DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@mert267 sorun olmaz. sondaki rakamları değiştirmediğiniz sürece sorun yok, sıfırları sistemin kabul ettiği sayıda girin. yani 2026eu kısmını ve sonraki gerçek numaranızı değiştirmeyin yeter.
-
@omurk teşekkürler rica ederim umarım sizde vizenizi alırsınız. Başarılar dilerim
-
Öncelikle süreci için çabalayan her talihli umarım en kısa zamanda ve en kolay şekilde vizesini alır.
Ben 2025 sürecini tamamladım ve yakında uçuşum var, tüm mülakat sürecimi anlattığım bir video çektim. Umarım yardımcı olur.(link kadırıldı)
-
@Serapp Pazartesi sabah Ankara'daki Arabistan konsolosluğuna gideceğim. Yardımcı olacaklarmı acaba diye endişeliyim. Cidde konsolosluğuna mail atmıştım. Dönüş yaptılar, (Talebinizi Suudi Arabistan temsilciliklerine iletmenizi tavsiye ederiz. ) yazmışlar.
-
@eceslc merhaba Ece hanım, Unganlardaki görevli hanımefendi ile yapmış olduğum konuşmaya istinaden sağlık raporunuz mail olarak gelmiş olsa bile gidip elden de teslim almanız gerekiyor diye biliyorum. Dv2026 mülakat deneyimleri başlığı altına yazdığım yazıyı okuyabilirsiniz.
-
Selamlar. Eğer geçerli bir ikameniz (oturum izniniz) yoksa, Absher’e kayıtlı olamayacağınızdan Suudi arabistan’dan nerdeyse hiç bir resmi belge alamazsınız.
Ancak sizin doğum belgenize zaten e-devlet üzerinden “formül-a” belgesi olarak ulaşabiliyor olmalısınız, bir dener misiniz bunu?
Yani doğum belgesi denilen şey formül-a belgesidir normalde ve sizin bunu doğum yerinizden bağımsız olarak zaten alabiliyor olmanız gerekiyor.@aimer, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba
Ailem ve ben Türk vatandaşıyız. Suudi Arabistan'da gurbette ben doğmuşum. Türkiye-Cidde konsolosluğuna kayıt ettirmişler. Ben 1 yaşındayken kalıcı geri gelmişler Türkiye'ye, orayla hiçbir bağlantımız yok şuanda, şimdi vize için doğum belgesini istiyor ABD, elimde belge yok. Bunu nasıl temin edebilirim. 19 Kasımda vize görüşmem var. Yeni öğrendim bu belgenin gerekliliğini, büyük ihtimal zaman yetmeyebilir. Red alacam herhalde, nasıl bir yol ilerlemeliyim. -
Herkese iyi akşamlar
Arkadaşlar benin dosyam kccde takıldı kaldı case number 3500 lerde bu hafta kccye attığım mailerde dönüş olarak ikinci tip mail aldım (ds-260 formunuz işlendi.) gecen hafta da ayni şekilde dönüş alıyordum. Bi sonraki bülten ne zaman o bültende de bir mail gelmez ise ne yapmam gerekiyor.. ? -
@cncncnr evet evet mülakattan bir gün önce alacağız

-
@tuna_bey tuna bey cevap için çok teşekkürler pazartesi gidip alacagım o halde
-
merhaba, mülakat için evrakları topluyorum ancak lise ve üniversite diplomasını illa okuldan mı almam lazım yoksa e devletten alabiliyor muyum?
-
@yasinkoç ayni soru benimde aklimda ama gerek olmadigini dusunuyorum. ben sahsen yaptirmayacagim. iki farkli ulkeden sabika kaydi cikarttim. yabanci bir ulkeden alinan belgenin baska konsolosluga gercek oldugunu ispat etmek icin kendi konsoloslugunda onaylatmak bir garip geliyor.
-
@yigit55 ilgili yazıyı bulamadım bu yüzden linki paylaşamıyorum. Ancak daha önceki deneyimleri okurken hatırladığım sizin durumunuzu yaşayan birisi ds260ı açtırıp tekrar submit etmişti. Forumda detaylı bir arama yapabilirseniz sanırım o mesajı bulabilirsiniz. Ben de ayrıca bakacağım bulursam paylaşacağım.
-
@chefozy Riske atmamak için alacağım. Umarım yinede gerek kalmaz. Zira abd konsolosluk sitesinde gereken belgeler arasında almanya için sicil belgesi var ama apostil ile alakalı bir bilgi yok.
-
@yasinkoç evet adli sicil belgesi alin diyor apostillettirin demiyor:) nasip artik bakalim nolcak
-
@Serapp dosyayı açtırıp ekledikten sonra herhangi bir başvuru yapmamız gerekiyor mıu? Ustraveldoc gibi bi kayıt görüyorum forumda ne yapmalıyız? Eş olarak ekleyip sağlık randevusu alınca başvurumuz tamamlanmış mı oluyor
-
Ankara'da mülakata girip premium delivery ile pasaportu eline ulaşan oldu mu acaba? Forumda premium delivery ile ilgili kötü deneyimler mevcut.
Yanlış hatırlamıyorsam @emels hanım siz bu şekilde almıştınız doğru mudur? -
@cncncnr Evet bu şekilde teslim aldık toplam 6 gün sürdü elimize ulasmasi. Yorumlar bizi de strese sokmuştu ama biz bir sorun yaşamadık.
-
@emels ödemeyi ne zaman yaptınız? Kayıt olurken mi yoksa mülakattan sonra gelen mail içindeki linkten mi?
-
@cncncnr Kayıt olurken yapmıştık mülakattan sonra bir ödeme linki almadık bu nedenle. Önce VFS, sonra UPS'in gonderdigi takip linkleri geldi direkt olarak.
-
Ustravel kaydım geçersiz case number diyor müşteri hizmetlerine yazdım hala dönmediler 10 gün oldu mülakatıma az kaldı konsoloslukla iletişime geçin diyenler var hangi mailden geçmeliyim veya sizce ne yapmalıyım lütfen yardımcı olur musunuz
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.