Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @hkilic hocam bizim daha çok yeni nikah 🙂 mülakatta haftaya. 1 yıl bilgisi sizin şahsi fikriniz galiba. Forumda yeni evlenip süreci hızlı şekilde sürdürerek vizeyi alanların yazılarını okumuştum

• @hkilic Merhaba,
    Biz de çekiliş sonuçlarından 2 ay sonra evlendik. Evlendiğimiz gibi de kendi evimize çıktık. İlişkimiz 6 senelikti. 2024 yılında nişanlanmıştık zaten evlilik hazırlığı içindeyken GC çıktı yani. Bizden daha az süredir birlikte olan, aynı evde yaşamayan çiftlerden ilişki kanıtı bile istenmedi. Bizden ise istendi. Hiç belli olmuyor yani. Ama şu söylediğinize katılıyorum, maksimum kanıtı ve açıklamayı sunabilmek iyi fikir. Biz kocaman bir dosya yapmıştık örneğin, iyi ki yapmışız. Belki sadece nişan töreninin 2024 yılında GC sonucundan önce olması bile yeterdi ama aklınıza gelebilecek her şeyi sunduk. İçimiz rahat etti.

• @Meliha-Yalın Hayırlı olsun o zaman, mutluluklar dilerim 🙂

• @Meliha-Yalın Merhaba, arşivli adli sicil kaydını da aldınız mı?

• @hkilic teşekkür ederim umarım sizin dediğiniz konuyu pas geçeriz 🙂

• @Parvina-Rafikovna evet aslında vardı da yazmayı unutmuşum nüfus kayıt örneğini iki kere yazmışım 🙂

• Arkadaşlar Londra’da sürecim tamamlandı ve onayımı aldım. Uygun bir vakit bulduğumda deneyimlerimi yazacağım. Umarım bekleyen herkes de sürecini sorunsuz bir şekilde sonlandırır

• @emels ilişki kanıtınız için fotoğraf çıktılarınızı renkli mi çıkarmıştınız

• @Meliha-Yalın Evet renkli çıkarmıştım.

• Merhaba,

Mülakat süreciyle ilgili sizlere danışmak istediğim bir konu var. Yaklaşık iki yıl Japonya’da yaşadım. Mülakat tarihine ilişkin bilgilendirme e-postasını aldıktan sonra talep edilen belgeleri incelediğimde, bir yıldan fazla yaşanılan ülkelerden alınacak adli sicil kaydının da gerektiğini fark ettim.

Bu nedenle hemen Japonya Büyükelçiliği ile iletişime geçip başvuruda bulundum. Ancak belgenin tarafıma ulaşmasının yaklaşık iki ay süreceği ve süreci hızlandırmanın mümkün olmadığı belirtildi.

Mülakatım gelecek hafta ve şu anda bu belge elimde değil. Bu durumda sizce mülakata mevcut belgelerimle gitmeli miyim, yoksa belgeyi temin edene kadar randevumu ertelemem daha mı uygun olur?

Daha önce mülakatlarınızda bu tarz (kişinin kontrolü dışında olan) belge eksikliği nedeniyle sorun yaşayan birine denk geldiniz mi? Böyle bir eksiklik mülakatın iptal edilmesine veya olumsuz değerlendirilmesine yol açar mı?

Siz olsaydınız nasıl bir yol izlerdiniz?

• @tulay, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@ugur077 ben tek kisi 15 470 gosterecegim sikinti olur mu

Dolar olarak yeterli 👍

• @memet-koç bence sikinti yapmayin yasa cikmamis bir de unganlarda doktora esimin koah hastasi oldugunu bunun onun vizesini kotu etkileyip etkilemiyecegini sordugumda.Bizim icin toplum sağlığıni bozan hastaliklar onemli onlarda da bunun tedavi yoluna gidildigini vize yi etkileyen en buyuk faktorun orada yalan beyan oldugunu belirtti beyefendi .Bence gitmek istiyorsaniz sureci devam ettirin. Onlar olmadi desin siz simdiden uzulmeyin.

• Arkadaslar konsoloslugun orada sırt çantami birakabilecegim bir emanetci varmi ona göre sabah otelden alipta ayrilmayi dusunuyorum bir daha otele donmemek icin?

• ⭐⭐⭐⭐

@onuronair emanetçi var, bırakacağınız eşyaya göre bir ücret tarifesi var, çok kişi gidip bırakıyor oraya, sorarsanız gösterirler.

• @aysegul Peki tamamdir , tesekkurler cevap icin

• @hkilic teşekkür ederim, cidden ama masraf olmasin diye düğünden vazgeçtik öncesinde çok fazla kanitim var korkumdan bir dosya da öyle hazirlayacagim yeter ki bizim numaralar current olsun 🙏🏻

• @Meliha-Yalın diploma supplement transkriptin vs yer aldığı okulun verdiği yaklaşık 8 sayfalık uluslararası geçerliliği olan bir belge

• Ben şu an üniversite son sınıfım lise diploması yanında transkript götürmeme gerek var mı ?

• @mert267, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Ben şu an üniversite son sınıfım lise diploması yanında transkript götürmeme gerek var mı ?

Merhaba, lise diplomanızın aslı yeterli olacaktır.

• @elbruz bilgi için teşekkür ederim. Mesajı yazdığım gün samimi bir arkadaşımın samimi bir arkadaşının adresini aldım. Hastane randevumu aynı gece aldım. Bugün de onay maili geldi.

Benzer Başlıklar

• 728
  • 153
  • 2655
  • 73
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

121

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |