Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

@mrs-green

1- önemli değil, istediğiniz adresi yazın.
    2- ilerleyen günlerde açılır takip edin.
    3- evet

• @koci teşekkürler bende o sekilde biliyorum gecmiste oturum isteyen konsolosluklar zaten vardi ama istemeyende vardi bu baglamda su an insiyatifine alirlarsa istemeyen konsolosluk tekrar istemez umuyoruz

• ⭐⭐⭐⭐

@doguyilma zaten gerekli cevaplar verilmiş, ama şunu söylemek lazım kafanız daha fazla karışmasın, ais kaydı ve ptt artık yok.
    Süreçler madde madde, hem bu başlıkta hem de https://yesilkartforum.com/forum/topic/7665/dv2026-mülakat-deneyimleri başlığının ilk iletisinde detaylıca yazıyor.
    Kolay gelsin.

• ⭐⭐⭐⭐

@Haksta-0 belge teslimi için (pasaport) gerekli bir kayıt. Ankara için en azından. Arama kutusuna ustraveldocs yazın, sistem yeni de olsa yeteri kadar bilgi bulabilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@mert267 Ankaraya tek seferde gidip 2-3 gün kalmak mı yoksa 2 sefer gidip 1'er gece konaklamak gibi mi tercih edersiniz buna göre kendiniz karar verebilirsiniz.
    Mülakat tarihinden max 1ay öncesine randevu alabilirsiniz, ve yine mülakata en son 2 gün kala randevu alabilirsiniz. 1gün (1,5-2saat sürer 'genelde' max) muayene, ertesi iş günü öğleden sonra rapor teslimi yapılıyor.
    Kendi şartlarınıza göre karar verebilirsiniz.

• @aysegul İlk iletilerde hâlen AIS kaydı vb. bilgiler yer aldığından ilk iletileri okuyarak ilerlemek isteyenlerin de zaman zaman kafası karışabiliyor.

• ⭐⭐⭐⭐

@bkio evet bununla ilgili bir ileti yazdım mülakat deneyimleri başlığına da, ben zaten bildiğim için okumamıştım pek ilk iletileri, ancak birkaç gündür çok fazla kişiyi yönlendirmem gerekti bu arada farkettim ve yazdım. Biran önce düzeltilecektir eminim.

• @aysegul ais kaydını hala yaptırmadım buradki pdf e göre yapmayı düşünüyordum nasıl yapılması gerekiyor , rica etsem bilgilendirir misiniz 🙏

• Selamlar
    Mail ile randevu tarihimi öğrendim ama daha detaylı bir mail 7 ila 10 gün içinde gelecekmiş.
    Ama öncesinde ben Sağlık Randevusu oluşturmak istediğimde bana Randevu saati soruyor. ( https://www.doctorun.com/tr/randevu-alin )
    mailin gelmesini beklemeli miyim yoksa herhangi bir saat mi yazmalıyım ?
    Mülakat Tarihi : 19/11/2025
    Sağlık Randevu Tarihi : 22/10/2025 - SS:DD ?

• @aysegul, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@mert267 Ankaraya tek seferde gidip 2-3 gün kalmak mı yoksa 2 sefer gidip 1'er gece konaklamak gibi mi tercih edersiniz buna göre kendiniz karar verebilirsiniz.
    Mülakat tarihinden max 1ay öncesine randevu alabilirsiniz, ve yine mülakata en son 2 gün kala randevu alabilirsiniz. 1gün (1,5-2saat sürer 'genelde' max) muayene, ertesi iş günü öğleden sonra rapor teslimi yapılıyor.
    Kendi şartlarınıza göre karar verebilirsiniz.

ayşehül hanım siz 29 ekime almışsınız az önce 28ekime de biz aldık 29 ekimde rapor teslimi yada sağlık muaynesi oluyormuymuş bilgi aldınız mı malum resmi tatil

• Bu ileti silindi!

• Arkadaşlar ustraveldocs için sürecini ilerletebilen oldu mu? Site çok kaotik ve yeni olduğu için yanlış bişe yapmaktan korkuyorum

• @swadze Benim yaşadığım tek sıkıntı case number'ımı ilk başta tanımaması oldu. Ülke, vize tipinizi doğru seçtikten sonra gerisi akıyor.

• Arkadaşlar selam, mülakat tarihim ve sağlık randevu tarihim için gelişme oldu fakat eve geçtiğimde paylaşacağım. Bugün mmr, şu çiçeği, OPA ve menenjit için aşı oldum. Pazartesi günü hep b, TD ve grip aşısı olacağım. Antikor testi olmama gerek var mı? Bu süreci nasıl yönetmeliyim? Antikor testi uzun sürdüğü için teyit etmek istiyorum. En son ihtimal hong kong da antikor testi yaptırabilir miyiz? Teşekkürler şimdiden.

• ⭐⭐⭐⭐

@Yusuf-Ersoy, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba nicholson için gönderilen mailin taslağını nereden bulabilirim

Öncelikle sorularınıza cevap alabilmek için imzanızı tamamlamanız ve excele bilgilerinizi girmeniz gerekiyor.

İmzanızı 👉 buradaki örneğe bakarak düzenleyin.

Sonra 👉 buradaki 2026 Excel tablosuna girip alt taraftaki beyaz alana bilgilerinizi ekleyin.

Teşekkürler.

• @gucarslan Merhaba ds-260 formunda geçmiş iş yerlerini girmeye çalışırken aynı zamanda üç yerde çalışıyormuş gibi girdim. Hepsi yanlış ve diğer çalıştığım yerleride giremedim. Aynı zamanda Okul ismi girerken academic yerine Anadolu yazmışım .Nasıl ilerlemeliyim.

• @Furkan9037 Selam, antikor testi için örnek vereyim, ben dün kan verdim Hepatit-B ve kızamıkçık (Rubella sanırım) sonuçları bugün çıktı, diğerlerini hala bekliyorum, önceki deneyimlerde max 2 haftada geliyor demişler. Deneyim demişken, bununla ilgili çok kapsamlı yazılar var, özellikle @Flight101 'in 2025 deneyimlerinde yazdığını okuyabilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@Furkan9037, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar selam, mülakat tarihim ve sağlık randevu tarihim için gelişme oldu fakat eve geçtiğimde paylaşacağım. Bugün mmr, şu çiçeği, OPA ve menenjit için aşı oldum. Pazartesi günü hep b, TD ve grip aşısı olacağım. Antikor testi olmama gerek var mı? Bu süreci nasıl yönetmeliyim? Antikor testi uzun sürdüğü için teyit etmek istiyorum. En son ihtimal hong kong da antikor testi yaptırabilir miyiz? Teşekkürler şimdiden.

Furkan Bey öncelikle imzanızda güncelleme yapın ve excel dosyasına kayıt olun lütfen. Bu çizelge tüm talihliler için çok önemli bir kaynak.

• @aysegul çok teşekkür ederim o zaman ben mülakat günü yanlışlık olduğunu söyleyerek durumu izah edeceğim.

• Merhaba, lise diplomasının aslı kayıp. Tekrar belge çıkartacağız milli eğitimden fakat bu belgeyi edevletten alsak olur mu?

Benzer Başlıklar

• 728
  • 12173
  • 180
  • 11427
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

150

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |