Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @yunustg
    İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim 🙂 umarım hepimizin süreci olumlu olarak tanımlanır.

• @MusaAtakan Çok teşekkür ederim 🙂

• @koci Yarın sabah TSİ 05:30 civarında sizin sonuç belli olur Allah kolaylık versin sizinleyiz.

• Gozumuz kulagimiz kalbimiz sizinle @koci umarim vizenize kavusur hepimize umut isigi olursunuz

• @koci buraya “vizemiz onaylandı” mesajınızı okumaya geleceğim Allah yardımcınız olsun.

• Arkadaşlar herkese merhabalar,7 ocakta mülakatımız var 14 aralıkta evlendik.Bizim gibi current olduktan sonra evlenip eşini dosyaya eklemek icin mail atanlar kac günde dönüş maili aldi bilgisi olan bilgilendirebilir mi. Biz cuma saat 15.30 gibi mail attık fakat hala dönüş alamadık

• @Umut-P, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

8500-11000 arası 2NL maili alan veya randevu teyit mailine yanıt alan var mı?

Ben 11 bin üstünde olduğum için, mülakat yeri ve tarihi için soru sordum bu olayların üstüne, 19/12/25 cuma günü bana bir mesaj geldi ama pek duruma açıklama sayılmaz ve süreç devam ediyor mu fikir vereceğini de sanmam...

Sorunuz için teşekkür ederiz.

Kayıtlara göre, her aile üyesi için Kentucky Konsolosluk Merkezi'ne eksiksiz ve geçerli bir DS-260 başvurusu gönderdiniz. Görüşmeler, işlem gören dosya numaralarına göre sayısal olarak planlanmaktadır. İşlemde olan güncel numaraları bulmak için lütfen https://travel.state.gov adresindeki vize bültenine bakın. Bu bülten her ayın 15. gününden sonra güncellenmektedir. Görüşme tarihi planlandıktan sonra, dvprogram.state.gov adresini kontrol etmeniz için e-posta yoluyla bildirim alacaksınız.

Mülakat yeriniz Bangkok'tur ve KCC tarafından planlama amacıyla kullanılacaktır. Mülakatınız planlandığında, randevu bildirimini görüntülemek için Aday Durum Kontrolü'ne (ESC) giriş yapmanız gerekecektir. Bu sırada, randevunuzun doğru pozisyon için planlandığını lütfen doğrulayın. Herhangi bir nedenle doğru değilse, [email protected] adresinden tekrar KCC ile iletişime geçebilirsiniz.
    Lütfen mülakat yerleriyle ilgili herhangi bir değişiklik için "İkamet Ettikleri Ülkedeki Başvuru Sahiplerinin Değerlendirilmesi - 28 Ağustos 2025" başlıklı duyuruyu takip etmeye devam edin.
    Davanızla ilgili güncellemeler için lütfen https://dvprogram.state.gov/ adresini ziyaret edin. (Sayfa açılmıyor)

• Bu ileti silindi!

• @Serapp evet çok insallah guzel olacak ve sizi tanimasam da hep anacagim sagolun her soruma cevap verdiniz.Ve forum parayla alamayacagimiz hizmeti sağladı bize hepinize teşekkür ederim :))))

• @Utku-Pehlivan, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@bravist 15.30 da attık maili. Tavsiye için teşekkürler öğlene kadar dönüş alamazsak tekrar mail atacağız.

Merhaba, ne yaptınız bir gelişme oldu mu?

• @bravist Merhabalar, maalesef öğlen 2. kez mail yollamamıza rağmen dönüş yapılmadı. Bu akşam ve yarın farklı bir mail başlığıyla tekrar mail yollayacağız.

• @Emre-m Vize basılmamış olarak size pasaportunuzu geri mi göndereceklerini bildirdiler.

• @Emre-m bu durumu nasil yorumlamak lazim üstatlar ? @gucarslan @Serapp

• @Fer-0 Vize basımı için gönderdim ama işlem yapmadan göndereceklerini söylediler ama konu hakkında detaylı bilgiye sahip olmadığını söyledi...

• @Emre-m Nasıl bir işlem bizi bekliyor acaba? Ekstra daha ne kontrol edebilirler ki ?

• @Selimdiskaya52 Konu hakkında daha detaylı bilgi vermeleri için mail attım cevap geldiğinde sizleri de bilgilendireceğim.

• @Emre-m Puslu havada vize verip sorumluluk almaktan ziyade bekle gör yapıyorlar iyi olmadı bu iş.

• @Emre-m herkes idari işlemlerden geçecek demeleri çok ilginç, ne demek de kendileri bilmiyorlar gibi geldi bana. Daha sıkı güvenlik araştırma uygulayarak karar verecekler mi dosyalar sonsuza kadar idari işlemde kalacak mı yoksa ne olacak 💔😢
    En yakın zamanda bu belirsizlikten kurtulmamızı ve hepimiz vizelerimizi almamızı temenni ediyorum

• @zakaria Zaten ilk bombayı sen başlattın dosya taşınmıyor diye.Sonrası yüzümüz gülmez oldu 🙂

• Kesin olan şu;Yeni mülakat dagıtılmaya başlayınca rahatliyacağız gibi görünüyor.Çünkü sürecin devam edip etmeyeceği bence buna bağlı.

Benzer Başlıklar

• 153
  • 316
  • 12173
  • 11427
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

140

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |