Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• sün bültenle current olduk, her gün sayfayı kontrol ediyorum. your case is currently at KCC değişmedi. salı günü yeniden mail atacağım.
    son olaylara cidden kafam çok bozuldu. umarım bizim sürecimizi etikelemez. Hadi aldık, yine stres bitmeyecek. bakalım vatandaş olacak mıyız? o kadar para harcayacağız inşallah çöp olmaz. Hepimize bol şans diliyorum.

• 2026 için süreçlerin devam edeceğini tahmin ediyorum. süreçte olası gecikmeler yaşansada sonuçta takvim devam edecektir. mülakat dağıtılacaktır. zaten eğer mülakat süreci oluşursa , konsolosluk harçlar/sağlık masrafları vs...maddi süreçlerle sisteme dahil olunacağından abd giriş süreci devam eder. stres oluşacak illaki ama 2026 süreci tamamlanır. şansınız yolunuz açık olsun.

• @sule75 Hafta sonu çalışmıyorlar doğal olarak mail atmak yerine biraz daha bekleyin.

• "Bu hafta ABD devlet kurumlari sadece Pazartesi ve Sali mesai yapacaklar. Baskanlik kararnamesi ile Carsamba ve Cuma gunleri, Noel gunu olan Persembe ile birlikte tatil ilan edildi."

@sule75
    Başka bir başlık altında tecrübeli biri, @MySea, böyle bir bilgilendirme yapmış.
    Tatil günlerini dikkate almanız, mail atıp cevap almak konusunda yardımcı olabilir.
    O yüzden buraya da iletmek istedim.

• @Serapp teşekkür ederim. Umarım herkes için sorunsuz devam eder 🙏

• Merhaba,
    Cuma günü eşimi dosyama ekletebilmek için konsolosluğa e-posta gönderdim. 7 Ocak’ta mülakatım var.
    Konsoloslukta pazartesi ve salı mesai var, ancak çarşamba–perşembe–cuma günleri tatil. Maalesef süreci planlarken noel tatilini düşünemedik ve eşimin pasaportu çok geç ulaştı. Eğer pazartesi ya da salı günü dosyaya ekleme işlemi yetişmezse, sonrasında eşim için ayrı bir mülakat talep etme şansı oluyor mu?
    Ayrıca, eşimi 7 Ocak’tan önce dosyaya ekleyebilsek bile Unganlar’da sağlık muayenesi için en son 25 Aralık’ta boş randevu bulunuyor. Bu tarihten sonra randevu alamazsak süreç nasıl ilerliyor?
    Bu durumu yaşamış ya da bilgi sahibi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim. 🙏

• @Utku-Pehlivan Utku bey, 19 aralık olayından sonra excele işlenmiş ilk Ankara mülakatı sizinki. Mülakattan sonra deneyeminizi bizimle de paylaşır mısınız tahmin edersiniz ki sürecin ilerlediğine dair bir umut arıyoruz, şimdiden tebrik ediyorum bol şans

• @tumra Selamlar, elbette süreçte edineceğim tecrübeyi sizlerle paylaşacağım. Umarım her şey yolunda gider ve bekleyen herkese umut oluruz.

• @Utku-Pehlivan Eş elletme konusunda bilgim yok ama sağlık muayenesi eksik mülakata girebilirsiniz AP kalıyorsunuz sağlık raporunu sonradan pasaportlarınızla birlikte konsolosluğa postalıyorsunuz diğer evraklarınızda sıkıntı yoksa vize basılıp yollanıyor size

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐

@Utku-Pehlivan, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba,
    Cuma günü eşimi dosyama ekletebilmek için konsolosluğa e-posta gönderdim. 7 Ocak’ta mülakatım var.
    Konsoloslukta pazartesi ve salı mesai var, ancak çarşamba–perşembe–cuma günleri tatil. Maalesef süreci planlarken noel tatilini düşünemedik ve eşimin pasaportu çok geç ulaştı. Eğer pazartesi ya da salı günü dosyaya ekleme işlemi yetişmezse, sonrasında eşim için ayrı bir mülakat talep etme şansı oluyor mu?
    Ayrıca, eşimi 7 Ocak’tan önce dosyaya ekleyebilsek bile Unganlar’da sağlık muayenesi için en son 25 Aralık’ta boş randevu bulunuyor. Bu tarihten sonra randevu alamazsak süreç nasıl ilerliyor?
    Bu durumu yaşamış ya da bilgi sahibi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim. 🙏

Umarım pazartesi ya da salı günü eşiniz için DS-260 formunu doldurma imkanınız olur. Bu arada vakit kaybetmeden Unganlara evlendiğinizi, konsolosluğa eşiniz için form doldurma talebinizi ilettiğinizi ve her ikiniz için birlikte randevu almanın mümkün olup olmadığını belirten bir e-posta göndermenizi öneririm. Evlilik cüzdanınızın görselini de mailinize ekleyin.

• @Necdet-Uçan 2026EU23*** şeklinde giriyorum

• @Serapp Hanım selamlar, daha fazla gecikmemek adına cuma günü eşimin pasaportunu elden almaya Ankaraya gittik. Unganlara da uğradık durumu sormak için. Kendileri, randevuyu alabilirsiniz ama ds260 doldurduktan sonra eşinizin belgelerinin de bize konsolosluktan gelmesi lazım dediler, yine de randevu alın olmadı iptal ederiz sonrasına randevu veririz dedi fakat sonrası için randevu boşluğu yok. Bizimle konuşan hanfendi de söylediklerinden pek emin değildi o yüzden biz de ne yapacağımızı bilemedik ve ikimiz için de 25 aralık için randevu aldık. Umarım süreci sorunsuz atlatabiliriz.

• @mesut57 süper o zaman. en azından sağlık raporundan korkmamıza gere yok. teşekkürler.

• @Utku-Pehlivan, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@mesut57 süper o zaman. en azından sağlık raporundan korkmamıza gere yok. teşekkürler.

Merhaba,
    tavsiyem böyle bir durum mümkün olsa da, pazartesi salı konsolosluktan dosyanızı açtırıp eşinizi ekletmek için uğraşın. Sonra 25 Aralıkta da sağlık muayenesine randevuzunu da alın. Şu sıralar ortalık karışık, biran önce vizeyi alıp USA 'e girmeye çalışın.

• @bravist önceliğimiz bu şekilde zaten. Cuma mail attık yarın dönüş yaparlarsa eşimi dosyaya ekleyip vize mülakatına katılacağız. Onay alırsak ilk fırsatta giriş yapmayı düşünüyoruz.

• @Utku-Pehlivan, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@bravist önceliğimiz bu şekilde zaten. Cuma mail attık yarın dönüş yaparlarsa eşimi dosyaya ekleyip vize mülakatına katılacağız. Onay alırsak ilk fırsatta giriş yapmayı düşünüyoruz.

Cuma geç saattemi mail attınız, konunun acil olduğunu belirtiyseniz yarın öğlene kadar mail gelmezse tekrar mail atmanızı tavsiye ederim. En azından pazartesi öğleden sonra attığınız maile belki hemen belki de salı sabahı geri dönüş yaparlar diye düşünüyorum.

• @Dilan-Yalçın, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Bende bugüne bilet aldım apar topar ve gidiyorum New York a incem muhakkak burdan gelişmeleri bildiririm

@Dilan-Yalçın, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Bende bugüne bilet aldım apar topar ve gidiyorum New York a incem muhakkak burdan gelişmeleri bildiririm

Bu sabah new York’a indim içeri alındım hiç bir sıkkntı yaşamadım soru bile sormadan alındım, içiniz rahat olsun gelebilen herkesin gelmesini tavsiye ederim

• @bravist 15.30 da attık maili. Tavsiye için teşekkürler öğlene kadar dönüş alamazsak tekrar mail atacağız.

• @uck, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

"Bu hafta ABD devlet kurumlari sadece Pazartesi ve Sali mesai yapacaklar. Baskanlik kararnamesi ile Carsamba ve Cuma gunleri, Noel gunu olan Persembe ile birlikte tatil ilan edildi."

@sule75
    Başka bir başlık altında tecrübeli biri, @MySea, böyle bir bilgilendirme yapmış.
    Tatil günlerini dikkate almanız, mail atıp cevap almak konusunda yardımcı olabilir.
    O yüzden buraya da iletmek istedim.

Teşekkürler. Maili salı günü atacaktım, cevap verebilmeleri için amerika saati ile sabaha denk gelecek şekilde mail atsam daha iyi olacak. yarın gece geç saatlerde yani. çarşamba perşembe tatillerse bu sefer cevap gelmedi diye panik olacaktım, bu bilgi önemliydi. Tekrar teşekkür ederim

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

146

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |