Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Bu sene Evlik cüzdanı ile ilgili bir güncelleme mi var ?
    Sanırım Hem Orjinal hem de İngilizce isteniyor ?
    Tecrübe eden mülakata girenler teyitleyebilir mi ?

“Marriage Certificate (Original and English translation).”

Yani evlilik belgesinin orijinali ve İngilizce çevirisi

• @Serapp Şimdi imzami güncelledim,

tüm evrakları noterlı tercumanla cevirttiniz mi yoksa evrakların türkce olması yeterli mi?

• merhabalar,
    ben d260 formunu doldururken bir abd adresi girmedim, vize mulakatına giderken adresi nasıl beyan edebilirim? abd'e ilk girişim nisanda new york olcak ancak eylulde yerleşmeye düşünüyorum bu yuzden greencardın gelecegi adresi nasil belirlicem?

• Arkadaşlar 2 gün sonra sağlık muayenemiz var,bi konu hakkında emin olamadım benim aşı kartımın orjinali duruyor onu götüreceğim fakat ingilizce çevirisine gerek var mı,kimisi gerek yok demiş ancak gelen mailde ''We may accept some of the vaccination records if they are original prints, in English, and if they are reliable for us .'' yazıyor. Bir de e-nabızda covid dışında da bazı aşılarım görünüyor.bu ekranın çıktısını aldık ancak bunu da aile hekimine kaşeletip imzatmamız mı gerekiyor?Hemen cevaplayabilirseniz çok sevinirimm çok teşekkürler.

• @mrs-green, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar 2 gün sonra sağlık muayenemiz var,bi konu hakkında emin olamadım benim aşı kartımın orjinali duruyor onu götüreceğim fakat ingilizce çevirisine gerek var mı,kimisi gerek yok demiş ancak gelen mailde ''We may accept some of the vaccination records if they are original prints, in English, and if they are reliable for us .'' yazıyor. Bir de e-nabızda covid dışında da bazı aşılarım görünüyor.bu ekranın çıktısını aldık ancak bunu da aile hekimine kaşeletip imzatmamız mı gerekiyor?Hemen cevaplayabilirseniz çok sevinirimm çok teşekkürler.

Ankara her halükarda aşı yapıyor kart götürsenizde götürmesenizde benimde mülakatım salı günü ben sadece covidi götüreceğim

• ⭐⭐⭐⭐

@mrs-green çocukluk çağı aşı kartınızın orjinaliyse direk onu götürüyorsunuz, çeviri vs gerek yok.

• ⭐⭐⭐⭐

@swadze şöyle revize edeyim iletinizi, çocukluk çağı orjinal aşı kartını kabul ediyorlar(yani yaşı benim gibi büyük olmayan genç talihlilerimizin aşı kartları oluyor genelde, onlar kabul ediliyorlar, hatta güncel deneyimlerde örneği var. Kabul edilmeyen, bu yaşta gidip hastanede olacağımız aşılar, hani vnn hnk gibi yerler için arkadaşlarımız antikor testi aşı vs yaptırıyorlar ve kabul ediliyorlar ya, hah işte o unganlarda kabul görmüyor malesef).
    Çocukluk çağı aşı kartının kabul edildigi durumda da bu karttaki aşilar her zaman yeterli olmuyor, normalde(aşi kartsız) olacağımız aşı sayısı atıyorum 5-6 ise, onun yerine(aşi kartlı) 1-2 veya 3 oluyor yine genelde, bizim aşılar onların aşı listesine gore eksik kalabiliyor, aşı listesine bakmak lazım.

Covid aşı zorunlulugu da kalktı bu arada.

• Ustraveldocs case Number hatalı diyor sıfır koydum sıfırsızda hatalı diyor

• @cncncnr merhaba kullandığınız antidepresanlar eskiden kullanılan ilaçlar mıydı yoksa hala kullanmakta mıydınız? Yani ben ve eşim de geçmiş seneler de kullanmıştık bunları raporlamaya gerek var mı?

• Herkese merhaba, mülakat tarihimiz 19 Kasım. Bugün Büyükelçilikten belgelere ilişkin mail aldım. Süreç takibi açısından bilgilendirme olarak yazıyorum.

• @mrs-green Çocukluk aşı kartımı götürdüm, kabul ettiler ve bana ekstra 3 aşı yaptılar götürmenizde fayda var aşı kartınızı

• @defne-şimşek Üniversite diplomamızı sunmamız yetmiyor mu ? Ek olarak bi de lise diplomamız mı gerekiyor ?

• @mertd üniversite diplomanızın orjinali ( aslı ) gerekiyor.

• Hala us travel docs'ta kayıt yapamıyorum? çözüme ulaşabilen var mı..

• @bkio Ben de öyle biliyordum buradan okuduklarımdan. Üniversite diplomasının aslı yeterli oluyor diye. Ancak , lise diplomasını da yazmış arkadaş da o da mı lazım diye şüpheye düştüm.

• @Selimdiskaya52 ben de hala hata aliyorum

• @ucangeyik Mülakat tarihi geliyor can sıkıcı olmaya başladı hala hata vermesi..

• @Selimdiskaya52 Biz en sonunda yaptık. Sizin nasil bir sıkıntınız var acaba? Bizim problemimiz "biz" kaynaklıymış. Telefon üzerinden konsolosluğa ulaştık. "Talebiniz kapanmış yenisini açabilirsiniz" dedi yetkililer. Biz de tekrar evrak teslimi için kayıt açtık.

• ⭐⭐

@betül-yüksel selamlar,

YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi asagidaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

• @Edaeda basvuru sonunda hatali case number uyarisi veriyor ve bu yuzden basvuruyu tamamlayamiyoruz.

Benzer Başlıklar

• 153
  • 83
  • 11427
  • 7344
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

140

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |