Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

YeşilkartForum kurucumuz Ali Cihan bey, Çocukluk Çağı Kemik Kanserine Karşı Geliştirdiği Tedaviyle “OutSmarting Osteosarcoma 2025 Hero Award” Ödülünü Aldı!

Gündem
42 39 1.3k 29

Benzer Başlıklar

• DV (Green Card) Çekilişinin Durdurulma Kararı (Aralık 2025)

Gündem
    1k
    8 Oy
    1k İleti
    71k Bakış
    SavageS
    @erenotti Tesekkurler yanit icin, bu belirsizlikler icerisinde bir cozum olmasa bile insanin fikir alisverisine ihtiyaci oluyor. Ozellilkle yargilanmadan iletisim kurabilmek cok degerli.
  • 3 Oy
    14 İleti
    910 Bakış
    sanaldenizS
    Mülakatsız vize yenileme sürecini kısaca açıklayabilirmisiniz. vize bittikten 12 ay içerisinde başvuru yapabiliyoruz. Ancak özetle ne gibi işlemler yapmalıyız. Örneğin ds160'ı yeniden doldurma vesaire var mı?
  • Kanada'da mektup yazma yarışmasında ödül

Gündem
    16
    3 Oy
    16 İleti
    3k Bakış
    H
    @gizemyavuz92 3hafta önce Kanada'da döndük anlıyorum sizi 😊 ilk 3 haftayı amerikayı deneyelim bosver denemeyelim diye gece gündüz düşünürken @crazycells 'in emekliliğin gelmiş sözü ve @Sharm 'ın bir atletin mücadelesini anlatan video beni kendime getirdi 😊✨💐 bu forum iyiki var...
  • Bir köşe yazısı: Yeni yıla beyin göçüyle girmek

Gündem
    38
    5 Oy
    38 İleti
    5k Bakış
    MySeaM
    Bu konuyu daha yeni gordum ve yurtdisina goc ile ilgili daha once okumus oldugum bir yaziyi paylasayim: https://onedio.com/haber/new-york-times-yetenekli-ve-varlikli-turkler-kitleler-halinde-ulkeyi-terk-ediyor-855888
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

12

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k