Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @cantekin merhaba bende aynı şekilde yaptım çünkü diğer şekilde bakmakla yükümlü kişi sayısı eşleşmiyor hatası alıyordum bende çareyi ayrı ayrı yapmakta buldum. bakmakla yükümlü kişi sayısı 0 diyor bende de, Ece hanımda bu şekilde yapmıştı sanırım bir problem çıkmamış. Mülakat zamanına kadar da istediğiniz zaman ekle çıkar yapabiliyoruz diye biliyorum.

• @drbaykal
    evet resmi kurumdan evrak çıkartmamıştım garantilemek amacı ile evlilik cüzdanı fotokopisi de bulundurulabilir

• @kagangibi Bizde de fotoğrafları geri verdiler ve sonra aradılar. Muhtemelen sizi de bu yüzden aramışlardır. İsterseniz mail atın. Biz bugün kargo ile yolladık fotoğrafları. UPS kargo ile gönderilmesini istemişlerdi

• Merhaba, benim bir sorum olacaktı. USTraveldocs'tan formu doldurdum fakat bakmakla yükümlü olunan kişiyi eşimi eklemedim. Kendim için DV1'i seçtim. Eşim içinde ayrı bir hesap oluşturup onun içinde DV2 kısmını seçtim. Şu an bakmakla yükümlü olduğum kişi 0 gözüküyor ve Hiçbir randevu planlanmadı gözüküyor. Bu normal mi? Bu durumu değiştirebilir miyim?

• @aysegul Merhabalar Aysegul hn. siz UPS location sectiginiz halde vize onayi sonrasi bir link ile tekrar premium adres yada VPS Global mi secmenizi istiyor? Bizde UPS location sectik ve odeme istemedi bizden, henuz interview zamanimiza vakit var. Oyleyse interview sonrasi link bekleyelim mi yoksa travels.gov dan degistirmek mi lazim. Zaten yeni transiction completed yazisi aldik bozmak istemiyoruz biseyi. Yanitiniza gore bizde ne yapacagimiza bakicaz.

• @se-du merhabalar, şu an ödeme yapan birçok kişi mülakat sonrası vize onayını alan kişiler. Bu seneki süreçte sanıyorum tek bir kişi gördüm öncesinde ödemeye yapan. Yani biz de mülakat öncesi ödeme yapmadık. O sebeple şu an bir şey yapmanıza gerek yok. Mülakattan sonra gelecek mail. Orada istediğinizi seçip ödeme yapıp ilerleyeceksiniz.

• @zuzu4545 merhaba bu konuda destek olabilir misiniz? iki ayrı hesap açtık ancak eşimin hesabından premium delivery seçerek ödemeleri yaptık, fakat bakmakla yükümlü olduğunuz kişi sayısı hatasından kaynaklı transaction completed ve barkodlu sayfa alamıyoruz. mülakatımız haftaya bilen yardım edebilir mi? ustraveldocs üzerinden talep de açtık hata olduğuna dair aradık da kendilerini, sistemde biz sizi görüyoruz ama sistemsel hata olduğu için müdahele edemiyoruz diyorlar.

• Günaydın herkese

az önce bir mail daha aldım. Mailde Pasaportunuz elçilikten teslim alınmıştır ve vize başvurusu yaparken seçtiğiniz teslimat seçeneği ile size iade edilmeye hazırdır diyordu.
    Ben İstanbul ve Ankara dışında bir şehirde yaşıyorum ve yaşadığım şehrin UPS lokasyonunu seçmiştim. Şubeyi aradım sizde benim adıma birşey var mı diye hayır yok dendi. Dün gelen mailde ise Premium Delivery ile teslim alma var sadece. Ancak ben Şehrimdeki UPS'den almak istiyorum linkleri çok kurcaladım ama şubeden teslim alma yani (premium location) göremedim. Yapabileniniz var mı arkadaşlar?

• ben yakınlarımdaki ups şubeleri haritalarda kalıcı olarak kapalı yazdığı için traveldocs kısmında adrese teslim seçeneğini seçtim , yanlış hatırlamıyorsam bu seçeneği seçtikten sonra seçtiğim şıkkın altında mavi bir link belirdi ve oradan ödeme sayfasına yönlendirdi , ülke şehir ve teslim tipini sordu seçtim ödeme ekranında en son kaydı tamamlayın uyarısı geldi.

Traveldocs kaydını tamamlayıp tekrardan sekmeye döndüğümde ödeme yapabildim kişi başı 11xx civarı ödedim . Sanırım mülakattan önce ödeme yapanlardan biri de biziz .

Benim tek korkum adrese teslimde yaşanan sıkıntılar , umarım mülakattan sonra pasaportlarımızı sıkıntısız alabiliriz

• @eceslc Öncelikle hayırlı olsun, Diplomanızı ve diğer e- devletden alınan belgeleri noterden veya resmi bir kurumdan aslı gibidir benzeri bir onaylatma işlemi yaptınızmı? Teşekkürler.

• Herkese selamlar. Mülakattan bir gün sonra pasaport maillerimiz geldi. Ben daha önce vfs’ten elden teslim seçeneğini seçmiştim. Bugün sabah 10 Kasım 9.30’a hem eşimin hem de kendimin randevularını oluşturdum. İsim soyisim herhangi bir şey sormadılar. Direkt uid numaralarımızla randevu oluşturabildim.

• @maskrein her aşının farklı ama ortalama zaman vermek gerekirse yaklaşık 20 gün. O nedenle aşı işinde acele etmeyin.

Önce antikor testinizi olup hangi aşıları olmanız gerektiğini öğrenin. Daha sonra aile hekiminizden aşıları yapıp yapamayacağını öğrenin. Eğer yaparım derse hangilerini aile sağlık merkezi yapacak, hangilerini eczaneden almanız gerekir netleştirin. Eczaneden almanız gerekenler için eczaneleri araştırın (her aşı her eczanede yok).

Ben üniversite hastanesinde antikor testi oldum. Tüm aşıları yapabileceklerini ilettikleri için aile sağlık merkezi yada eczane ile uğraşmadım. Bizzat doktor kendisi "gitmeden 1 hafta önce gel, eksik tüm aşıları yapıp aşı kartı basalım" dedi.

• merhabalar,

grip aşısı eczaneye sipariş vermiştim. gelmiş. şimdi vurdurayım mı ? erken olur mu ? mülakat ve sağlık randevusu tarihlerini almayı mı bekleyeyim ? teşekkür ederim

• @yunustg ortalama 6 ay koruyuculuğu var. Gitmeden 1 hafta 10 gün önce olmanız yeterlidir.

• Yasaklı

Arkadaşlar Merhabalar,

11.11.2025 de Unganlarda sağlık muayenemiz var, 14.11.2025 sabah saat 08.30'da ise mülakatımız var.
    Ustravelde kayıtımızı yaptık eşimin ve kendimde içinse premium delivery ödemelerini yaptık. fakat vaka numarası bölümüne geldiğimizde ise hata alıyoruz. ( BAŞVURUNUZDAKİ BAKMAKLA YÜKÜMLÜ OLDUĞUNUZ KİŞİLERİN SAYISI, DAVA NUMARANIZLA İLİŞKİLENDİRİLEN BAŞVURU SAHİPLERİNİN SAYISIYLA EŞLEŞMİYOR) hatası alıyoruz. yardımcı olabilir misiniz?

• @elbruz bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim. eczaneye gelmişken şimdi olsam olur mu ? cn numaram 87**

• @yunustg ben salı günü vurdurudum. Aşılarla ilgili @Flight101 yazdığı iletiye göre Grip sezonu 01 Ekim - 31 Mart tarihleri arasındadır. Sağlık muayenesi bu tarihler arasında olacak ise aşı vurdurmak gerekir. Grip aşısı yılda 1 doz yapıldığı için şimdiden aşı olabiliyormuşuz.

• @zakaria çok teşekkür ederim 🙂

• Herkese merhaba. Bu sene bildiğiniz üzere dosya taşıma yapamıyoruz. Benim case number'ıma Ankara'dan mülakat gelmek ihtimali yok, değil mi? Sevgiler...

• @Dilan-Yalçın Bende herhangi bir barkodta çıkmadı. Başvuruyu kapat ve yeniden başlat seçeniğini seçip yeniden yapmalı mıyım?

Benzer Başlıklar

• 83
  • 57
  • 180
  • 221
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

120

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |