Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@tulay İmzanızda dosya numaranız bir çarpı fazla olmuş, 44XX olmalı.

• Green card cekilisi bana cikti. Ve Ds260 formunu doldurdum ve esim de Ds260 oda doldurdu ve randevu tarihimiz 14 kasimda Ama esim simdi vazgecti.Doktor muayeneside gitmiyecek ve randevuya gelmiyecek ben tek gidecegim.Esas green card sahibi benim .Esimin gelmemesi benim vize mi etkiler mi?
    Bir de bankada en az ne kadar olmali.Evimiz ve arabamiz var ama hepsi esimin istune kayitli sorun olur mu?

• @drbaykal yakinda kirtasiye var cok isterlese cikartirsiniz.Arti orada bekliyorsunuz zaten Hic sikinti yapmayin yardimci oluyorlar.

• @heyysanadiyom şöyle ki buraya basarak soruya gidebiliyorsunuz.

Screenshot_20251030_003710_Chrome.jpg

Bir de forum kullanımı ile ilgili görüşlerinizi buradan yazarsanız daha hızlı ve sağlıklı yanıtlar alabilirsiniz

https://yesilkartforum.com/forum/topic/125/forum-ile-i̇lgili-hatalar-görüşler-öneriler-ve-sorularınız/628

• @hkilic dosyanızın current olduktan sonra dosyanızı taşımak istediğiniz senaryoda muhatabınız taşıma yapmak istediğiniz konsolosluktur. Bununla ilgili geçmiş deneyimler, gönderilen mail formatları vb tamamının forumda çokça örneği bulunmaktadır.

• Yasaklı

@elbruz, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@heyysanadiyom şöyle ki buraya basarak soruya gidebiliyorsunuz.

Screenshot_20251030_003710_Chrome.jpg

bunu bilmiyordum ama bu bile uğraştırıcı , o alandan çıkınca soru gidiyor , soruyu görmek istersen tıklayıp başka yere gidiyorsun felan fistan

hızlı hızlı okuyup öğrenmek varken oraya gidip bakmak boşuna iş

benim şimdi yaptığım gibi alıntı yapsa kimse aynı soruyu sormaz , herkes faydalanır bu şekilde , arama çubuğu deniliyor burayı çok çok az kişi kullanır ama alıntı olursa sayfa sayfa okuyan şak diye soru ve cevabı görür😁

• @heyysanadiyom alıntı yaptığınızdq sadece sizin mesajınız görülüyor. Cevapla yaptığınızda, cevap yazdığınız kişiye de ayrıca bildirim gidiyor. Bahsettiğim yere basıp soruya gittiniz, sonra geri sona gitmek istediğinizde tek yapmanız gereken en alttaki aşağı ok tuşuna basmak aslında. Birkaç defa yapınca alışırsınız

• @elbruz @hkilic
    Merhaba, bu konuda bir ekleme yapmak isterim. Bu zamana kadar current olmus dosyalarin transfer islemlerini, ilgili konsolosluklar KCC’den talep ederek gerceklestirdiler ancak 28 Agustos’da yayinlanan duzenlemeden sonra current olmus dosyalar icin KCC’nin de transfer islemlerini gerceklestirebilecegini dusunuyorum. Eger hali hazirda current olduktan sonra dosya transfer etmek isteyen talihliler varsa KCC ile de iletisime gecerek bir sansini deneyebilir. KCC bu istediginize olumlu yanit vermezse de siz yine ilgili konsoloslugun dosyanizi KCC’den talep etmesi icin girisimlerinize devam edebilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@mert267 ilk görselde; transaction completed ve alttaki veriler kaydınızın yapıldığını gösteriyor, hiçbir sorun yok, bu görselin çıktısını yanınızda bulundurun mutlaka, yeterli. (Ki onlar kayıt yapıldığını göreceklerdir sistemlerinde, bu çıktıya da yüksek ihtimal gerek kalmayacaktır.)

• Merhaba. Diploma ve evlilik cüzdanının fotokopisi renkli mi olacak? Hepsini siyah-beyaz çektireyim mi?

• @aimer Suudi Arabistan'da ikamet etmeyen yabancılar için adli sicil kaydı verilmiyor zaten. Rahat olun.
    "Non-citizens not currently residing in the Saudi Arabia cannot obtain a police certificate." Kaynak

• Güzel dostlar bir sorum olacak.
    ustraveldocs.com adresine kayıt esnasında ( daha başlayamadan ) aşağıdaki uyarıyı alıyorum. " Kişisel ayrıntılarınız veritabanımızda zaten var olan bir profille eşleşiyor. "
    Mayıs 2025 de Turist vizesi aldığımızda Pasaportlarımızı İstanbul'da PTTden almıştık.
    Vize başvurularımızı da aracı firma ile yaptık. Bu gibi bir kayıt da biz hiç yapmadık. Aracı firmaya soruyorum " biz bu sisteme sizi hiç kaydetmedik " diyor.

UYARI:
    Kişisel ayrıntılarınız veritabanımızda zaten var olan bir profille eşleşiyor. Bu profili geçmişte oluşturduysanız ve parolanızı unuttuysanız, lütfen oturum açma ekranındaki “Parolamı unuttum?” işlevini kullanın. Bu kullanıcı adı size tanıdık gelmiyorsa, lütfen sol menüdeki Geri Bildirim Sağla seçeneği aracılığıyla veya yardım hattımıza bir E-posta göndererek yardım hattımızla iletişime geçin. Lütfen pasaportunuzun veri sayfasının taranmış kopyasını geri bildirim mesajınıza/E-postanıza eklemeyi unutmayın.

• Benim bir sorum olacaktı. Ne kadar mantıklı bilmiyorum 🙂
    Şimdi Aralık için bülten sabit kaldı (7,750). Aynı zamanda örneğin şuan da HK için mülakatlarını verip bitirdiğini söylüyoruz.
    Ocak bülteni için 13-14 bin current olduğunu düşünürsek. HK aralıkta kimseye mülakat vermedi ve boş olduğunu biliyoruz. Yine de aralıkta yeni current olmuş numaralara mülakat ataması yapılabiliyor mu, elinde aktif mülakat olmadığı için? İlla mülakat vermek için ocağı mı bekleyecekler?

• Bu ileti silindi!

• @uck Genelde süreç şöyle, örneğin Kasım'da yayınlanan bültenle birlikte verilen mülakatlar Ocak ayında gerçekleşir. İlgili bültende de "CUT-OFFS WHICH WILL APPLY IN JANUARY" diye yazar. Fakat geçen ay buna aykırı bir durum oldu yanılmıyorsam. Eylül'de bülten yayınlandı, akabinde verilen Hong Kong mülakatları Kasım tarihli olması gerekirdi ama 23 Ekim olarak geldi insanlara. Neden bilmiyorum. Fikri olan varsa yazabilir. 1 Kasım sonrası işleyişi de bu yüzden Kasım'da göremeyeceğiz. 😞

Kasım ortasında yayınlanacak bültende benzer bir durumun (Aralık tarihli mülakat gelmesi) olmasını şahsen beklemiyorum çünkü Aralık'ın 2. yarısı Xmas vs. tatiller nedeniyle mülakat gerçekleşmez bence.

• @Meliha-Yalın selamlar meliha hanım. doğrudur mülakat geldikten sonra evlendim, aslında biz tarihimizi mülakat gelmeden önce almıştık ama sürpriz olarak evlenmeden mülakat gelmiş oldu 🙂 biz nikahımızı yaptıktan sonra o gün memuru özellikle rica ettik sisteme direk bilgilerin girilmesi ve benim nüfus kayıt örneğimin güncellenmesi için. Sağ olsun o da destek oldu ve ben daha nikahtan çıkıp eve gitmeden bilgilerimi güncellediğini gördüm. Nikah pazar günüydü o yüzden hemen nüfustan randevuları alıp pasaport ve kimliğimin yenilenmesi için randevu oluşturdum. Bu süreçte ilgili ödemeleri yaptım ve hemen nüfus müdürlüğüne gidip talebimi olduğunu pasaport ve nüfusta değişiklik talep ettiğimi bildirdim ve bu belgelerin acil olduğunu o nedenle aciliyet bildirip bildirmeyeceklerini sordum onlarda şu an bir yoğunluk olmadığını o nedenle belgelerin hızlıca geleceğini söylediler. Nitekim de şükür ki öyle oldu ve üç gün içerisinde hem nüfusum hem de pasaportum elime ulaşmıştı. Bu süreçte forumda bir sürü şey okudum ancak açıkçası süreçte bana en mantıklı gelen ve en içime sinen şekilde ilerlemek istediğim için tüm belgelerim gelene kadar formu hiçbir şekilde ellemedik veya mail atmadık.
    tüm belgelerimi elime ulaştığında asıl tarihli eşim mail atarak formunun açılmasını talep etti ve aynı gün formu açıldı aynı gün biz de formu doldurup benim için ilettik. Aynı şekilde formum aktif olduktan sonra Unganlardan da randevumuz oluşturduk ve şu an için iki tarafta da bir sıkıntı gözükmüyor. Artık 14 Kasım’a bekliyoruz 14 Kasım sonrasında inşallah olumlu olursa süreç olumsuz da olsa buraya deneyimlerimizi yazacağım.şuan için sadece ustraveldocs kısmı ile uğraşıyoruz, onu da çözünce yine yazarım. sorunuz olursa özelden de yazabilirsiniz sürecinizin kolaylıkla geçmesini dilerim.

• arkadaşlar belge toplamaya ne zaman başlanmalı tahmini olarak erkenden halledersem sorun olur mu

• Merhabalar bi süredir foruma girmeye vakit bulamadım biz vizemizi hongkongdan aldık Amerika’ya 26 ekimde giriş yaptık şuan için ev bulmak/ kiralamak dışında her şey kolay oldu bizim için sürecimizi vakit bulduğumuzda yazacağım herkese bol şans diliyorum yeni hayatında

• @harun-can e-devlet'ten alacaginiz belgelerin bir gecerlilik suresi oluyor. Oradan aldiklarinizin guncel oldugundan emin olun.

• ⭐⭐⭐⭐

@doguyilma daha önce pasaportlarınızı alabilmek için eski sisteme bile olsa kayıt oluşturulmuştur, o sebeple bu mesajı alıyorsunuzdur.
    Şifremi unuttuma tıklayabilirsiniz, yine de o profilde oturum açamazsanız yeni bir email adresiyle(erişiminiz olan) kaydınızı yapabilirsiniz.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

160

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |