Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Herkese iyi akşamlar
    Arkadaşlar benin dosyam kccde takıldı kaldı case number 3500 lerde bu hafta kccye attığım mailerde dönüş olarak ikinci tip mail aldım (ds-260 formunuz işlendi.) gecen hafta da ayni şekilde dönüş alıyordum. Bi sonraki bülten ne zaman o bültende de bir mail gelmez ise ne yapmam gerekiyor.. ?

• @cncncnr evet evet mülakattan bir gün önce alacağız 🙂

• @tuna_bey tuna bey cevap için çok teşekkürler pazartesi gidip alacagım o halde

• merhaba, mülakat için evrakları topluyorum ancak lise ve üniversite diplomasını illa okuldan mı almam lazım yoksa e devletten alabiliyor muyum?

• @yasinkoç ayni soru benimde aklimda ama gerek olmadigini dusunuyorum. ben sahsen yaptirmayacagim. iki farkli ulkeden sabika kaydi cikarttim. yabanci bir ulkeden alinan belgenin baska konsolosluga gercek oldugunu ispat etmek icin kendi konsoloslugunda onaylatmak bir garip geliyor.

• @yigit55 ilgili yazıyı bulamadım bu yüzden linki paylaşamıyorum. Ancak daha önceki deneyimleri okurken hatırladığım sizin durumunuzu yaşayan birisi ds260ı açtırıp tekrar submit etmişti. Forumda detaylı bir arama yapabilirseniz sanırım o mesajı bulabilirsiniz. Ben de ayrıca bakacağım bulursam paylaşacağım.

• @chefozy Riske atmamak için alacağım. Umarım yinede gerek kalmaz. Zira abd konsolosluk sitesinde gereken belgeler arasında almanya için sicil belgesi var ama apostil ile alakalı bir bilgi yok.

• @yasinkoç evet adli sicil belgesi alin diyor apostillettirin demiyor:) nasip artik bakalim nolcak

• @Serapp dosyayı açtırıp ekledikten sonra herhangi bir başvuru yapmamız gerekiyor mıu? Ustraveldoc gibi bi kayıt görüyorum forumda ne yapmalıyız? Eş olarak ekleyip sağlık randevusu alınca başvurumuz tamamlanmış mı oluyor

• Ankara'da mülakata girip premium delivery ile pasaportu eline ulaşan oldu mu acaba? Forumda premium delivery ile ilgili kötü deneyimler mevcut.
    Yanlış hatırlamıyorsam @emels hanım siz bu şekilde almıştınız doğru mudur?

• @cncncnr Evet bu şekilde teslim aldık toplam 6 gün sürdü elimize ulasmasi. Yorumlar bizi de strese sokmuştu ama biz bir sorun yaşamadık.

• @emels ödemeyi ne zaman yaptınız? Kayıt olurken mi yoksa mülakattan sonra gelen mail içindeki linkten mi?

• @cncncnr Kayıt olurken yapmıştık mülakattan sonra bir ödeme linki almadık bu nedenle. Önce VFS, sonra UPS'in gonderdigi takip linkleri geldi direkt olarak.

• Ustravel kaydım geçersiz case number diyor müşteri hizmetlerine yazdım hala dönmediler 10 gün oldu mülakatıma az kaldı konsoloslukla iletişime geçin diyenler var hangi mailden geçmeliyim veya sizce ne yapmalıyım lütfen yardımcı olur musunuz

• @emels anladım, teşekkür ederim

• ⭐⭐⭐⭐

@Meliha-Yalın, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp dosyayı açtırıp ekledikten sonra herhangi bir başvuru yapmamız gerekiyor mıu? Ustraveldoc gibi bi kayıt görüyorum forumda ne yapmalıyız? Eş olarak ekleyip sağlık randevusu alınca başvurumuz tamamlanmış mı oluyor

Ustravel kaydını vize basılı pasaportları teslim almak için yapacaksınız acelesi yok, mülakata yakın bir günde de yaparsınız. Diğerlerini biliyorsunuz zaten. Size tavsiyem forumda geçmiş deneyimleri bolca okumanız bir de bu başlığı iyi takip etmeniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@bsem, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Ustravel kaydım geçersiz case number diyor müşteri hizmetlerine yazdım hala dönmediler 10 gün oldu mülakatıma az kaldı konsoloslukla iletişime geçin diyenler var hangi mailden geçmeliyim veya sizce ne yapmalıyım lütfen yardımcı olur musunuz

Görünen o ki herkes aynı hatayı alıyor. Önceki mesajlarda da bu durumdan çok bahsedildi, geçmiş sayfalara bir göz atmanız faydalı olabilir.

• ⭐⭐⭐⭐

@defne-şimşek, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

merhaba, mülakat için evrakları topluyorum ancak lise ve üniversite diplomasını illa okuldan mı almam lazım yoksa e devletten alabiliyor muyum?

Sorularınıza cevap alabilmek için önce imzanızı tamamlamanız ve excele bilgilerinizi girmeniz gerekiyor.

İmza için buradaki örneğe bakın.

Excel tablosu için buradaki tabloda alt taraftaki beyaz alana bilgilerinizi ekleyin.

• Önceki deneyimleri okuduğumda belli kişiler bütün evrakları apostil ve noter tasdiği yaptırmış. Ancak biz evraklarımızı sadece yeminli tercümana çeviri yaptırdık ve bizden ekstra bir belge talebi olmadı. Aslında sitede ne yazıyorsa onu istiyorlar. Bunun haricinde yapılan bütün işlemler bizim insayatifimizde gibi bir durum gibi duruyor.

• @defne-şimşek ben de merak ediyorum şayet sizde ankarada mülakata girecekseniz bildirim gelmesi açısından yorumda bulundum

Benzer Başlıklar

• 180
  • 7344
  • 16399
  • 19441
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

150

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |