Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@ucangeyik yeterlidir, https://yesilkartforum.com/forum/post/515500 bu deneyimde Davut Bey, karekodlu bile değil, normal internetten döküm alıp vermiş evrak tesliminde, ve vize basılı pasaportlarını teslim aldı kendisi, sorun yok yani.

• @aysegul cok tesekkurler

• E devlet üzerinden alacağınız Formül-a belgesi, çok dilli doğum kayıt belgesidir. Mülakata giderken bu belgeyi alabilirsiniz.

@Erkan-0, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@aysegul selam bu doğum belgesi isteniyormu bizden. İsteniyorsa 48 yıl önceki kaydı nasıl bulucaz bakalım 🫢

• Bizim belgelerimizde de böyle yazıyordu. Konsolosluk, sizinle ilgili değil, bizim teknik problemimiz demişti bana. Hiç problem olmadı.

@bkio, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba, acil bir sorum olacaktı. Unganlarda. Mail ile gelen formda

Kuradan çıkan green card için alınan sağlık raporunda

Applicant category: immigrant visa ( excludes diversity ) yazıyor.

Rapor gelenlerde ne yazıyor acaba? Burada bir hata olduğunu düşünüyorum çünkü bizim kategorimiz diversity visa olmalı.

kalın yazı

• @cttl çok teşekkürler yanıt için 😊

• ds 260 formumu tekrar görebilme şansım varmı varsa nereden bakıcam

• @ArifK34-0 formda ne yazdığınız önemli değil. Türk vatandaşı olduğunuz için Ankara olarak atanmıştır (daha önceden örnekleri mevcut)

Dosyam nerede maili atıp net cevap alırsınız

• @Captan-Levi olmaz. Sorarlarsa yastık altındaydı dersiniz. Ama ne kadar erken o kadar iyi

• @ömer28k ceac sitesinden

• @cttl teşekkür ederim

• @ugursway Evet ben de dün KCC'den bu yönde bilgi aldım. Talebinizi KCC'ye iletmelisiniz diyorlar.

"Once your interview appointment has been scheduled, any requests to change your interview location must be directed to the Kentucky Consular Center via [email protected]."

KCC'ye HK>ANK talebini iletince direkt kendileri transfer sürecini koordine ederler mi yoksa bizi Ankara ile iletişime geçmeye mi yönlendirirler, onu bilemiyorum. Umarım 1. şekilde oluyordur da daha garanti bir süreç olur.

• @Aslan-3 ABD'nin Ankara Büyükelçiliğinden iş amaçlı "B1" ve turizm amaçlı "B2" vizesi için alınabilecek süreleri için yapılmış bu duyuru umarim bizim randevular da iyileştirilir tabii

• @hkilic Ankara'ya yönlendirecek olsa neden kendilerine yazmamızı istesinler ki? Eskiden bize hiç yazma diyorlardı. Bence artık current olduktan sonra da KCC yapacak taşımayı. Dediğiniz gibi sizin için 2 haftadır çekindiğimiz durum cevabını bulmuş gibi sanki.

Edit: Tabii pratiğe nasıl yansıyacağını bilmiyoruz. Değiştir dendi diye direkt değiştirecekler mi vs. bilinmeyen noktalar var. Ama merkezi işlem olması, konsoloslukla irtibata geçip onların insafına kalmaktan her türlü daha iyidir diye düşünüyorum.

• @kucurizm Merhaba Ben de tamamladım bu süreci ancak barkodlu belge bir türlü çıkmıyor. transactionCompleted kısmına tıkladığımda gene aynı yerde kalıyor sadece aşağıda randevu teyidi yazan yerde hiç bir randevu planlanmadı yazıyor. Bir yerde hata yapmış olabilir miyim ? aile bireyleri eşim ve kızım için de DV1 seçimi yaptım bununla alakalı olabilir mi acaba ?

• image.png
    Us Travel Docs düzelmiş herhalde bir şekilde CN numaramı kabul etti ve Transaction completed yazısını gördüm lakin barkodlu belge çıkmadı.

• ⭐⭐⭐⭐

@Selimdiskaya52 bu sayfanın alt tarafında da seçtiğiniz vize tipleri, belge teslimat seçenekleri, pasaport son 4 hanesi gibi bilgiler yer alıyorsa tamamdır, hepsiyle birlikte screenshot alın, gerektiği durumda yeterli olacaktır.

• @aysegul Dediğiniz gibi, Vize kategorisi, pasaport son 4 hanesi ve adres bilgileri de yer alıyor ekstra bilgi için teşekkür ederim

• @ugur077 milli eğitime gidip aslı gibidir yazılı imzalı kaşeli kağıt almanız gerekmekte

• @Ege-Bey, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@ugur077 milli eğitime gidip aslı gibidir yazılı imzalı kaşeli kağıt almanız gerekmekte

Aslı gibidiri noter yapmıyormuydu?

• @sinemmurat39 Merhaba, noter aslını görmediği belgesi aslı gibidir yapamaz.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

131

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |