Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• Bugüne kadar hep olumlu yorum yaptım hiçbiri olmadı tahminlerle yürümüyor bu iş demek ki söylenenler de doğru değil sanırım Ekim ayında randevu alacaktık güya. Hiç beklemeyin bu sene vermeyecekler önümüzdeki sene yaza anca sıra gelir bize. 1 yıl geriden geliyorlar.

• @umutmuftahi geçen sene kasım ayinda randevu dağıttılar umarım Kasım ayı başı randevu alırız

• @yeşim-yıldırım selam bu kadar negatif olmaya gerek yok bence daha önce 2 ayda randevu alanlar da nvc tool sayfasında aynı şekil geriden geliyordu bu ay olmasa da önümüzdeki ayın başlangacı gelecektir diye tahmin ediyoruz ya da birlikte toplu mail atalım ankaraya bir şey yapmak istiyorsak bunu yapalım arkadaşlar

• @rock Valla bu sayfada en pozitif düşünen birkaç kişiden biriydim ama 5. Ayımıza girince artık pozitiflik falan kalmıyor. Ne yeni bir işe imza atabiliyoruz ne de yeni kararlar alabiliyoruz. Arafta sıkıştık kaldık. Hiç umut etmiyorum Kasım’da gelmedini o yüzden yeni yıldan sonrasına bırakacaklar. Mail atabiliriz ben varım.

• @yeşim-yıldırım Açıkçası bu sefer de DV lere öncelik verildi gibi hissediyorum ben. Sürekli onlara yeni randevular açılıyor. Araya birkaç IR1 sıkıştırsalardı muhtemelen ilk ben mail alırdım çünkü ilk sıralarda ben varım. Dolayısıyla Kasım ayından benim de ümidim kalmadı. 21 aydır bekliyoruz, yetmez mi artık...Mail atalım derseniz ben varım.

• @beta83 bakın biz 2023’te evlendik 6 ay sonra başvuru yaptık düşünün artık ne kadar oldu bekliyoruz ben saymayı bıraktım 😂 nereye atacağız maili yazıp yollayalım bugün

• Bu ileti silindi!

• Bu ileti silindi!

• @yeşim-yıldırım Sanırım [email protected] adresine inquiry talebi oluşturmamız gerekiyor.

• @Bircan Sizin ilk onayın gelmesi Kasımda olabilir. Sistemden baktığımda USCIS Şu an eylül 2024 dosyalarına başlamış 6 eylülde bugün itibariyle. Biz şubatta başvurduk önümüzde 99 bin kişi kalmış böyle giderse bizimki de şubatta onaylanacak gibi gözüküyor. Ama sizinki büyük ihtimal önümüzdeki ay onaylanır.

Şu an randevu bekleyenler için ise belki şubat-nisan döneminde olduğu gibi 2 ay içinde tüm bekleyenleri sıfırlarlar. Umarım herkes bu uzun bekleyişin karşılığını alır bir an önce .

d760f3c5-22e2-43bc-80bf-cf2ce8ae9cd0-image.png

• @Ekto-Oktan @kadargo Bu konuda detaylı bilgi verdiğiniz için ikinize de ayrı ayrı teşekkür ederim. Önceden bir an önce gitmeyi düşünen ve isteyen biri olarak artık tam tersini istiyorum 😅 Yani diğer uğraşacağımız şeyleri, şu an şartların daha da zorlaştığını ve zorlaşacağını düşündüğümüzde 2 yıl dolmadan gitmek mantıklı değil gibi geliyor(en azından kendim için böyle düşünüyorum). Biz geçen sene eylülde evlendikten 5 ay sonra başvuru yaptığımız için sanırım daha iyi olacak bu durum.

• Mülakat randevusu için email ya da inquiry atmayı düşünenler varsa aynı gün atsak da toplu olarak mı görseler isteğimizi?

• @PhantomRaven evet bu şekilde yapalım yarın akşama kadar yazacaklarımızı yazıp göndersek iyi olur. Aynı gün atmak dikkat çekebilir belki.

• @beta83 bu arada Mayıs ayındakilere IL mektubu geldiğine dair yorumlar okumuştum onlar alıp da siz nasıl alamadınız acaba?

• @yeşim-yıldırım kime gelmiş? nerede okudunuz?

• nereye nasıl bir metin gönderiyoruz toplu mail için? yazsak göndersek karşılığı olur mu bilmiyorum ama denemekte fayda var

• @yeşim-yıldırım mayıs ayının ilk haftalarına vermişlerdi ben de mayıs 15 de dq oldum kaçırdım 8 gün arayla

• @rock Aaa aramızda 3 gün var. Ben de okudum mayısın 5inde DQ olup temmuz sonuna randevu alanları.

• @yeşim-yıldırım O zaman en geç yarın gönderelim,değil mi?

• @beta83 Evet en geç yarın gönderelim ben buraya yazarım gönderdikten sonra

Benzer Başlıklar

• 3116
  • 3
  • 1360
  • 1589
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

151

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |