IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
@Seyduna Hadi geçmiş olsun :) son bir dans istiyoruz senden, son bir dans! :D
-
@Refiks 9 Ocak'ta inşallah :) Coming soon :)
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@Seyduna gecmis olsun, mulakatinizda basarilar dilerim. Bir kismi tam anlayamadim, size bir asimi vurdular yaznizda doktor gelip bir asi vurdu deyince. Yoksa belirttiginiz ek yazinizdaki butun asilarimi vurdular. ?
-
@rock valla los angeles icin indirim vardı 650$ civarıydı o yuzden aldım sorun cıkmadan giderim ins :)
-
Unganlarda özel sağlık sigortası geçerli mi acaba bu konuda bilgisi olan var mı? Özel yerler için genelde ödeme yapıp faturayı sigortaya gönderip ücret iadesi alabiliyorum ama burası için geçerli midir acaba bilgisi olan var mı?
-
@bircekoc Domicile durumlarını hiç bilmiyorum. Yanlış bilgi vermek istemem. Benim eşim Türkiyede ve iki sene içinde biz de ara sıra başka ülkelerde buluştuk hep. Ama ben sürekli buradayım ve eşim de Türkiyede. Çok bunaltıcı. Çocuklar Amerikan vatandaşı benimle kalıyorlar. Karıştı ailemiz çok.
Yalnız Trackmyvisa üyeliğim vardı. Çok iyi diyenler oldu site için ama ben ciddi anlamda bir faydasını görmedim. Kabaca genel bilgi veriyor sadece. Olsa da olur olmasa da. Yani bizim zamanımızda başvuranların yüzde doksanının işlem gördüğünü yazıyordu. Bizimki gecikiyor görünüyordu orada. Sorun var sanmıştık ama herkes gibi yakın zamanlarda normal ilerlediğimizi buralardan öğrendik sonradan. Ödediğimiz 3-5 dolar birşeydi. Ama kesin bilgi de yoktu orada. Sonuçta kişiye özel bilgi vermiyor ve emin olamıyorsunuz.Bir de siz I130 bekliyorsunuz. O site benim hatırladığım I-129 bilgisi de veriyordu. I129 için de geç olmadan başvurabilirsiniz başvurmadıysanız, belki de başvurmuşsunuzdur. Bir maliyeti veya zararı olmaz size. I-129F sanıyorum. Onu da araştırın. 2 sene önce başvuruluyordu, değişmediyse ihmal etmeyin. İkinci bir kapı çünkü sizler için.
-
@Bircan Teşekkür ederim, şöyle tek aşı vurdular derken demek istediğim tek seferde yapıldı. Yani tek enjektör kullanıldı. Tıbbi bilgim çok yoktur ama sanırım tek enjektörün içine birkaç aşı çekilerek, insanlara yapılabiliyor. Önceden bazı arkadaşlarımız 3 aşı vuruldu falan dedikleri için, ben tek aşı olduğunu belirtmek istedim. Edit kısmındaki aşılar bana unganların gönderdiği formda yazan aşılar, yani dediğim gibi tek enjektör kullanılarak, edit kısmındaki aşıların tamamı vuruldu.
-
@seda-2 iyi yaptınız garanti bir vize türü sadece zaman dendi bize zamanında gördüğüm kadarıyla da kimsede sorun olmadı bizde de olmaz umarım 🙏🏼
-
Sizce bu ay yeni IL randevu verirler mi ?
DQ:24/09/2025
-
@Seyduna Pasaport dışında hangi belgeleri götürdünüz ya da herhangi bir belge götürdünüz mü acaba?
-
Arkadaşlar merhaba ben mülakata bir gün önceden gitmeyi düşünüyorum konsolosluğa yakın otel varmıdır ya da apart ? Bildiğiniz
-
Sizce arkadaşlar randevu IL dagitmaya ne zaman başlarlar
DQ 24/09/2025 -
@rock Merhaba,forumda daha once otel ıcın yazan arkadaşlardan kendıme aldıgım otel ısımlerını yazıyorum ama hıc bırı hakkında bılgım yok sadece konsolosluga ve unganlara yakın olarak ve temız olarak belırtmıslerdı o yuzden elımızn altında olsun sonra yana yakıla otel aramayayım dıye dusunmustum :) umarım ısınıze yarar:folded_hands: occıdental otel-grand mercure-grand silay
-
@Fatma-Antalya Aldino Otel’de kalıyorum şuanda Unganlar’a sadece 5 dk yürüme mesafesinde ben de burayı tavsiye ederim hem uygum hem tertemiz :)
-
@Sıla-Ece Bütün belgelerimi götürdüm ancak yalnızca pasaportu aldılar. Ancak benim herhangi bir sağlık problemim olmadığı için bu şekilde ilerledi. Gözlük kullanıyorsanız, düzenli kullandığınız bir ilaç veya önemli bir hastalığınız varsa bu hastalıkla ilgili evraklarınızı da götürmenizi tavsiye ederim
-
@Oguzhan-Demir Tahminen bu ay Temmuz ve Ağustos ayları icin IL dagitmalari gerekiyor. Eğer bu ay olmasa bile Ocak ayının ilk haftası mutlaka gondermeleri gerekiyor. Geçen sene böyle olmustu.
-
@Zeyno-0 peki randevuları hangi aya verirler bir tahmininiz var mı sizin bu konuda? Bizim case ağustosta DQ oldu, şubat yada mart için mi dağıtılır randevular sizce? Geçmiş caseleri incelemişsiniz sanırım ondan size soruyorum 🙏🏻
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
64
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.1k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum