Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Cem-Çeliker o ne saçma bir şeymiş yahu? tüm bankalar verirken bunlar niye vermiyormuş 🙂

• Dostlar selam su an son durum 28 agustos dosya tasiyanlar icin bk 1 kasim sonrasina oturumsuz randevu verdi ama hk ve viyana vermedi degilmi ? Ve bu endise yaratiyor acaba dosya current olursa oturum sorarlarsa korkusu var peki ustatlar 10k alti ankara geri tasimalimi sizce ? Sadece dusuncenizi merak ediyorum. Saygilar.

• ⭐⭐

@excan Talihli biri olmadığım için genellikle bu konu altında bilgi edinmek için her yazıyı okumaya çalışıyorum sorunuza direk cevap verecek bilgiye sahip değilim mümkün oldukça yazıp bilgi kirliliğinden de kaçınıyorum ama 1 saat önce excell tablosunu kontrol ettiğim de sıra numarası 7*** olanların yıl içinde aralık ayına mülakat aldıklarını gördüm bu ankarayı bekleyenler ve dv27 bekleyen bizler için çok umut verici hızda ilerliyor dv25 kontrol ettiğinizde 7*** sıralara son zamanlarda geldiğini göreceksiniz bence numaranız artık ankara için ürkütücü değil viyana numaranız aktif olduğunda mülakat verip vermeyecceğini bilimiyorum verirse oturum yada vatandaşlık şartı isteyecekmi bilmiyorum umarım hakkınızda hayırlısı ne ise o olur

• @excan Viyanada mulakata girebileceksiniz. Surecinizi baltalamayin bence gidip viyanada girin vizenizi alin 🙂

• @zakaria çok teşekkür başka şubelere kesinlikle sorucam

• @aysegul bilgiler için çok teşekkür ederim müsait olduğumda kesinlikle göz atıcam

• @mhmtkz dolandırıcılıkta kullanabilirler diye bazı şubeler vermiyormuş sanırsam 😃

• @excan daha önce forumun önceki sayfalarında 28 Ağustos’dan önce taşınan dosyalardan Viyana Konsolosluğu oturum talep etmeyeceği bilgisi paylaşılmıştı. Bu şuna Viyana için böyle diğer konsolosluklardan zamanla durum netleşir.

• merhabalar kuzey ırakta 12 aydan fazla yaşadım (otelcilik yaptım erbilde) çalıştım ancak bangkoka polis belgelerini nereden alacağımı sorduğumda ırak amerika başkonsolosluğunun ilgili sayfasını gönderdiler ve sayfada ırak merkez (bağdat) 'den alınması gerektiğini söylüyor ancak ben bağdata hiç gitmedim ve vizem yok. bağdata gitmem için vize başvurusu yapmam gerek ve 1 ay içerisinde kabul olmasına imkan yok. kuzey ırakta yaşamama rağmen bağdattaki belgeyi istiyorlar. ayrıca spesifik olarak bir kere daha bangkok konsolosluğuna mail atacağım ve durumu soruşturacağım. daha önce başına benzer olay gelen var mıdır çözümü nasıl olmalı? kuzey ırak ve ırak merkezin pasaporttaki damgaları bile farklı olmasına rağmen belgeyi bağdattan götürmemiz gerekiyormuş

• ⭐⭐⭐

@emrewhite
    Selamlar, sanırım yazdığım yazıda bir anlam karışıklığı olmuş (-ki az önce saha sade bir hale getirdim) Tetraxim sonrası oral polio uygulamasına gerek yoktur.
    Diğer kullanıcılar yanıtlarında dile getirmişler, aşı takminizi erken başlatmışsınız. Aşı tamamlama işlemlerinin mülakata kalan son 15-20 gün içinde, daha az doz ve maliyet ile gerçekleştirilmesi tavsiyemdir.
    Sürecinizde başarılar...

• Merhaba,
    Mülakat için hazırlamamız gereken 6 maddeden bir tanesi ustraveldocs.com Göçmen Vizesi Başvurusuna kayıt olmamız ve başvuru yapmamız.
    Fakat başvuru yaparken DS-260 case numaramızı kabul etmiyor ve geçersiz numara diyor. Ne yapmalıyız? Yardımcı olabilir misiniz?

• @T-C-Kubilay-Dikici cevabiniz icin tesekkur ederim

• @Arthur-Morgan
    Merhaba, bir onceki gonderime cevap vererek meseleyi acikladiginizi saniyorsunuz sadece.
    Sorun su ki, HNK ozelinde 1 Kasim sonrasi mulakat bekleyen bir kisi bile yok oldugunu saniyor olmaniz.
    Siz DV sureci icin sadece Yesilkartforum’da bulunan excel tablosuna bilgilerini girmis 530 kisiden ibaret oldugunu dusunuyorsunuz. TR ozelinde bu 530 talihlinin her birinin ortalama 2 vize talep ettigini varsayarsak, neredeyse kazananlarin %60’i verilerini excel tablosuna eklemiyor.
    Kaldi ki, HNK kendi vatandaslarina vize veren bir konsolosluk degil, orada yasayan ya da cevre ulkelerden gelen dosyalari isleme aliyorlar.
    Dunya genelinde sadece Turkler dosyalarini HNK’a transfer etmiyor. Bunun icin diger ulke kazananlarinin oldugu bircok Reddit basliklari ve Telegram kanallari var ve inanin 1 Kasim sonrasi oturumu olmadan HNK’da mulakat bekleyen bircok AS talihlilerinin de deneyimlerine ulasabilirsiniz.
    Ben sorunun ne oldugunu biliyorum, siz cesitlilik icin dunya genelinden butun milletlerin deneyimlerini paylastigi acik uluslararasi kaynaklari/kanallari takip edip deneyimlerden faydalanmak yerine, uyesi oldugunuz Whatsapp grubunuzdan sorunlariniza cozum aramaya calisiyorsunuz.

• @Ege-Bey Bu konuda deneyimi olan arkadaşlar daha doğru yönlendirir ama şu sayfayı bir inceleyin.

Applicants outside Iraq can apply for a certificate through the Iraq Embassy or Consulate in their country of residence. Applicants within Iraq must take their issued Iraqi police certificates to the Ministry of Foreign Affairs (MOFA) in Baghdad for certification before submitting to the U.S. Embassy for processing.

Certificates without fingerprints or the Ministry of Foreign Affairs seal will not be accepted.

Police certificates issued in the Kurdistan region (Erbil, Sulaimaniyah and Dohuk) are not acceptable for Immigrant Visa application purposes. The police certificates issued by the Directorate of Criminal Information are frequently replaced and updated.

• @ugursway 1 Kasım sonrası mülakat bekleyen kişinin kim olduğunu söylerseniz, numarası 13-14K olup dosyasını Ankara'ya geri alma konusunda tereddüt yaşayan kişilere çok yardım etmiş olursunuz. Bu CN ile beni ilgilendiren bir şey yok zaten.

• Kuzey ırak diye bir ülke olmadığından ırak cumhuriyetinden bu belgeyi almalısınız.

Daha önce alanlar olmuştu.

Forumda arattığımda ilk seçenek şu çıkıyor:

https://yesilkartforum.com/forum/topic/150/türkiye-dışındaki-ülkelerden-adli-sicil-kaydı-almak/729?_=1761655782797

Irak'a gitmenize gerek yok. Siz elinizden geleni yapın. En kötü ihtimalle mülakattan sonra, belgeyi aldığınızda iletirsiniz ve vizeleriniz basılır.
    Şimdiden kolaylıklar.

@Ege-Bey, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

merhabalar kuzey ırakta 12 aydan fazla yaşadım (otelcilik yaptım erbilde) çalıştım ancak bangkoka polis belgelerini nereden alacağımı sorduğumda ırak amerika başkonsolosluğunun ilgili sayfasını gönderdiler ve sayfada ırak merkez (bağdat) 'den alınması gerektiğini söylüyor ancak ben bağdata hiç gitmedim ve vizem yok. bağdata gitmem için vize başvurusu yapmam gerek ve 1 ay içerisinde kabul olmasına imkan yok. kuzey ırakta yaşamama rağmen bağdattaki belgeyi istiyorlar. ayrıca spesifik olarak bir kere daha bangkok konsolosluğuna mail atacağım ve durumu soruşturacağım. daha önce başına benzer olay gelen var mıdır çözümü nasıl olmalı? kuzey ırak ve ırak merkezin pasaporttaki damgaları bile farklı olmasına rağmen belgeyi bağdattan götürmemiz gerekiyormuş

• @Arthur-Morgan
    WhatsApp grubunuzla istisare ederek, HNK ozelinde 1 Kasim sonrasi atifta bulundugum kaynaklari arastirarak bu kisileri bulabilirsiniz. Kolayliklar.

• @ugursway, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Arthur-Morgan
    WhatsApp grubunuzla istisare ederek, HNK ozelinde 1 Kasim sonrasi atifta bulundugum kaynaklari arastirarak bu kisileri bulabilirsiniz. Kolayliklar.

Hayali bir Whatsapp grubunda, hayali kişileri araştırarak geçirecek zamanım yok.

• @ugursway Al işte. Bunu yapacağını biliyordum.

Senin amacın kimseye yardım etmek falan değil. İnsanlar Hong Kong konusunda sıkıntıda diyoruz, üşenmeden 3 aylık şeyi bulup çıkarıyorsun fakat bahsettiğin 1 Kasım sonrası HNK mülakatı olanlara dair hiçbir şey yok ortada. "Kaynak Reddit." Aynen benim de kaynağım var: Google. Girin oradan bulun hadi.

Daha da muhattap olmayacağım.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

136

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |