beklemek en doğrusu, en kısa sürede sizi aradıklarını vizenizin basıldığını ve teslim alabileceğinizi söyledikleri bir msjı burdan yazmanız bizim de okumamız dileğiyle şimdilik geçmiş olsun diyorum...

• @gucarslan bu sene tek fark cok erken olmasi olabilirmi? Tek umudumuz bu gibi sanki

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@earslann ne kadar erken o kadar fazla eziyet benim gözümde.
    bunu olumlu görmemek gerek..

• @gucarslan Anladim hocam tesekkur ederim

• @koci Senin adına çok üzüldüm kardeşim umarım emeklerinin karşılığını alırsın. Ama yapacak bir şey yok vizesini henüz almamış herkese geçmiş olsun. Umudumuzu kaybemeden süreci takibe devam.

• @meral Teşekkür ederim, muhtemelen yeni mülakat dağıtılması, bizim vizelerin işlenmeye devam edilmesi ve dv27 sürecinin başlaması paralel bir şekilde olur diye düşünüyorum.

En azından ilk ikisi için eminim, üçüncüsünün dinamiği farklı olabilir.

Umarım süreç kısa sürede pozitife döner ve vizelerimize kavuşuruz.

• @koci selamlar. Yaşadığınız olay için çok üzgünüm umarım en kısa sürece yüzünüz güler. Bir şeyi merak ettim. Pasaportunuzu orada mı bıraktınız? Pasaportu orada bıraktıysanız size haber verilene kadar orada mı bekleyeceksiniz?

• @bahadir90s

Pasaportumu bırakmadım çünkü sürecin uzayabileceğini düşündük.

• Bu ileti silindi!

• @koci yasadiklarınız için çok çok üzgünüz,bir önceki arkadaş için supervisora danismayıp sizin için danışmasını ben de anlayamadım çünkü iki vize türü de aynı.Konuyla ilgili bilgisi olan varsa iyi olur.Ayrıca bundan önceki mülakatlarda eğitim soruları pek sorulmamıştı.Amerika artık nitelikli göçmen mi istiyor sorusu oluşuyor kafalarda.

• @koci Gecmis olsun, 221g almis biri olarak 1 sene yasal sureniz oldugunu belirtmek isterim.
    Umuyorum ki bu 1 sene icinde konu cozumlenir ve vizeniz basilir.

• @meke Bahsedilen 221g süresi vize onaylandığından dolayı 6 geçerli olmaz mı?

• Yasaklı

Editlendi.

• @Ceyda-Altun, içinde söyledi: DV2026 Mülakat Deneyimleri

@koci yasadiklarınız için çok çok üzgünüz,bir önceki arkadaş için supervisora danismayıp sizin için danışmasını ben de anlayamadım çünkü iki vize türü de aynı.Konuyla ilgili bilgisi olan varsa iyi olur.Ayrıca bundan önceki mülakatlarda eğitim soruları pek sorulmamıştı.Amerika artık nitelikli göçmen mi istiyor sorusu oluşuyor kafalarda.

Bence durum şöyle oldu, Thailand vatandaşının turist vizesini onayladıktan sonra karşısında DV vizesi gelince (ekranında bununla ilgili uyarı mesajı da çıkmış olabilir) supervisor'a danışmak durumunda kaldı ve vizeyi onaylamaması bilgisini aldı.

Tabiki bunlar tamamen düşüncelerden ibaret, gerçeğin ne olduğunu konsolosluk çalışanı bilir ancak.

• @koci Ne desem bilemiyorum gerçekten çok üzüldüm. Aniden alınmış bu kadardan dönülmesini ve başta siz olmak üzere bekleyen tüm arkadaslarimizin geç de olsa vizelerine kavuşabilmesini umuyorum.

• @bravist bu şekilde olabilir fakat @koci beyden önce de DV mülakatı olmus yani sıralama önce thai vatandasi sonra bir dv mülakatı sonra bir dv mülakatı daha.onun için anlayamadım.özel olarak mezun olduğu bölümün sorulması da düsündürücü.

• @Ceyda-Altun

Mezun olduğum bölüm sorusu standart bir kontrol ya, benim diplomamla beraber Avrupa Birliği diploma ekim de vardı zaten diplomadan çok onu inceledi incelerken dikkatini çekti sordu. Benim dikkat çekmek istediğim nokta zaten az soru sormuş olmasıydı.

• Ankaraya sayısız attıgımız mail-aile üyesi ekleme formu başarısız oldu.Hiçbir dönüş yok.Ustraveldocstaki chat de yanıt vermiyor,sabit hatlardan zaten telesekreter herhangi bir yere bağlamıyor.Eşimle beraber AP'ye kalmaya razı olmusken suan dosyaya benim bilgilerimi ekleyemiyoruz.Sizce noel sonrası dönüş yapmalarını mı bekleyelim başka ne yapabiliriz?Bildiğimiz bütün yöntemleri denedik.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

141

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |