DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Ankara'da mülakata girip premium delivery ile pasaportu eline ulaşan oldu mu acaba? Forumda premium delivery ile ilgili kötü deneyimler mevcut.
Yanlış hatırlamıyorsam @emels hanım siz bu şekilde almıştınız doğru mudur? -
@cncncnr Evet bu şekilde teslim aldık toplam 6 gün sürdü elimize ulasmasi. Yorumlar bizi de strese sokmuştu ama biz bir sorun yaşamadık.
-
@emels ödemeyi ne zaman yaptınız? Kayıt olurken mi yoksa mülakattan sonra gelen mail içindeki linkten mi?
-
@cncncnr Kayıt olurken yapmıştık mülakattan sonra bir ödeme linki almadık bu nedenle. Önce VFS, sonra UPS'in gonderdigi takip linkleri geldi direkt olarak.
-
Ustravel kaydım geçersiz case number diyor müşteri hizmetlerine yazdım hala dönmediler 10 gün oldu mülakatıma az kaldı konsoloslukla iletişime geçin diyenler var hangi mailden geçmeliyim veya sizce ne yapmalıyım lütfen yardımcı olur musunuz
-
@emels anladım, teşekkür ederim
-
@Meliha-Yalın, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Serapp dosyayı açtırıp ekledikten sonra herhangi bir başvuru yapmamız gerekiyor mıu? Ustraveldoc gibi bi kayıt görüyorum forumda ne yapmalıyız? Eş olarak ekleyip sağlık randevusu alınca başvurumuz tamamlanmış mı oluyor
Ustravel kaydını vize basılı pasaportları teslim almak için yapacaksınız acelesi yok, mülakata yakın bir günde de yaparsınız. Diğerlerini biliyorsunuz zaten. Size tavsiyem forumda geçmiş deneyimleri bolca okumanız bir de bu başlığı iyi takip etmeniz.
-
@bsem, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Ustravel kaydım geçersiz case number diyor müşteri hizmetlerine yazdım hala dönmediler 10 gün oldu mülakatıma az kaldı konsoloslukla iletişime geçin diyenler var hangi mailden geçmeliyim veya sizce ne yapmalıyım lütfen yardımcı olur musunuz
Görünen o ki herkes aynı hatayı alıyor. Önceki mesajlarda da bu durumdan çok bahsedildi, geçmiş sayfalara bir göz atmanız faydalı olabilir.
-
@defne-şimşek, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
merhaba, mülakat için evrakları topluyorum ancak lise ve üniversite diplomasını illa okuldan mı almam lazım yoksa e devletten alabiliyor muyum?
Sorularınıza cevap alabilmek için önce imzanızı tamamlamanız ve excele bilgilerinizi girmeniz gerekiyor.
İmza için buradaki örneğe bakın.
Excel tablosu için buradaki tabloda alt taraftaki beyaz alana bilgilerinizi ekleyin.
-
Önceki deneyimleri okuduğumda belli kişiler bütün evrakları apostil ve noter tasdiği yaptırmış. Ancak biz evraklarımızı sadece yeminli tercümana çeviri yaptırdık ve bizden ekstra bir belge talebi olmadı. Aslında sitede ne yazıyorsa onu istiyorlar. Bunun haricinde yapılan bütün işlemler bizim insayatifimizde gibi bir durum gibi duruyor.
-
@defne-şimşek ben de merak ediyorum şayet sizde ankarada mülakata girecekseniz bildirim gelmesi açısından yorumda bulundum
-
Bu sene Evlik cüzdanı ile ilgili bir güncelleme mi var ?
Sanırım Hem Orjinal hem de İngilizce isteniyor ?
Tecrübe eden mülakata girenler teyitleyebilir mi ?“Marriage Certificate (Original and English translation).”
Yani evlilik belgesinin orijinali ve İngilizce çevirisi
-
@Serapp Şimdi imzami güncelledim,
tüm evrakları noterlı tercumanla cevirttiniz mi yoksa evrakların türkce olması yeterli mi?
-
merhabalar,
ben d260 formunu doldururken bir abd adresi girmedim, vize mulakatına giderken adresi nasıl beyan edebilirim? abd'e ilk girişim nisanda new york olcak ancak eylulde yerleşmeye düşünüyorum bu yuzden greencardın gelecegi adresi nasil belirlicem? -
Arkadaşlar 2 gün sonra sağlık muayenemiz var,bi konu hakkında emin olamadım benim aşı kartımın orjinali duruyor onu götüreceğim fakat ingilizce çevirisine gerek var mı,kimisi gerek yok demiş ancak gelen mailde ''We may accept some of the vaccination records if they are original prints, in English, and if they are reliable for us .'' yazıyor. Bir de e-nabızda covid dışında da bazı aşılarım görünüyor.bu ekranın çıktısını aldık ancak bunu da aile hekimine kaşeletip imzatmamız mı gerekiyor?Hemen cevaplayabilirseniz çok sevinirimm çok teşekkürler.
-
@mrs-green, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Arkadaşlar 2 gün sonra sağlık muayenemiz var,bi konu hakkında emin olamadım benim aşı kartımın orjinali duruyor onu götüreceğim fakat ingilizce çevirisine gerek var mı,kimisi gerek yok demiş ancak gelen mailde ''We may accept some of the vaccination records if they are original prints, in English, and if they are reliable for us .'' yazıyor. Bir de e-nabızda covid dışında da bazı aşılarım görünüyor.bu ekranın çıktısını aldık ancak bunu da aile hekimine kaşeletip imzatmamız mı gerekiyor?Hemen cevaplayabilirseniz çok sevinirimm çok teşekkürler.
Ankara her halükarda aşı yapıyor kart götürsenizde götürmesenizde benimde mülakatım salı günü ben sadece covidi götüreceğim
-
@mrs-green çocukluk çağı aşı kartınızın orjinaliyse direk onu götürüyorsunuz, çeviri vs gerek yok.
-
@swadze şöyle revize edeyim iletinizi, çocukluk çağı orjinal aşı kartını kabul ediyorlar(yani yaşı benim gibi büyük olmayan genç talihlilerimizin aşı kartları oluyor genelde, onlar kabul ediliyorlar, hatta güncel deneyimlerde örneği var. Kabul edilmeyen, bu yaşta gidip hastanede olacağımız aşılar, hani vnn hnk gibi yerler için arkadaşlarımız antikor testi aşı vs yaptırıyorlar ve kabul ediliyorlar ya, hah işte o unganlarda kabul görmüyor malesef).
Çocukluk çağı aşı kartının kabul edildigi durumda da bu karttaki aşilar her zaman yeterli olmuyor, normalde(aşi kartsız) olacağımız aşı sayısı atıyorum 5-6 ise, onun yerine(aşi kartlı) 1-2 veya 3 oluyor yine genelde, bizim aşılar onların aşı listesine gore eksik kalabiliyor, aşı listesine bakmak lazım.Covid aşı zorunlulugu da kalktı bu arada.
-
Ustraveldocs case Number hatalı diyor sıfır koydum sıfırsızda hatalı diyor
-
@cncncnr merhaba kullandığınız antidepresanlar eskiden kullanılan ilaçlar mıydı yoksa hala kullanmakta mıydınız? Yani ben ve eşim de geçmiş seneler de kullanmıştık bunları raporlamaya gerek var mı?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
41
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.