Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@Meliha-Yalın ben anlattığım şekilde yapmıştım, daha fazla detay yok malesef, tarif ettiğim şeklin dışında bir yol bilmiyorum. Son iletilerimden birinde çağrı merkezi numarası paylaşmıştım onu bir deneyin.
    @emels hanım başarıyla neticelendirdi sürecini, tavsiyesine kulak verebilirsiniz.

• @aysegul Umarım basılır. Daha UPS stresimiz olacak, sırayla devam ediyoruz 🙂

• @emels @emels detaylı bilgilendirmeniz için teşekkür ederim ☺️ vizeniz hayırlı olsunn . Bizde sorun bildirmiştik ama ordan gelecek cevabı bekleyemedik. Ece hanımda eşini başvurusundan silip kendi başvuru yapıp eşi için de ayrı başvuru yaparak barkod almış sorunsuz mükakata girmiş. Sizlerin yaptığınız gibi ilerleyeceğiz bizde

• @aysegul cok sevindim sizin adınıza, hayırlı olsun 🙂

• @yagmurgunes gozunuz aydın, hayırlı olsun 🙂

• @Firat-0 dosyanız isteğiniz üzere Bangkok'a tasınmıssa suanda bir sey yapmanıza gerek yok , CN 10K larda oldugu ıcın daha sıranız gelmedi zaten

• ⭐⭐⭐⭐

@Spectator çok teşekkür ederim, darısı başınıza 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@Spectator yağmur hanım'ın adını görmüşken sizin vesilenizle @yagmurgunes Hanım'dan deneyimlerini foruma aktarmasını rica ediyorum, çünkü hatırlıyorum ki üstesinden gelmesi gereken şeyler vardı vizesini alabilmek adına, ve ne mutlu ki bunu başardı, bu deneyimlerden gelecekte faydalanacak çok insan olacaktır, alma verme dengesini gözetip en kısa sürede deneyimlerini yazmasını bekliyoruz forumcak 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@ugur077 yaa inşallah sorunsuz kavuşun pasaportlarınıza, zira ben kavuşamıyorum :))
    eşim ve 2 bıdığımın pasaportlarını yarın ups şubeden alabileceğim sanırım, çünkü ankaradan çıktı cuma günü, yarın sabah güncellendiğinde muhtemelen "şubeye ulaştı" bilgisini girecekler ve alabileceğim. Ancak benim pasaporttan haber yok, ups track number gelmedi hiç, arayıp sordum bizde adınıza bir gönderi yok diyor, halbuki ilk akşam kendi ödememi yapmıştım ups ile premium pick up şeklinde gelsin diye.
    Vfs ye zaten ulaşılamıyor, pasaportum hala onlarda :)) hunimi takıcam az kaldı..

• @bakarmisin100, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar

Influenza grip aşısını 10+ eczaneye sordum kimse de kalmamış acaba bulabileceğimiz bir yer biliyor musunuz?

Selam forumdaşlar göçmendaşlar,

Influenza grip aşısını bulabileceğimiz bir yer biliyor musunuz?

• Selamlar herkese

Daha önce premium pickup seçtiğim halde mailden gelen linkten sadece premium delivery seçebildiğimi iletmiştim.
    Az önce kendim için premium delivery seçerek 1.144TL ödememi yaptım. Daha sonra eşimin UID numarası ile yeni bir transaciton başlatarak onun adına ilerletken premium pickup seçeneği çıktı karşımıza yaşadığımız şehrin UPS adresini seçip 682TL ödememi yaptım yine.

Bir öyle bir böyle oldu inşallah bir karışıklık olmaz bakalım.

• @Firat-0 Merhaba dosyanızı 28 Ağustostan önce taşıdıysanız Bangkok oturum istemeyeceğini bu sefer kasımda mülakata girip onay alanlarla öğrenmiş olduk bu tarihten önce taşımış iseniz Bangkok'ta girebilirsiniz 28 Ağustostan sonra taşıyanlar taşıyabildi mi onun hakkında tam bilgim yok

• Arkadaşlar ustraveldocs'a kayıt yaptım en son case number girdim kabul etti "işlem tamamlandı" yazdı ama herhangi bir döküman gelmedi önüme şu anda yapmam gereken nedir , bilen bir arkadaş cevaplarsa sevinirim ve şimdiden teşekkür ederim cevap için.

• @Fatime-İncebaş Bangkok'ta mülakata girip oturum istenmeyenler var mı? Son zamanlarda forum u çok takip edemediğim için soruyorum.

• ⭐⭐⭐⭐

@onuronair transaction completed yazıyordur muhtemelen sol menüde. transaction completed yazan yerin, ve altta vize tipinin, seçtiğiniz delivery tipinin ve pasaport numarasının son dört hanesinin yazılı olduğu bölümün screenshotlarını alın, yanınızda götürün mülakata. genelde sormuyorlar ama bir iki kişiye sormuşlar deneyimlerden okuduğumuz kadarıyla, barkodlu çıktı vermediyse de eğer sorarlarsa bunları sunabilirsiniz kaydınızı tamamladığınıza dair.

• @aysegul Gerçekten çok teşekkür ederim dediklerinizi hemen yaptım , tekrardan verdiğiniz tüm bilgiler için sağolun

• @Mert-Manangöz düzeltebildiniz mi eğer yapamadıysanız forumdan edindiklerimi aktarayım size

• @bakarmisin100 nerede yaşadığınızı söylerseniz belki daha kolay yardımcı olurlar. Ben İstanbulda bulamadım maalesef. ASM'deki çalışanlar kendileri için gelen aşıyı yaptılar bana, sağolsunlar. Kızıma da doktorundan bir tane aşı bulduk. Eşime bulamadık maalesef, o orada olacak artık.

• ⭐⭐⭐⭐

@şeymaaaa Mülakat deneyimleri başlığını okursanız gelişmeleri görebilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@şeymaaaa

04.11.25 tarihinde Bangkok’ta mülakata giren @tywish’in mülakat deneyimini okuyabilirsiniz.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

117

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |