DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Figen teşekkür ederim Figen Hn.
Arkadaşlar bu durum nedir. Nasıl bir APPROVED case son an vize basım aşamasında değişir? -
@bravist Ilgili talihli ailenin durumunu biliyorum.
konsolosluk sırf bu duruma dayandırarak vizeleri basmamazlik yapmamalı ama elbette bunu dinleyeceklerini zannetmiyorum.yakin zamanda mülakat giren arkadaşlar konsolosluktan gelecek geri bildirimleri beklesinler lütfen. bireysel olarak konsolosluk ile, onlar sizinle iletişime geçmeden kesinlikle geçmeyin.
herhangi bir bildirim alırsanız lütfen bizimle paylaşın.
yarın ve ilerleyen günlerde mülakata girecek arkadaşlarimizin durumları da bize fikir verecektir.
-
@Mert-Ab, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Abd ye yeni giris yaptim. normal ilk girisin son tarihi 20 mayis 2026 bitiyordu el yazısı ile dv1/lpr yazip altina ilk girisin son tarihi ile aynı olan 20 mayis 2026 yazdı. damgada ise bugunun giris tarihini yazdi damga da ortadaki tarih yazisi haric baya sönük olmuş. Elimde greencard olmadan son tarih 1 yil sonra olmasi lazim ama ozelliklemi bu tarihi yazdı normalde 1 yıl ama sana 5 ay verdim mi demek istedi?
Ucuşumun ertesi günü ilk giris mührü yapılan yerin yanında CBP Deferred Inspection a gittim. Onemli olan damga dedi bu tarihten itibaren 1 yıl eksi 1 günün var dedi. Kısacası problem yokmuş

-
Herkese selamlar , kcc ‘ gidişat ve mülakat için current olanların bu olan olaylardan etkilenip etkilenmeyeceği ve aynı şekilde DV 2026 kazananlarından mülakatları askıya alınacak mı diye sordum ve aldığım cevap , ayrıca bu olaylardan önce de yazdım yine aynı kelimeler ile dönüş yapmışlardı ;
Thank you for your inquiry.
The information you provided will be forwarded to the appropriate department.
Records indicate you have submitted a complete and valid DS-260 application for each family member to the Kentucky Consular Center. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing. Please refer to the visa bulletin at https://travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month. Once an interview date has been scheduled, you will receive notification via email to check dvprogram.state.gov.
-

Abd ye yeni giris yaptim. normal ilk girisin son tarihi 20 mayis 2026 bitiyordu el yazısı ile dv1/lpr yazip altina ilk girisin son tarihi ile aynı olan 20 mayis 2026 yazdı. damgada ise bugunun giris tarihini yazdi damga da ortadaki tarih yazisi haric baya sönük olmuş. Elimde greencard olmadan son tarih 1 yil sonra olmasi lazim ama ozelliklemi bu tarihi yazdı normalde 1 yıl ama sana 5 ay verdim mi demek istedi?
Ucuşumun ertesi günü ilk giris mührü yapılan yerin yanında CBP Deferred Inspection a gittim. Onemli olan damga dedi bu tarihten itibaren 1 yıl eksi 1 günün var dedi. Kısacası problem yokmuş

Hayırlı olsun, bilgilerinizi DV2026 Excel Takip Listesine (buraya tıklayıp) en alt beyaz alana ekleyin lütfen.
-
@kemal85 siz 11000 üzeri bir dosya numarasına sahipseniz dosyanız henüz aktif olmadığı için bu maili almış olmanız normal. Süreçte tıkanma olmazsa ocak ayında açıklanacak bültende current olursunuz
-
@tulay teşekkür ederim

-
@gucarslan ve haber bekleyen bütün arkadaşları bilgilendireyim, az önce mülakattan çıktım maalesef memur mülakat başlamadan haberlerden bahsedip mülakatı yapacağını ancak vize basamayacağını belirtti mülakat sonunda da 221g belgesi verip altına AP yazdı ve bunun teknik olarak bir red olduğunu ancak kısıtlamalar kalkarsa pasaportumu mail yoluyla iletmemi îsteyeceklerini ve vize işleneceğini belirtti.
Tabi hepiniz biliyorsunuz butun bu sürecin 6 aydan önce tamamlanması gerekiyor dolayısıyla benim kendi adıma çok ümidim kalmadı.
Detayları otele geçince aktaracağım, hepinize teşekkür ederim.
-
@koci geçmiş olsun
-
@gucarslan herkese iyi dilekleri icin tesekkur ederiz. yarın guzel haberler verebilmek dilegiyle.
-
@koci umarım her şey gönlünüzce olur.
-
@koci ne yazacağımı bilemedim. Gerçekten çok üzgünüz ama sizin oraya kadar gidip bunu doğrudan deneyimlemeniz de ayrıca üzdü beni. Her şey gönlünüzce olsun.
-
@koci hayallerimiz yıkıldı bu haberle, belki bir geri adım atarlar bir an önce. Geçmiş olsun…
-
@koci çok geçmiş olsun. Büyük hayal kırıklığı yaşadığınıza eminim, ümidinizi kaybetmemeniz dileğiyle

-
@koci İnanamıyorum geçmiş olsun.Umarım tez zamanda düzelir.Elim ayağıma dolaştı.
-
@koci Gecmis olsun, zor bir durum ama sikmayin caninizi. Elinizden geleni yapmis oldunuz en azindan. Ne yazik ki bu boyle bir surec bazilarimizin basina cok yorucu seyler gelebiliyor. Emin olun benzer seyleri yasamis biri olarak çok iyi anliyorum. Umarim durum ilerleyen gunlerde degisir.
-
@koci gecmis olsun dostum hem sana hem hepimize. Her iste bir hayir var. Yapacakta pek birsey yok beklememiz disinda. Sıkmayın canınızı
-
@koci geçmiş olsun.Sen üstüne düsen görevi yaptın eminim ki kazanan tüm talihlierde aynı şeyi yapacak gerisi takdiri İlahi biz elimizden geleni yapalım, gerisini Allah a bırakalım nasibimizde varsa AP dan sonra vizeler basılır yoksada ağzımızla kuş tutsakda olmaz.Önemli olan elimizden geleni yapacak olmamız.Kimse canını sıkmasın nasip den ötesi yok zaten sağlıcakla kalın
-
@koci çok üzücü bir durum. Neler hissettiğini anlayabiliyorum. Sıklıkla şer gibi görünen şeyler aslında hayırdır, hepimiz en az bir kere tecrübe etmişizdir. Bildiğim kadarıyla 221g verildikten sonra ek bilgi istenirse 1 yıl içerisinde işlem yapılması lazım diyor. Bu da bu mantıkla 23.12.2026 tarihine kadar bir süre var anlamına geliyor. Bu mantıkla örneğin durdurma kararı 10.10.2026 da kalktı malı yıl bitmesine rağmen bu 221g belgesi olduğu için vize hakkı saklı kalmış olmaz mı?
-
@tolga-ozfidan sizin dediğiniz gibi olursa içimiz bir nebze de olsa rahatlar
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.