Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@harun-can 1 ay gibi süresi olabiliyor bazı belgelerin, o yüzden 15-20 gün iyidir, veya 7-10 gün de olabilir. Zaten toparlamak çok kolay, edevlet sağolsun 😊

• ⭐⭐⭐⭐

@Buse-Demir-0 harika, hızlı bir giriş yapmışsınız yeni yaşantınıza 😁 En kısa zamanda deneyimlerinizi bekliyoruz 👍🏻

• ⭐⭐⭐⭐

@MEB rengi farketmez, orijinallerinin ve kopyalarinin yaninizda olmasi yeterli

• Merhaba, geçen günlerde sağlık muayenesi deneyimimizi aktarmıştım, bazılarımıza rapor mail yoluyla da ulaşmış. Bize mail gelmedi. Bu bir problem olduğu anlamına mı geliyor?

• merhaba, mülakat belgelerindeki evlilik cüzdanı + eşler için birer tercümeli fotokopi mi olacak yoksa her eş için iki adet mi tercümeli fotokopi oluyor. Ayrıca türkçe diploma içinde tercüme gerekecek mi , yoksa slı+ fotokopisi yeterlimidir.
    slmlr

• Ustravel kaydı yaparken eşimi yanlışlıkla türkiye olarak seçmişim. Yeni kayıt açtık bangkok seçtik fakat pasaport numarası diğer hesapta ve silinmiyor bu sebeple farklı ülkede gözüktüğü için ekleyemiyorum 😞 ne hesap siliniypr eskisi ne pasaportu. Nasıl bi yol alabilirim

• @cake spam a dusmustur.Ya da mail adresiniz yanlis olabilir Ama yine de unganlardan gidip elden almalisiniz.Akciger filminin cd veriyorlar mail de yapilan asilar var.Benim kan tahlili yoktu.Cd nin ve asilarin amerika da lazim olacagini belirttiler. Hatta cd acmayin diye yazmislar ve asi dokumlerini çoğaltın diyorlar.Zaten sari zarfi mulatta verecegiz.

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐

@Subutay, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

merhaba, mülakat belgelerindeki evlilik cüzdanı + eşler için birer tercümeli fotokopi mi olacak yoksa her eş için iki adet mi tercümeli fotokopi oluyor. Ayrıca türkçe diploma içinde tercüme gerekecek mi , yoksa slı+ fotokopisi yeterlimidir.
    slmlr

Evlilik cüzdanı aslı ve toplamda iki adet fotokopisi gerekli sadece, resimlerinizin ve kimlik bilgilerinizin yazılı olduğu sayfaların.

Defalarca bu konu başlığında yazıldığı üzere Ankara’da gireceğiniz mülakatta vereceğiniz evraklardan Türkçe veya İngilizce harici farklı bir dilde evrak var ise tercüme ettirmeniz gerekiyor sadece.

Diploma aslı ve bir adet fotokopisi yeterli.

Anahtar kelimeler: Ankara, mülakat, evlilik cüzdanı, tercüme, diploma, Türkçe, İngilizce

Mülakat deneyimlerini okumanız faydanıza olacaktır.

https://yesilkartforum.com/forum/post/515606

• @Subutay nasıl halledebildiniz acaba bu durumu

• @ATS16 çok teşekkür ediyorum. bazı şeyleri birkaçdefa okumama rağmen telaştan insan kendisiyle çelişir hale geliyor maalesef. emin olmak için birkezde sorayım haline gelmişim.
    tekrardan bilgilendirmniz için teşekkür ediyorum.

• Unganlar zarfında zımbalı olan ve maille de gelen aşı kartında benim doğum yerim olarak türkçe karakter kullanmalarından dolayı sanırım ğ yerine # yazılmış. Bunu düzelttirmeli miyim?

O gün yorgunluktan dikkat etmemişiz şu an farkediyorum

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐

@cake Normalde "bir problem olursa en geç yarın 15.00'e kadar mutlaka ararız sizi, eğer aramadıysak 16.00-17.00 arası gelip sonuçlarınızı alabilirsiniz" diyorlar. Yani sizi aramadılarsa bir sorun yoktur gibi düşünebilirsiniz.

Bu email ile gönderdikleri dökümanlar bildiğim kadarıyla dv2026 ile yeni başlayan birşey, veya son aylarda yeni olan birşey diye biliyorum. O yüzden iletimde aksama olmuş olabilir. Email hesabınızın spam/junk vs klasörlerini tekrar bir kontrol edebilirsiniz.
    Veya içiniz rahat etmiyorsa ugnanlara yarın sabah bir email gönderip sorabilirsiniz.

• @denizezgi benim doğum yerimide Türkçe karakter kullandıkları için İzmit olacağına #zm#t şeklinde yazmışlar. Sanırım kanatımca bir problem olmaz. Bilgisi olan arkadaşlarda yorum yapacaktır.

• Selam arkadaşlar bizden sonraki arkadaşlara bilgi olması için. 28.10.2025 tarihinde unganlarda girmiş olduğum sağlık muayenesinde bana yaşım gereği(48) sadece akciğer röntgeni çektiler iki adet aşı yaptılar.
    Eşimden yaşı gereği (40) akciğer röntgeni ve kan tahlili istediler 1 aşı yaptılar.
    Oğlumdan yaşı gereği(20) akciğer röntgeni kan tahlili ve idrar tahlili istediler 1 aşı yaptılar.
    Ve sonuçta bu yapılanlar için bizden alınan ücretler Düzen Labaratuvarı 8373 tl
    Doktor Mehmet Ungan ise 1320 dolar aldı 3 kişi için.
    Herkesin sürecinin olumlu geçmesi dileklerimle.

• @zakaria Desenize red vereceler. Doğum kayıt tutanağını (Cidde konsolosluğunda düzenlenmiş) dün aldım. Bir de Cidde konsolosluğunda hastanede düzenlenmiş Arapca bir belge olduğunu söylediler onu da alsam mı? gerek kaldımı acaba, adli sicil kaydını zaten alamayacağım.

• @denizezgi merhaba, ben muayene randevusu oluştururken adresimi Türkçe karakterle yazmıştım gönderdikten sonra farketmiştim. Gittiğimizde görevli hanfendiye bu durumu söyledim, biz burada düzeltiyoruz dediler. Zarfı aldıktan sonra da düzeltilmediğini farkettim yine sordum, aynı bu şekilde benimde, bir sorun olmayacağını söyledi.

• @denizezgi benimkisinde yanlışlıkla yaşadığı yer IRAN yazılmış. Düzelttirmek için bayadır uğraşıyorum. Ve unganlar bana sorun olmuyor dedi. Bence sizinki de bir problem olmaz 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

Bu sayfada fazla yer işgal etmesin diye sadece linkini bırakacağım, sağlık muayenesi deneyimimiz..

https://yesilkartforum.com/forum/post/517405

Benzer Başlıklar

• 73
  • 153
  • 83
  • 16399
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

139

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |