Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Herkese selam,
    OPV(Çocuk felci) aşısı için Nicolson hatırlama aşısı olarak IPV olmanız gerektiğini yazan belge veriyor. Ancak Türkiye'de tek aşı olarak OPV olduğundan bunun onayını alarak OPV (Ağızdan damla) olacak şekilde hatırlatma dozunu olduk. HK'da sağlık kontrolüne gireceklere not olarak buraya bırakıyorum.

image.png

• Merhabalar, Az önce Vfs global den teslim aldım. Mülakat sırasında adres değişikliği yapmıştık.görevli eşiminkini değiştirmiş ama benimki eskisi kalmış. Ankaradayken hızlıca değiştirme şansım var mıdır bunu? 2 saate dönüş biletim var. Abd girişte değişebildiğini okumuştum ama öncesinde burdan düzeltebiliyorlarsa diye bir sormak istedim hızlıca telefondan

• ⭐⭐⭐⭐

@drbaykal rica ederim 🙂 iyi düşünelim iyi olsun, çoğunluk sorun yaşamıyor zaten, benim bahsettiğim olumsuzluk durumu düşük ihtimalli olanı ancak şimdiden bilin diye bahsettim ki zamanında gerekli aksiyonu alabilelim gerekirse diye 🙂
    Bu arkadaşların sistemleri bazı noktalarda gerçekten çok hantal olabiliyor, mesela kapalı zarfımızla gelen bilgilendirme kağıdında ödenecek uscis fee için hala 220$ yazıyor, 2-3 yıl önce değişti 235$ oldu 😕 yani arkadaş onu değiştiremiyor musunuz yahu :))
    Neyse, uscis fee'yi de gitmeden sorunsuz ödeyebilirsek hayırlısıyla sıradaki gelsin diyeceğiz.

• ⭐⭐⭐⭐

@denizezgi orada hızlıca değişebilecek bir durum olduğunu sanmıyorum bunun, girişte düzeltebilirsiniz.

• @aysegul teşekkür ederim. O zaman mecbur girişte yapacağız. Hay allah ya 🙂 neyse bu da nazar boncuğu olsun.sürecimiz çok kolay ilerlemişti:)

• ⭐⭐⭐⭐

@denizezgi aynen öyle, girişte unutmayın ama bazen bazı görevliler adres konusunu sormadan işlemleri tamamlayıp geçirebiliyorlar, sonradan uğraşmak zorunda kalmamak için mutlaka sizin aklınızda olsun 🙂 ve evet nazar boncuğu olsun, hayırlı olsun 🙂

• @bkio yanitiniz icin cok tesekkur ederim. Sanirim kaydi tamamladim ancak barkodlu bir sayfa cikmadi. Sanirim panik yapmaya basladim:)

Screenshot 2025-11-11 at 12.51.37.png

• Bu ileti silindi!

• @nsercan Son hk deneyimini okuduktan sonra ben baya demoralize oldum. Yanlış mı yorumladım oturum isteyeceğiz demiyor mu gönderidkleri açıklamada. şimdi bunu paylaştıgını görünce gidecek kimse kalmadı diyee düşündüğümü hatırladım.

• ⭐⭐⭐⭐

@chefozy Lütfen aşamalar başlığını kullanın. Ekran görüntüsü çözümüyle ilgili çok entry var ilgili başlıkta ve bu başlıktaki deneyimlerde.

• @aysegul hahahah ben de 220$ görünce indirim yapmışlar sanmıştım 😅

• Kasım ortasında sayılırız yeni bülten ne zaman açıklanır hong randevu verir mi acaba yoksa bu ay bittikten sonra aralık ocak için mi oluyor

• @Omerfarukyilmaz Selamlar, hatalı vaka numarası problemine çözüm bulabildiniz mi acaba ?

Ben de bu sorun da kaldım.
    Girilen Vaka Numarası geçersiz. Lütfen Vaka Numaranızı teyit edin ve yeniden girin.

• @bakarmisin100 Mülakatımdan 5 gün evvel bende düzelmişti muhtemelen sizde de aynı şekilde yakında düzelecektir.

• Merhabalar 25 kasımda Ankarada mülakatım var tüm belgelerin çıktısını e devletten alsam bir sorun olmaz değil mi? ve gerekli belgeleri yazabilir misiniz gözden bir şey kaçırmak istemiyorum da

• Merhaba, Finans durumunu gösterir belgelerde banka hesap dökümlerinin yanında araba ruhsatını da gösterebiliyor muyuz? Arabanın bedelini nasıl gösteririz? Birde fon, hisse senedi gibi varlıklarda geçiyor mu? Yani illa banka hesabında dolar olarak mı göstermek gerekiyor?

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   mhmtkz mhmtkz 

• @omurk Şuan herhangi bir şekilde KCC ile dosya taşıma yapanlara gelen cevaba yakın bir cevap gibi duruyor. Çünkü KCC mülakat ataması yaparsa bunu ister mi yorum yapamıyorum. Ancak Bangkok ve Viyana gibi konsolosluklar devam ederken Hong Kong'un devam etmem durumu olacağını kendi fikrim olarak düşünmüyorum. Yeni bültenle birlikte bunun cevabı belli olacaktır diye düşünüyorum. Ben mülakat deneyiminde yazdığım gibi yasal olarak HK'da mısınızı sorguluyorlar gibime geldi. Umarım bu dediğim gibi olur 😞

• ⭐⭐

@FROG-FROG hazırlıklı gitmek istiyorsanız 2026 Mülakat Deneyimleri ilgilli konu başlığında ankarada mülakata giren bir çok paylaşım var ayrıca ilgili konun ilk sayfasında evrak listesi var. size tavsiyem müsait olduğunuz bir vakitte o konuda ankarada mülakata girenlerin paylaşımlarını okunmanız size çok faydası olacaktır.

• @bakarmisin100

merhaba, forumdaki mülakat deneyimlerine göre e-devletten aldığınız lise diploması ve çevirisi yeterli olacaktır. Eğer lisans diplomanız varsa onun orjinalini götürmenizi tavsiye ederim.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

156

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |