Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

Bu ileti silindi!

• Ankara'dan şuana kadar en yüksek mülakat alan numara kaç arkadaşlar excelden bakıyorumda 7000 lere dayanmış ona göre dosyamı geri ankaraya taşıyacağımda

ve taşıma için şuan ankaraya mı kcc ye mi mail atmam lazım bangkoktan mülakat almadan dosyamı ankaraya taşımam lazımda current numaram şuan

• Bu ileti silindi!

• Bu ileti silindi!

• @wizzie konuyu bende merak ediyorum bilgisi olan cevap verebilir mi?

• @Serapp Tamamdır dediğiniz her şeyi yaptım. teşekkür ederim dediğim gibi evrak maili kesin geliyor mu yoksa mail atıp istemeli miyim yoksa E tabloda olan evraklar yeterli midir? Bir de ceac ile yapmam gereken bir işlem var mı.Benim tek yapacağım sağlık randevusu alıp,evraklarımı hazırlamak ve pasaport adresimi onaylamak diye biliyorum ve ceac’a girmek istediğimde geçersiz onay numarası diyor.Bildiklerinizi paylaşabilir misiniz tekrardan rica etsem.

• Uzun bir aradan sonra selam arkadaşlar, foruma en son ds-260 formunu doldururken girmiştim. Baya bir gelişmeler olmuş sanırım dosya taşımalarla alakalı olarak vs. takip edemedim ama 400 sayfayı vaktim olunca bir baştan sona okumayı düşünüyorum 😃 Ankaranın son durumu nedir? Bu sene 94xx gelme ihtimali nedir sizce?

• ⭐⭐⭐⭐

@bsem, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp Tamamdır dediğiniz her şeyi yaptım. teşekkür ederim dediğim gibi evrak maili kesin geliyor mu yoksa mail atıp istemeli miyim yoksa E tabloda olan evraklar yeterli midir? Bir de ceac ile yapmam gereken bir işlem var mı.Benim tek yapacağım sağlık randevusu alıp,evraklarımı hazırlamak ve pasaport adresimi onaylamak diye biliyorum ve ceac’a girmek istediğimde geçersiz onay numarası diyor.Bildiklerinizi paylaşabilir misiniz tekrardan rica etsem.

Evrak maili geliyor ama gelmezse bu mesajda evrak listesi var. Mail atıp istemeyin sakın. Yapmanız gerekenler pasaport teslim kaydı yapmak, sağlık randevusu almak.
    Evrakları şimdiden hazırlamaya başlayın. CEAC ile işiniz yok.

• ⭐⭐⭐⭐

@ilkerkaya

YesilkartForum'da sorularınıza yanıt ve dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi aşağıdaki başlıktaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

Bilgilerininizi Excel dosyaya da eklemeniz süreciniz ve forum işleyişi için önemli.

• @ATS16 bunu hk veya bk icin de yapan var mi acaba hic gormedim. Yoksa kendim bir ekspere degerletip raporu da cevirtip goturmeyi dusunuyorum

• @ATS16 bu belgeyi konsolosluk kabul ediyor ozaman. Peki ev için nasıl bir yol izleyebiliriz

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@alfonzo forumda "özetleme" hizmetimiz bulunmamaktadır.
    iyi okumalar.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@ilkerkaya HK'deki en yüksek mülakat alan numaraya bakıp o şekilde hareket edin bence. acele karar vermeye gerek yok. cn'niz cut-off oldugundan dosya taşıma işleminizi kcc yapamaz, ankara ile iletişime geçmeniz gerek. ki ankara böyle bir şeyi yapmaz. sabırla hk'den mülakat almayı beklemeniz şu an için en mantıklısı..

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@FROG-FROG olmaz, alabilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Merve-PEKTAŞ öncelikle tebrikler.
    yapmanız gereken mülakata vize alabilecek bütün aile bireyleri ile gidip (asıl talihli, eş, varsa çocuk) mülakata katılıp vizenizi almaniz.

doğmamış bebeğiniz için de süreci doğum sonrası vize basılması şeklinde yonetmelisiniz.

bunun için de benimle özelden iletişime geçin, bebeğinizin süreci için size destek olacağım.

• @iBaykus tamamen kendi görüşümdür. Neden bahsetmeniz gereksin ki? Siz zaten vize almaya hak kazanmışsınız, yani verilmemiş bir şeyi almaya çalışmıyorsunuz. Size sorulmayan hiçbir şey için detaylı açıklama yapmayın(Bu forumda defalarca önerilen bir şeydi.) Evli misiniz sorusuna hayır diyebilirsiniz, ki zaten evli misiniz de demeyecek, çünkü önünde öyle bir bilgi yok. Daha önce evlendiniz mi derse ona da hayır dersiniz. Oradaki ailenizden bahsedebilirsiniz, zaten bunu soruyorlar tanıdığınız ya da aileniz var mı diye. Amcanız oranın vatandaşıymış zaten. Bu arada oranın vatandaşı diye açıklama yapmanıza da gerek yok. Tanıdığınız var mı sorusuna "evet amcam var orada" dersiniz. Kaçak olmadığı sürece oradaki tanıdıklardan bahsetmekte bir sıkıntı yok.

Kız arkadaşım da orada diye belirtebilirsiniz tabii ki ama gidersek evleneceğiz, nişan yaptık ama elimizde evrak yok falan diye açıklama yapmayın. Böyle bir durumda karşınızdaki görevli "neden bunlardan bahsediyor ki" diye yüzünüze bakacaktır ve büyük ihtimalle daha detaylı sorular sormaya başlayacaktır.

• @ATS16 Hocam 2006 model aracım var ama bu listede görünmüyor. Onun kanıtını nasıl verebilirim

• Arkadaşlar dv2025 de türkiyeden kaç vize basıldı bilen var mı?

• @ATS16 Teşekkürler bu saatten sonra Ankara ile iletişime geçiyoruz doğru anladım annem ne kadar yoğun bakımda kalacak bilmiyorum mülakat erteleme Ocak yada Şubat
    ayına isteyebilirmiyim

• @aysegul düzenledim Ayşegül Hanım

Benzer Başlıklar

• 316
  • 19441
  • 11427
  • 153
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

151

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |