Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @yasinkoç, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@AstamRua Diplomaların yanı sıra Transkript iseniyormu?

İş alımı yapmıyorlar:) sadece mezun musun diye bakıyorlar ama transkriptleri yanına alman iyi olur burda iş başvurularında bazen görüyorum ortalama felan soruyorlar veya lisans üstü programlara başvurma durumun olur belki gerekebilir 🙂

• @ozgurs Çok teşekkür ederim😀

• merhaba bir dalgınlık ile uscis e ödemeyi yaptıktan sonra hesap oluşturduğum için hesabıma dosyamı bağlarken sorun yaşadım. (OAC) online access code a ulaşamadığım için bağlayamadım. Bununla ilgili hesabı bağlamak için bu koda nasıl erişebilirim?

• @savageandtipsy Hiç uğraşma, eğer ödemeyi yaptıysan sana ayrıca bir dosya açıyorlar. Yani en azından ben öyle yaptım, bir değişiklik veya karışıklığa sebep olur diye hiç kurcalamadım. Süreç sonuçlanınca kart adresine geliyor.

• Ankara en son hangi case numarasina mülakat verdi bilgisi olan varmi

• ⭐⭐⭐⭐

• Şubat ayında New York tarafına gidecek olanlar var mı ?

• merhaba, re entry permitle ilgili formun nasil dolduracagimiz vb. bu forumda nerede bulabilirim acaba?

• ⭐⭐⭐⭐

@Summer-0, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

merhaba, re entry permitle ilgili formun nasil dolduracagimiz vb. bu forumda nerede bulabilirim acaba?

Arama yerine re-entry permit yazarsanız Re-entry Permit (I 131 form ve I 327 belgesi) başlığını göreceksiniz.

• Merhabalar, daha öncesinde 2026 aşamaları kısmında bu sorunumu paylaştım ama geçtiğimiz sene böyle bir durum yaşayan var mı öğrenmek için bu başlığa da yazmak istedim. (Araştırdığım kadarıyla yok gibi gözüküyor.) Unganlarda 22 ekimde sağlık muayenesi geçirdik. Ertesi sabah raporlarımızın olduğu bir mail geldi. Bilgiler kısmında Prior country of resident kısmında IRAN yazıyor. Benim İran ile hiç bir alakam yok. Unganlara güç bela ulaştım. Böyle hataların hep olduğunu sorun yaratmadığını vs söylediler. Ama yine bunun değiştirilmesini istedim. Ama çok olumlu ve yapıcı bir yanıt alabildiğim söylenemez. Sağlık raporları abd ye girişte de kontrol ediliyor. Asıl sorum bu şekilde bir hata yaşayan var mı? Ve düzeltebildiniz mi? Düzeltemediyseniz sorun yaşadınız mı? Teşekkürler

• @eceslc Çok bir iş yapıyorlarmış gibi bir de başınıza iş açacaklar, mutlaka bastırın değiştirin.

• @ozgurs Dün akşam görüştüğüm üzere gerekli mailleri atıp düzeltme için aksiyon aldıklarını söylediler. Yaklaşık 1 haftada sonuçlanacak diyorlar. Ama ilk seferde ulaşmaya çalışırken o kadar çok çaba sarfettim ki. Bir de telefonla zar zor ulaştığımda da evet maillerinizi gördük, farkındayız gibi saçma bir tutum sergilediler. Güvenmek çok zor. Sıkça arayıp sonuç almaya çalışacağım.

• @eceslc tavsiyem yanınıza bu konuyla ilgili bütün mail yazışmalarınızı almanız ne olur ne olmaz, iyi şanslar

• @selens1907 bu yolu denedim, yok maalesef 😞

• Merhaba,
    Dosya numaram 21xxx
    Geçen seneleri baz alarak dosyamı hong konga taşıdım ancak bu sene yapılan yorumlara göre ankaradaki randevular daha hızlı ilerliyor. Aralık ayı için 7xxx numaralara randevu tarihi verilmiş.. ds2025 için 5xxxler anca dönem sonuna denk geliyordu.. bu seneki durum nedir bilgi sahibi arkadaşlardan rica edebilir miyim

• ⭐⭐

@asrin selamlar,

YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi asagidaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

• ⭐⭐⭐⭐

@asrin

Sn. @onuru’nun iletisine ilave olarak DV2026 süreci ile ilgili sorularınızı DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları başlığında sorularınızı sormanız gerekiyor. Arama butonunu kullanmaktan çekinmeyin, Sayilarla DV2026 başlığında sorunuzun cevabı mevcut. Bol şans!

• @ugurbocegi Tdap ve su çiçeği aşılarını belirtmemişsiniz.Birde tdap+polis ikisini birlikte tedaxrini geçen hafta aile sağlık merkezinde ücretsiz yaptırmıştım.Ayrıca vücutta antikoru varsa fazladan aşı vurulmak sağlıksız diye düşünüyorum.

• Arkadaşlar merhaba, 2 Kasım’da giriş yaptım Houston’dan. Bugün 15 Kasım. Henüz SSN belgem gelmedi. SSA ofisine gittiğimde SSN belgen gönderilmemiş yeniden başvuru yapman gerekiyor dediler. Bunu daha önce yaşayan var mı bilgi verir misiniz bilen var ise.
    SSN gelmeden ehliyet vs. alamıyoruz, o yüzden şu an tamamen maddiyat ve zaman kaybı yaratıyor

• ⭐⭐⭐⭐

@danjaj bilen biri yazana kadar şu başlıktaki deneyimler yardımcı olur belki, gerçi diğer başlıktaki yazınıza göre bence siz gerekli aksiyonu almışsınız.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/165/social-security-number-ssn-ve-basvurusu/1427?page=72

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

117

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |