Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@ugur077 ustraveldocs numarası bu, 1950 ile biten. 3-4 kez gerçek kişiler ile konuştum orada. Doğru tuşlamaları yapmalısınız. Müsait bir zamanımda sizin için arayacağım ve sırayla hangi tuşlamaları yapmanız gerektiğini yazarım. Çok da yardımcı oluyorlar gerçekten. Kendilerinin yapabileceği bir şey varsa yapıyorlar yani emin olun, benim sorunumu çözdüler, o sayede bugün eşimin ve 2 çocuğumun pasaportunu alabildim.
    Mesai saatleri içinde cevap veriyorlar, yarın sabah 09.00da deneyin bence.
    Bir de vfs ile ilgili (kendi pasaportum için) nasıl çözüm sağladığımı da yazacağım, o da belki fikir olur size.

• Merhaba herkese, Bankaların mobil app'lerinden Dijital hesap cüzdanını e-imzalı almak yeterli olurmu? yoksa ıslak imzalımı istiyolar bilakis banka hesap dökümümü istiyorlar acaba, zaten ben hesabı açalı bir ay oldu giriş çıkış olmadı ki hiç olan parayı göstericem.

• ⭐⭐⭐⭐

@drbaykal evet girişte değişiklik yapabilirsiniz, ancak bazen bütün talihlilerin bazen de talihlinin birinin kartının eski adrese gittiği durumlar olabiliyor malesef. Aklınızda olsun. İnşallah hiç gerek kalmaz ama en azından greencardı basım aşamasından itibaren takip edip, mailed olduğunda yeni adrese gelmediyse belki o an duruma göre eski adres kontrol edilebilir mi diye bir aksiyon alınabilir.
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/1979/yeşil-kart-ın-adresinize-ulaşmasını-nasıl-takip-edersiniz/761?page=39 o dönemde lazım olacak başlık bu 🙂

• @chefozy Merhaba, aşamalar başlığında biraz geriye giderseniz bu konuyla ilgili çokça paylaşım var. ustraveldocs sitesinden asıl talihli ve beraberindeki kişiler için aşağıdaki şekilde kayıt yapmanız gerekiyor. VFS ise pasaportların Ankara'da teslim edildiği aracı kurum. Vize onayı akabinde gelen maildeki link üzerinden VFS'den teslim alma seçeneğini ya da şube/adresten teslim alma seçeneğini seçebiliyorsunuz. Öncelikle ustraveldocs kaydınızı tamamlamalısınız.

@aysegul Hanımın https://yesilkartforum.com/forum/topic/7664/dv2026-2026-green-card-lotosu-aşamaları/7370 buradaki paylaşımı ve benim https://yesilkartforum.com/forum/topic/7664/dv2026-2026-green-card-lotosu-aşamaları/9401 daha yakın zamandaki kısa deneyimime bir bakabilirsiniz. Ayşegül hanımın iletisi devamında çokça paylaşım bulacaksınız.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   bkio bkio 
  • ⭐⭐⭐⭐

@iibrahimd Valla benim kafam bir dünya 10 gündür ama aklımda kaldığı kadarıyla; 5-7 kasım mülakat furyasından başka ; ustraveldocs kaydında iyileşme oldu, case number hatası düzeldi. Yurtdışı mülakatlarda kasım ayı müjdesi geldi, gibi gibi. Siz mutlaka kendiniz okuyun.

• ⭐⭐⭐⭐

@Aslan-3 iş ve okul durumları var, o bakımdan kar/zarar dengesi yapıyoruz aslında. Yoksa 15-25 gün yurtdışında kalıp vize alma çabasının yanında bunlar birşey değil tabiki, ama işte herkes içinde bulunduğu duruma göre aksiyon alıyor 🙂
    Çok teşekkür ederim, darısı başınıza, max 2-3 ay içinde sizden de müjdeli haberi alırız inşallah.

• ⭐⭐⭐⭐

@emreusa ben ustraveldocs kaydında premium location seçmiştim, mülakattan sonra gelen emailde her 3 seçeneğe de ulaşabiliyordum ve değiştirebilirdim. Muhtemelen sizin için de aynısı olacaktır.

• ⭐⭐⭐⭐

• @tolga-ozfidan

E-devlette qr kodlu lise mezuniyet belgesi çıkıyor hocam

• @aysegul Çok teşekkür ederim, bekliyorum. Ben ne yaparsam yapayım bağlanamadım. Sürekli telesekreter dinliyorum

• @aysegul

Çok teşekkürler inşallah 🙏

• ⭐⭐⭐⭐

@ugur077 türkçe için 1 - göçmen vize 3 - IV adres kaydı 5 - bir temsilci için 5.
    Sıralama bu, sabah 09.00da arayabilirsiniz.

• @aysegul Teşekkürler deneyeceğim. Umarım çare bulabilirim 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@ugur077 merak etmeyin, fotoğrafınızı kargoyla gönderdiğiniz için birkaç günlük gecikme olacaktır hepsi bu, yani çaresiz bir durumda değilsiniz çok şükür. Sadece bir tık sakince beklemeniz gerkiyor 🙂

• Selamlar, yine birkaç sorum türedi, rica etsem yorumlayabilir misiniz?

Diplomamın yıllar önce çevirisini yaptırmıştım , taranmış halde bende bulunuyor onu yazıcıdan çıkartıp versem ıslak imza olmadan olur mu ?

Birde benim sakallarım biraz uzun normalde tokayla bağlıyorum ama fotoğrafta fotoğrafçı boyun bölgesinde gölge olmamalı dedi, salınca da işidci gibi duruyorum, böyle fotoğraf çektirsem işidci gibi çıkarsam vizeye red verme ihtimalleri artar mı?

• @aysegul teşekkür ederiiiim 🥰 kaydettim bu linki 🙂 şimdiden tedirginlik başladı kartlar ne olacak diye 😅 umarım dikkate alırlar vereceğimiz yazıyı vs 🥺 yoğun bir giriş dönemi olursa diye insan bi korkmuyor değil

• @bakarmisin100 Foto konusunda 1 set sakallı çekilip sonra hemen tıraş olup aynı kıyafetlerle aynı fotografcıda 1 set de sakalsız çekilip, mülakatta sakalsız olacağınız için önce sakalsız fotoları verip, eğer bu sistemdeki fotonuza benzemiyor vs. derlerse çıkarıp sakallı fotoları göstermek bir opsiyon olabilir 🙂 Karar sizin tabi.

• @hkilic Durum şu ki ben hiç sakallarımı kesmek istemiyorum,uzamaları bayağı uzun sürüyor da.

• @bakarmisin100 Sıfıra kesmenize gerek yok bence azıcık - boyuna gölge yapamayacağı kadar kısaltsanız ve taranmış düzgün olması yeterlidir.

Benzer Başlıklar

• 642
  • 8486
  • 153
  • 728
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

125

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |