Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Biz de eşimle 18 Ocak tarihli Houston biletlerimizi aldık. Oradan Austin'e geçeceğiz.
    Bazı özel gerekçeler ile daha erkene çekemedik tarihi. Önümüzdeki 1 aylık süreçte, olan bitenleri değerlendirip, ona göre bir yol çizeceğiz.
    Hepimiz için hayırlısı olsun.

• @koci Geçmiş olsun, dileğim kısa sürede vizenize kavuşmanız.

• @koci @Figen Benzer bir olay da ben ve eşim yaşadık. Medical Report ve Mulakat gayet normal geçti. Visa Officer vizeniz onaylandı dedi. Fakat bir eksik evrak vardı. Pasaportlarımızı geri verdi. Eksik evrak ve pasaportlarınızı beraber posta ile geri yollayınız vizenizi basıp gönderelim dedi. 7-8 gün içinde eksik evrak ve pasaportları yolladık. Ancak dün Ankara konsolosluktan aradılar ve vizenin basılmayacağını söylediler. Durum değişirse bize ulaşın dediler. Bu arad asıl işlem yapılacak pasaport Iran ama TC pasaportum da mevcuttu. TC Pasportumda halen 10 yıllık B1/B2 vizem var ve o iptal olup olmadığından da emin değilim. İş yaptığım için Amerika ile o vize çok önemli benim için.

CN: 2026EU006XXX
    DS-260 Gonderimi: 21/09/2025
    Mülakat Yeri: Ainkara
    Saglik Muayenesi: 1/12/2025
    Vize Mulakati: 3/12/2025
    Eskisk evrak gönderimi: 10/12/2025
    Evrak konsolosluğa ulaşma tarih: 12/12/2025
    Konsolosluk telefonla arayıp ve vize basılmayacağı söyleme tarih: 22/12/2025

• @koci Üzücü bir durum fakat bazen her şey göründüğü gibi olmayabilir. Bu durdurma işi açıklanmasa oradaki memurun size de vize vereceğine emindim (diğer thai li kişinin dv vizesi aldığına emin değiliz). Nereye gideceğim, tanıdık var mı, ne iş yapacağım gibi sorular zaten prosedür icabı soruluyor. Süreç bittiği takdirde size bilgi vereceğiz ve posta yoluyla pasaportunuza vize basacağız demeleri bence iyi niyet ve bir umut göstergesi. Dileğim en kısa sürede bu belirsiz sürecin sona ermesi herkesin vizesine kavuşması.

• @koci bangkokta sanirim hepsi her vizeyi aliyordu, en azindan bankolarda yazan buydu emin degilim. O yüzden dediğiniz Thailand vatandaşinin vizesi farkli olabilir. Mulakatin kisa olmasi da bir gosterge degil zira bizimki de cok kisa surdu ve neredeyse bir sey sorulmadi

• @Akrap Geçmiş olsun şuan maalesef birçok kişi bu durumda, durumun değişmesi için beklemekten başka yapılabilecek pek bir şey yok gibi.

• @gucarslan peki 2020 /2021 dönemi gibi current olma olasılığı sizce var mıdır ? eğer olaki bu olumsuz süreç ortadan kalkarsa.

• https://yesilkartforum.com/forum/post/524078

"tavsiyem; ocak ayı için mülakat almış arkadaşlarımızdan, sağlık muayenesi olmamış olan varsa sağlık muayenesi olmadan mülakata katılabilirler.
    bu, hem maddi olarak sağlık muayenesi ücretinden tasarruf, hem de 6 aylık sürelerinin başlamamasına vesile olur.
    mülakata elbette gitsinler!"

@Guven4627 @Seraptrkylmz @cemmehdi @UfukD @seçilmişkişi @wizzie @utku-pehlivan @Bugra0666 @osmanatasoy00

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@tolga20 şu an bültenin ilerlemesinden daha büyük sorunlarımız olduğunu düşünüyorum açıkçası..

• Edittttt

• Nereden nerelere geldik endişe ve korku içinde okuyorum. Bu pause umarım 9 ay içerisinde çözümlenir. DV20/21 sürecinde kaç ay almıştı acaba ?

• @koci çok çok üzgünüm oraya kadar gidip bunu yaşadığınız için. umarım ilerleyen günlerde güzel haberler alırız.

• @koci adınıza çok üzüldüm. Umarım mali yıl bitmeden bir gelişme olur ve vizenize kavuşursunuz inşallah.

• @koci dilerim en kısa sürede bu sorun ortadan kalkar ve en başta da siz vizenize kavuşursunuz !

• Arkadaşlar son durumlardan dolayi korku kapladı içimi vizem onaylandı fakat 12 ocakta ülkeye gireceğim bir sıkıntı olur mu? Şimdi 12 ocağa kadar her gün stresle uyanacağıö

• @FROG-FROG

Ben de aynı durumdayım 22 ocakta gidicem şuanlık bizi etkileyen bi durum yok.

• @proahmet yani her gun stresle uyaniyorum bir haber gorurum diye umarim bir sorun cikmaz

• @FROG-FROG sürecinizi bilmiyorum ama 800 lu bir case numarası ile bu stresi yasiyor olmaniza uzuldum umarım sorunsuz giriş yapabilirsiniz

• @Buse-Demir-0 ya vizem onaylandı her şey okay ama ona rağmen şu stresi yaşıyorum gerçekten kafayi yemek uzereyim

• @FROG-FROG ufacik gitme sansiniz varsa ben olsam hemen bilet alir giderdim kesinlikle beklemezdim

Benzer Başlıklar

• 728
  • 153
  • 73
  • 83
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

143

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |