Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @darthclone, içinde söyledi: USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)

Merhaba herkese

Vizem onaylandıktan sonra ABD deki adresimi değiştirmem gerekiyordu USCIS sisteminden adres değişikliğini 27 şubatta yaptım
    Bugün ödeme yapmaya çalıştığımda "We could not find the A-Number or Department of State Id you entered" bu şekilde bir hata alıyorum sebebi ne olabilir yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Greencard ücreti ödemek için giriyorum "We could not find the A-Number or Department of State Id you entered" aynı hatayı alıyorum. Cep telefonundan da denedim hata vermeye devam ediyor. başka şekilde çözebilen var mı?

• ⭐⭐⭐⭐

@mas

https://yesilkartforum.com/forum/post/504066

Bu iletideki tüm açıklamalara harfiyen uymanıza rağmen, VPN kullanarak veya cep telefonu internetinizi paylaşarak siteye ulaşmanıza rağmen ödemeyi yapamıyor musunuz?

• @ATS16
    Farklı Cep telefonlarından denedim, hepsinde hata vermeye devam etti ama hata verdiği halde next yaptığımda beni ödeme ekranına götürdü ve en son tüm aile için ödeme yaptım.
    Henüz confirmation maili gelmedi.
    (Düzeltme)
    Kendi sürecimin sonunda net bilgi olsun diye burayı güncelleyeceğim.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   meke meke 

• Merhaba;
    Bu 220 dolarlık ucsis e ödeyeceğimiz ücretin herhangi bir zaman sınırlaması var mı?
    Diğer bir sorumda New York da bir arkadaşımın adresini vermiştim oda taşındı ve ben onun yanına değil de Florida ya gideceğim herhangi bir sorun olur mu?

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐

@levent07, içinde söyledi: USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)

Merhaba;
    Bu 220 dolarlık ucsis e ödeyeceğimiz ücretin herhangi bir zaman sınırlaması var mı?
    Diğer bir sorumda New York da bir arkadaşımın adresini vermiştim oda taşındı ve ben onun yanına değil de Florida ya gideceğim herhangi bir sorun olur mu?

1- Güncel ücret $235 kişi başı.
    2- ABD’ye girişten ne kadar önce ödenirse ülkeye ilk girişinize müteakip basıma girecek kartın hızlı gönderimi hususunda daha az sorun yaşandığına dair deneyimler mevcut, isterseniz ABD’ye ilk girişten sonra da ödeyebilirsiniz. Kartın basıma girmesi için iki ana kriter var, ülkeye giriş yapmak ve ücreti ödemiş olmak.
    3- Kartın gönderilmesi için verdiğiniz adresteki kişi taşındıysa ABD sınırları içerisinde kartınızın teslim edilebileceği başka bir kişi ve adres bulmanız gerekiyor. ABD’ye ilk girişte pasaport kontrol esnasında adres/kişi değişikliii yapabiliyorsunuz. ABD’ye ilk giriş esnasında yapılan adres değişikliği yapan bazı talihliler kartın postalanması hususunda geçmişte istisnai gecikmeler/kaybolmalar yaşadı, eski beyan ettikleri adrese kartın iletildiği veya kaybolduğu durumlar oldu. Telafisi var, ABD’ye ilk girişe müteakip 90 gün içerisinde gelmez ise yeni kart için başvuru yapabilirsiniz.
    4- Siz Alaska’ya da gidebilirsiniz, Florida’ya da gidebilirsiniz ABD’ye ilk girişi yapmak veya yaşamak için ama kartlar güncelleyeceğiniz adrese gönderilecek.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• Bilgi için teşekkürler

• Merhaba arkadaşlar

Ben green card ücretini dün online olarak ödedim. Ancak kafama takılan bir konu var. Erken ödememizin bir mahsuru varmı? 18 mart a kadar vize sürem var amerikaya giriş için. Green card ücretini ödedikten sonra belli bir süre varmıdır ülkeye giriş için yoksa 18 marta kadar geçerlimi ödediğimiz ücret. Bir de ücreti ödedikten sonra ülkeye giriş yapmasakta otomatik olarak green card gönderiliyormu verdiğimiz adrese. Yoksa giriş+ücret ödemesi ikisi gerçekleştiğindemi aktif oluyor. Cevap için şimdiden teşekkür ederim

• Selamlar. Erken ödemenizin hiç bir mahsuru yok. İşlemlerinizin başlaması için abd’ye giriş yapmanız gerekiyor, tek başına ücret ödemek bir şey ifade etmiyor. Giriş yapmazsanız green card hakkınız yanar.
    Ayrıca kişisel tavsiyem martı beklemeden bir an önce giriş yapmanız olur imkanşar elveriyorsa.. Çünkü Trump’ın bir gece rüyasında green card kazananlarla ilgili bir şey görüp uyandığında yürürlüğe koyması arasında geçen süre sanırım 2-3 gün sürer en fazla. Aynı h1b vize ücretlerinin 100.000usd olması gibi…

@leecon2003, içinde söyledi: USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)

Merhaba arkadaşlar

Ben green card ücretini dün online olarak ödedim. Ancak kafama takılan bir konu var. Erken ödememizin bir mahsuru varmı? 18 mart a kadar vize sürem var amerikaya giriş için. Green card ücretini ödedikten sonra belli bir süre varmıdır ülkeye giriş için yoksa 18 marta kadar geçerlimi ödediğimiz ücret. Bir de ücreti ödedikten sonra ülkeye giriş yapmasakta otomatik olarak green card gönderiliyormu verdiğimiz adrese. Yoksa giriş+ücret ödemesi ikisi gerçekleştiğindemi aktif oluyor. Cevap için şimdiden teşekkür ederim

• ⭐⭐⭐⭐

@leecon2003

İmzanızdaki sağlık muayenesi tarihi 15.09.25 doğru ise en geç 13.03.26 tarihine kadar ABD’ye ilk girişi yapmamız gerekiyor (sağlık muayenesi tarihi itibariyle 6 ay içerisinde) aksi takdirde green card hakkınız yanacaktır. Bu tarihi sarı zarf üzerinden de kontrol edebilirsiniz. Uscis fee’yi erken tarihte ödemenizde sakınca yok @cttl’nin de ilettiği üzere.

• Arkadaşlar merhaba herkese çok selamlar🍀
    3 ay olacak Amerikaya geleli Texas Austin deyim greenkartım hala adresime ulaşmadı, girişten itibaren 90 günün dolmasına 1 gün kaldı ne yapmam gerekiyor?

• ⭐⭐⭐⭐

@TuttoSPORT, içinde söyledi: USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)

Arkadaşlar merhaba herkese çok selamlar🍀
    3 ay olacak Amerikaya geleli Texas Austin deyim greenkartım hala adresime ulaşmadı, girişten itibaren 90 günün dolmasına 1 gün kaldı ne yapmam gerekiyor?

https://yesilkartforum.com/forum/topic/1979/yeşil-kart-ın-adresinize-ulaşmasını-nasıl-takip-edersiniz?page=1

• Herkese merhaba
    Green card ucretini asagidaki adresten oduyoruz degil mi?Bir de deneme maksatli belli bir yere kadar gelip biraktim.Odeme yapana kadar ABD icinden bir adres sormadi.Yanlis birsey yapmiyorum degil mi?Odeme yaptiktan sonra mi benden ABD icinde bir adres isteyecek?Sunu da belirteyim simdi DS260 formumu inceledim.Orada "permanent adress" diye bir kisim var.Orada ABD icinden bir adres vermistim.O kisimda "ingilizce olarak "bu adres green cardinizin yollanacagi adres mi"diye bir soru var ben oraya yes demisim.Sanirim odeme yaptiktan sonra ABD'ye girince green cardim o adrese gidecek.

• @Megadeth, içinde söyledi: USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)

Herkese merhaba
    Green card ucretini asagidaki adresten oduyoruz degil mi?Bir de deneme maksatli belli bir yere kadar gelip biraktim.Odeme yapana kadar ABD icinden bir adres sormadi.Yanlis birsey yapmiyorum degil mi?Odeme yaptiktan sonra mi benden ABD icinde bir adres isteyecek?Sunu da belirteyim simdi DS260 formumu inceledim.Orada "permanent adress" diye bir kisim var.Orada ABD icinden bir adres vermistim.O kisimda "ingilizce olarak "bu adres green cardinizin yollanacagi adres mi"diye bir soru var ben oraya yes demisim.Sanirim odeme yaptiktan sonra ABD'ye girince green cardim o adrese gidecek.

Hiçbir değişiklik yapmazsan görüüşmede verdiğin adrese gelir. Sanırım doğru site 235 dolar gibi bir ödeme yapacaksın, sana IOE ile başlayan bir numara verecek ödemeden sonra mutlaka kaydet onu bir yere. Çünkü benim oluşturduğum UCIS hesabına bağlayamadım green card işlerini. Sana da aynısı olursa diye belirteyim dedim ama dediğim gibi sadece ödeme yaptıktan sonra aldığın o numara ile hesabına giriş yapmadan green card basım vs sürecini takip edip, sorgulama yapabiliyorsun

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   A aysegul 
  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• Merhaba arkadaşlar uscis immigrant fee ödemesi yapacağım uscis hesabı oluşturdum lakin daha hesaba a-number ve case id mi bağlamadım. bağlamaya çalıştım oradan a-number ile receipt number istiyor. Acaba ödemeyi hesap üzerinden değilde direkt yönlendirdiği linkten mi yapacağız? Grupta birkaç şey gördüm biraz karışık geldi. Önce ödemeyi yapıp sonradan mı o receipt number maille geliyor.
    Arkadaşlar sonradan bağlayamamış sorun olmaz büyük ihtimalle de sağlıklı ilerlemek istedim.

• Ödemeyi yaptım receipt number tarafıma iletildi, dosyamı uscis e bağlamam için "online acces code" isteniyor bunu nereden temin edebilirim?

• ⭐⭐⭐⭐

• ⭐⭐⭐⭐

USCIS, ABD'deki bir banka hesabından elektronik ödeme kullanarak ücret ödemelerinin gerçekleştirilmesi ile ilgili yeni bir uygulama yürürlüğe koydu 28 Ekim 2025 itibariyle geçerli olmak üzere. İşlem yapacak olan kişiler Form G-1650, Authorization for ACH Transactions formunu doldurarak işlemlerini tamamlayabilecek.

ABD'de bir banka hesabınız yoksa Form G-1650 yerine Form G-1450, Authorization for Credit Card Transactions formu gönderebilir ve dosyalama ücretlerini ödemek için ön ödemeli kredi kartları kullanabilirsiniz şeklinde bir bilgi paylaşılmış. Bu değişikliğin dolandırıcılık, fraud ödeme ve hırsızlık risklerini azaltılması için yapıldığı ifade edilmiş.

Konu değişiklikten etkilenmesi muhtemel kişilerin konuyu takip etmeleri yararına olacaktır. Çok yeni bir açıklama, @gucarslan veya tecrübe edecek diğer forum kullanıcılarından da güncellemeler gelecektir.

• @ATS16 merhaba bugün yarın ülkeye giriş yapmadan yapmamız gereken ödemeyi yapacaktım ben de, şimdi nasıl bir yol izlemeliyim kafam karıştı, nerden başlayacağım yardımcı olur musunuz?

• Bu formu gönderebilir derken cıktısını alıp el ile doldurup mu göndereceğiz ve nereye göndereceğiz acaba? Bizde önümüzdeki ay giriş yapacağız. Cok inceleme fırsatım olmadı ama hafta sonu üzerine biraz yoğunlaşmam gerekecek sanırım. Gitmeden artık son işlem bu 🙂

@ATS16

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

142

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |