Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
16.5k 786 521.3k 770

• Selamlar herkese

Daha önce premium pickup seçtiğim halde mailden gelen linkten sadece premium delivery seçebildiğimi iletmiştim.
    Az önce kendim için premium delivery seçerek 1.144TL ödememi yaptım. Daha sonra eşimin UID numarası ile yeni bir transaciton başlatarak onun adına ilerletken premium pickup seçeneği çıktı karşımıza yaşadığımız şehrin UPS adresini seçip 682TL ödememi yaptım yine.

Bir öyle bir böyle oldu inşallah bir karışıklık olmaz bakalım.

• @Firat-0 Merhaba dosyanızı 28 Ağustostan önce taşıdıysanız Bangkok oturum istemeyeceğini bu sefer kasımda mülakata girip onay alanlarla öğrenmiş olduk bu tarihten önce taşımış iseniz Bangkok'ta girebilirsiniz 28 Ağustostan sonra taşıyanlar taşıyabildi mi onun hakkında tam bilgim yok

• Arkadaşlar ustraveldocs'a kayıt yaptım en son case number girdim kabul etti "işlem tamamlandı" yazdı ama herhangi bir döküman gelmedi önüme şu anda yapmam gereken nedir , bilen bir arkadaş cevaplarsa sevinirim ve şimdiden teşekkür ederim cevap için.

• @Fatime-İncebaş Bangkok'ta mülakata girip oturum istenmeyenler var mı? Son zamanlarda forum u çok takip edemediğim için soruyorum.

• ⭐⭐⭐⭐

@onuronair transaction completed yazıyordur muhtemelen sol menüde. transaction completed yazan yerin, ve altta vize tipinin, seçtiğiniz delivery tipinin ve pasaport numarasının son dört hanesinin yazılı olduğu bölümün screenshotlarını alın, yanınızda götürün mülakata. genelde sormuyorlar ama bir iki kişiye sormuşlar deneyimlerden okuduğumuz kadarıyla, barkodlu çıktı vermediyse de eğer sorarlarsa bunları sunabilirsiniz kaydınızı tamamladığınıza dair.

• @aysegul Gerçekten çok teşekkür ederim dediklerinizi hemen yaptım , tekrardan verdiğiniz tüm bilgiler için sağolun

• @Mert-Manangöz düzeltebildiniz mi eğer yapamadıysanız forumdan edindiklerimi aktarayım size

• @bakarmisin100 nerede yaşadığınızı söylerseniz belki daha kolay yardımcı olurlar. Ben İstanbulda bulamadım maalesef. ASM'deki çalışanlar kendileri için gelen aşıyı yaptılar bana, sağolsunlar. Kızıma da doktorundan bir tane aşı bulduk. Eşime bulamadık maalesef, o orada olacak artık.

• ⭐⭐⭐⭐

@şeymaaaa Mülakat deneyimleri başlığını okursanız gelişmeleri görebilirsiniz.

• @şeymaaaa

04.11.25 tarihinde Bangkok’ta mülakata giren @tywish’in mülakat deneyimini okuyabilirsiniz.

• Herkese selam. Bizim 6 gün önce bebeğimiz oldu ve kcc ye bildirmemiz gerekiyor diye biliyorum. Nüfusunu çıkarttım fakat nasıl bildireceğimi bulamadım. Bildirmeye önce pasaportta çıkartmam gerekir mi? Nasıl bildireceğimi bilen varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim. (Excel tablosuna giremedim boş yer kalmamıştı)

• @şeymaaaa Evet iki üç mülakat oldu kasım ayında 2026 mülakat deneyimlerinde okuyabilirsiniz

• @mhmtkz Küçük bir şehirde yaşıyorum bugün aile sağlık merkezi ve hastaneye gidip sorayım olmadı, teşekkürler

• @bakarmisin100

Selamlar antikor testini hangi kurumda yaptırdınız acaba?

• selamlar, yaklaşık 12 piercingim var. unganlar ve mülakatta piercing sorun olur mu deneyimleyen var mıdır çıkarmalı mıyım?

• @Meliha-Yalın selamlar açıkcası çözemedik defalarca ustraveldocs ile telefonda görüştük, mail ve feedback ilettik ama çözüm olmadı. biz de buradaki deneyimlere istinaden iki ayrı hesaptan transaction completed aldık, barkodlı sayfa gelmedi ama transaction completed ve vfs ödemelerinin sslerini alıp dosyamıza ekledik. sizin farklı bir öneriniz olur mu?

• @Aslan-3 Devlet hastanesi

• @aysegul evet aysegul hn ilk isim o olacak pasaport gelir gelmez gozumle gordukten sonra yazacagım :) onu bekliyorum.

• Herkese selam, öncelikle bıkmadan, usanmadan sorularımıza detaylı cevaplar veren forum üyelerine ve moderatörlerine çok teşekkür ederim. Bugün Sydney mülakatımı olumlu olarak tamamladım.

Sağlık raporundan başlayacak olursam, toplamda serology test ve aşılarla Aud 900 küsür bir masrafı oldu ve rapora ben hiç erişemedim, otomatik konsolosluğa gidiyormuş! Dünyanın en basit işlemi olabilir!

Belgeler için Sydney tüm belgelerin 30 gün öncesinden onlara postalanmasını istiyor, asıllarıyla beraber! Ama süre konusunda esnekler, mail ile iletişime geçip revize edilinebiliyor!

Mülakat da toplam 10 dakika sürdü ve soru olarak hızlıca evli misiniz? Çocuğunuz var mı? Daha önce hangi ülkelerde bulundunuz? Orada kendinizi nasıl finanse edeceksiniz? Ne iş yapacaksınız ve daha önce Gaza da bulundunuz mu ?

Gaza sorusu daha önce hiç görmemiştim, çok şaşırdım açıkcası! Neyse sonuç olarak approval olduğunu söyledi! Bu kadar mı dedim evet gidebilirsiniz dedi! Pasaport elime ulaşınca edit geçerim.

• Merhabalar, 14 Kasım Cuma 07.30'da mülakatım olucaktı.2 x 2 istedikleri fotoğraf biometrik harici bir format mıdır ?
    Temmuz ayı gibi çektirdiğim bir ehliyet yenileme fotoğrafı vardı biometrik.
    6 ay geçmedi üstünden aslında.Bu fotoğraflar kabul görür mü ?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

21

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k