Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@mert267 sorun olmaz, elinizdeki mevcut hesap dökümü ile mülakata katılabilirsiniz.

• @tywish merhaba. sürecinizde kolaylıklar dilerim. imzanınıza vize onay tarihi girmişsiniz. sonradan mı bir şey oldu ? nasıl gelişti durum ?

• Arkadaşlar selam, Büyükelçiliğe giderken 6 aylık banka hesap özetini tercümesi zorunlu mu?

• @tywish umarım süreciniz sıkıntısız şekilde sonuçlanır.

İkinci Pasaport hakkınız var. Kimse yardımcı olamaz iş başa düşerse, kısa süreli (örn 1-2 yıllık) pasaport seçeneği değerlendirilebilir

• ⭐⭐⭐⭐

@Gökçe-Çetin, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar,
    Ben yeni karar öncesi dosyamı Bangkoka taşımıştım fakat sonrası malum. Şu an güncel olarak Dubaiye taşındım. Oturumum, kira kontratım, ehliyetim, telefon faturam gibi oturumumu kanıtlayabilecek dosyalarım mevcut. Yeni karar ile birlikte dosyam güncel olarak Bangkok da mıdır, Ankara ya mı gönderildi? Şu an dosyamı Abu Dhabi ye taşımak için ne yapmalıyım? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Karar öncesi taşıyanlara halen mülakat veriliyor, bu nedenle Bangkok’ta beklemek de mümkün. Ancak dosyanızı Abu Dhabi’ye taşımak isterseniz, KCC’ye ikamet durumunuzu gösteren belgeleri ekleyerek dosya taşıma talebinizi iletebilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@tywish Pasaportunuza vizenin ne zaman basılacağı belli değilse, şimdiden birini bulmanız zor olabilir (tercüman dışında). Pasaportunuzu istediklerinde, yani kargolattıktan sonra teslim alabilecek kişi ihtiyacı doğduğu zaman da mutlaka sorun, o tarihlerde orada mülakatta olacak birileri olabilir, hem excelden takip edersiniz, hem buradan yazarsınız o zaman, inşallah çıkar yardımcı olabilecek birileri.
    @elbruz un dediği gibi en kötü ihtimalle 1 yıllık pasaport ve malesef bir yolculuk masrafıyla çözmek durumunda kalabilirsiniz.
    İnşallah en kısa sürede vize onayınızı alırsınız.

• @aysegul Tercüman Emre bey ile görüştük ve anlaştık şu an süreci beraber ilerletiyoruz. Teşekkür ederim herkese yardımları için.

• @SKUKAAN
    evet her adımda burdan bilgilendirmeye çalıştım ve finalde kargo ile gönderdiğim vize ve paketini Ankara konsolosluktan tekrar vfs şirketi teslim almış
    cuma gününe randevu oluşturdum Ankara'dan abim yine kimlik fotokopim ile teslim alıp getirecek.
    (Ankara'dan abim geldi türküsünü açıp dinleyeyim)

• @tywish

Merhaba,

Öncelikle çok geçmiş olsun umarım sürecinizi sorunsuz tamamlarsınız. Çok özel değilse sürecinizin nasıl AP'ye kaldığı hakkında detayları aktarabilmeniz mümkün müdür acaba?

• @yasinkoç İlgili ülkeden çıkış yaptıktan sonra zaten giriş yapmadığınız için aldığınız evrak aldığınız güne kadar olan sicili içeriyor olacak. Bu yüzden geçerlilik süresi değil de ülkeden çıktığınız tarihe kadar olan bir süreci kapsaması yeterlidir. Sonuçta ülkeden çıktınız ve çıktığınız tarihe kadar olan süreçteki sicilinizi gösteriyor olacak. Yanlış mı düşünüyorum.

• @nsercan bu belgeyi aldiktan sonra tekrar orada bulunmaniz ve herhangi bir suca karismadiginizi bilemeyecekleri icin gecerlilik suresi onemli diye dusunuyorum. vize stamp'lerinden takip edilebilir tabii giris yapilip yapilmadigi ama sicil kaydi edilemez.

• @ucangeyik Edevlet ülkeye giriş çıkış belgesi bunu kanıtlar zaten. Resmi evrak olarak. Pasaporta artık her ülke mühür basmıyor zaten bu yüzden ülkeye giriş çıkış belgesi ispat niteği taşıyacaktır. Tabi benim yorumum bu.

• Merhaba,

Mülakatım sonrası bugün mail aldım.
    Henüz işyerime bahsetmek istemediğim ve evde gün içinde kimse olmadığı için bu adreslere yönlendirtmek yerine teslim almaya kendim gitmek istiyorum ancak randevu oluşturmak istediğimde İstanbul'da dağıtım yeri çıkmıyor?
    UID no giriyorum tarih seçtiriyor altta yazan konum Ankara , Turkey ?

Desteğinizi rica ederim.

İstanbul ve Ankara’daki standart pasaport teslim noktalarından pasaportlarını almayı tercih eden tüm başvuru sahiplerinin, önceden randevu almaları gerekmektedir. Randevu almak için lütfen aşağıdaki bağlantıyı kullanınız

Belgelerinizin kargo ile tarafınıza gönderilmesini tercih ederseniz, lütfen pasaport teslimat adresinizi bildirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanınız:

Detaylı bilgilendirme için lütfen aşağıda paylaşılan adresi ziyaret ediniz: https://www.ustraveldocs.com/tr/en/submitting-your-documents

• ⭐⭐⭐⭐

@ygzsays elden teslim almak istiyorsanız, göçmen vizelerinde sadece Ankara seceneği var malesef. İstanbul teslim seçeneği yanlış bilmiyorsam örneğin turist vizesi için İstanbulda mülakata giren kişiler için bir seçenek olarak çıkıyordur.

İstanbuldaki ups noktalarından teslim alabilirsiniz, premium pick up olarak, 682tl ödedik biz yakın zamanda buna.

• @mert267 hic sorun olmaz onlar kagit uzerinde kine bakiyor onemli olan son 6 aylikdiyor ve bu size gelen mailden sonra alinmos olsun.

• @Bugra0666

Öncelikle hayırlı olsun, umarım problemsiz hızlı bir şekilde tamamlarsınız süreci. Benim de dosyam Viyanada, 9600 case numaram. Ben de çok kararsızım, süreç olarak Ankara iyi gidiyor güvenip taşısam mı, Viyanaya gitmek gelmek süreci orada yürütmek problem değil benim için sadece hızlı bir şekilde almak istiyorum, çocukların okul süreçlerini Eylül 2026’ya yetiştirebilmek için, her türlü görüşe kıymetli, teşekkürler

• ⭐⭐⭐⭐

@alicant

Major bir sıkıntı olmaz ise 2026’nin ilk çeyreğinde mülakatınız planlaması Viyana veya Ankara fark etmeksizin olacaktır. Sağlık muayenesi itibariyle 6 ay içerisinde de ilk girişI yapmanız gerektiği için çocuklarınızın okul açılışı öncesi göç etmenizin önünde engel olmadığını düşünüyorum, kişisel düşüncemdir. Geçmiş yıl mülakat deneyimleri ve tarihlerinden çıkarım yapabilirsiniz. Eyalet veya bölgeden bölgeye degismekle birlikte ilk ve orta öğretim ABD’de genellikle Ağustos ayinin 3. haftasında başlıyor.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@yigit55, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar iyi akşamlar .
    Bu ay Eu için 750 sayısı gerçekten çok az ..
    Benim Case 35XX lerde ama hala ne mail aldım nede mülakat tarihi benim numaramda olan nerdeyse herkes mülakatına girdiler .. İkinci Tip mail alıyorum ds-260 dosyaniz işlendi diye bülten açıklandıktan sonra kcc ye mail atmadım @gucarslan bey sizce ne tür bir mail atmalıyım bu süreçte elimizden bir şey gelmiyor mu ? Bekliyoruz sadece .. deneyimli arkadaşların yorumlarını bekliyorum teşekkür ediyorum

öncelikle sistemde DS260 formun bütün aile bireyleri için formların eksiksiz subit edildiğinden emin olun.
    sonrasında, mülakatınızın nerede olduğunu netleştirin, eğer yapmadıysanız.
    ankara olduğuna eminseniz ve bunu kcc doğruluyor ise sonrasında benimle iletişime geçin.

• @nurettinx turkce ve ingilizce disindaki tum belgelerin cevirisi zorunlu, yani dert etmeyin

• @ATS16

Merhaba Cevabınıza binayen bende şunu sormak isterim, biz de aynı durumdayız, okula orada başlamasını planlıyoruz, bizim case numaramıza göre öngrünğz nedir acaba Ankara özelinde ? Zira henüz Schengen vizemizi almış değiliz, uğraşıyoruz , şayet alamazsak mecburen aktif olmadan tekrar Ankara’ya taşımayı düşünüyoruz.

Benzer Başlıklar

• 153
  • 729
  • 83
  • 180
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

134

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |