DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Lisesinin adı değişen talihler için güncelleme paylaşmak istiyorum:
Benim lise diplomam kayıptı gerçi yüksek lisans mezunuyum tecrübeli arkadaşların yönlendirmesi ile lise diplomasının Ankara özelinde istenmediği bilgisini aldım. Fakat garanti olsun diye okula gidip diploma kayıp belgesi ve okul isminin değiştiğini belirten belge aldım. İlave olarak okul müdürü bana bakanlığının okulun isminin değişeceğini belirten okula ve ilçe milli eğitime teblig yazısını verdiler destekleyici olsun diye.
-
@yuceezgi az önce mülakat deneyimine yazmış oldum. Bugün onayımızı aldık :)
-
@nsercan çok sevindim hayırlı olsunnn 😊
-
@gucarslan Çok teşekkür ederim. Hemen muayene randevularımızı aldık. Kızımızı Türkiye'ye getirmek için okulundan ve AFS'den izin talebinde bulunduk. Kıymetli desteğiniz için teşekkür ederim.
-
@proahmet son 2-3 haftada Ustraveldocs’a kayıt yapanların %90’ı bu durumda. Ekran görüntüsünü alın sayfanın. Onunla gidersiniz mülakata
-
@ATS16 değerli desteğiniz için çok teşekkür ederim.
iletmiş olduğunuz linkte unlock talep ettim ve aslında emailde atmıştım. dönüş olmaz ise direk konsolosluğa da gitmeyi düşünüyorum.- Evrakların Türkçe sunulmasında sorun olur mu ? birçok evrak e-devlet üzerinde Türkçe inmekte.
*Bana gelen Emilade reguired document diyor ama dükümanlar tek tek betan edilmemiş . DS-260 mı referans alalım , Halihazırda exel var ise paylaşırsanız çok onure olurum. - ustraveldocs’da Kayıtlar yapıldı ödemelerde yapıldı UID numaralarımız mevcut fakat ödeme yapmam rağmen sistemde bir değişiklik yok. kaydımızın olduğuna dair ekran görüntüsü aldım, sanırım bu yeterli olur .
çok değerli yardımlarınız için teşekkür ederim.
- Evrakların Türkçe sunulmasında sorun olur mu ? birçok evrak e-devlet üzerinde Türkçe inmekte.
-
@gucarslan çok teşekkür ederim.
Hayırlısıyla şu sureci bir bitirirsek üstümdeki yükün büyük kısmı hafifletecek gibi geliyor.
Bu konuda ki en büyük yol arkadaşım yesilkart forum ve özelinde siz ve diğer konunun üstadları.
İyi ki varsınız.🙏 -
@nsercan hayirli ugurlu olsun efendim, darisi hepimize ins :)…
-
@efemu35
Merhabalar ,
Öncelikle tebrikler umarım her şey gönlünüzce olur.
Evrakalar Türkçe kabul ediliyor mu ? -
@ucangeyik Ben de hala bir geri dönüş olmadım case number da hata verip duruyor bu mülakatım için bir sorun biliyorum ama ne yapmam gerekiyor veya siz ne yaptınız kccdv ye yazmam gerekir mi sizce beklemeli miyim
-
@Omerfarukyilmaz daha zaman var bence hallolur ay başı gibi
-
Son karar görüşmenizi yapacak konsolosun takdiri, bu konuda kişisel bir yorum yapmak hata olur. Bol şans!
-
Merhaba. Vizesini alan arkadaşları tebrik ediyorum. Darısı başımıza inşallah.
Küçük çocuklarımız için de adli sicil kaydı ve vukuatlı nüfus kayıt örneği belgesi mevcut mu? İsteniyor mu? -
Ankara unganlarda tüm aşılarımı yaptırıcam ama ben daha önce hepatit A ve B aşısı olmadım. Bu aşılar için kaç doz istiyorlar ve eğer 2 doz isterlerse arada belirli bir süre geçmesi gerekir derlerse raporu almam geçikirmi?
-
Önceki hafta dosya taşıma için attığımız mailimize dönüş olmamıştı. Geçtiğimiz Cuma günü ikamet adresimizi yazarak ve pasaport görüntüsünü ekleyerek tekrar gönderdik ve bugün dosyamızın HongKong dan Ankara ya taşındı maili geldi.
-
@alp-eren-yanık Kanada'dan ben de polis raporu alacağım. bunun için RCMP ile iletişime geçtim . anlaşmalı firmalar var, firma bize parmak izi almamız için gerekli evrak ve aparatları gönderecek, biz de parmak izini bir şekilde alıp tekrar firmaya gönderecez. onlar RCMP 'ye yollayıp oradan gelen raporu bize postalayacaklar. biraz meşakkatli gerçekten. ya da kendimiz oraya kadar gidip alacağız, başka yolu yokmuş maalesef
-
Arkadaşlar merhabalar dün ustraveldocs a kayıt yaptırdım mail almıştım talebiniz inceleniyor diye bugün reddedildi diye mail geldi daha önce başına gelen oldu mu ne yapmam gerekiyor şuan maili ekliyorum.
Değerli SUDENUR DINCER
ABD Büyükelçiliği/Konsolosluğu ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Randevu planlama izni talebiniz incelenmiştir. SUDENUR DINCER 2025101910/19/2025 2:12:57 PM DV Talebinizin reddedildiğini üzülerek bildirmek isteriz. Vize Ön Onay süreciniz kapanacaktır.
Teşekkür ederiz.
Vize Birimi
ABD Büyükelçiliği/Konsolosluğu
***Önemli: Lütfen bu e-postaya cevap vermeyin. Bu posta kutusu e-posta almak için ayarlanmamıştır.
-
@nsercan Merhabalar. Öncelik hayırlı, uğurlu olsun. Gerçekten bu kadar detay ve emeğiniz için çok teşekkür ederim. Benim tek bir sorum var: Lise diploması haricinde QR kodlu belge olmazsa olmaz mı? Evetse tam olarak nereden temin etmemizi önerirsiniz? Not: Üstüne iki tane AÖF bitirdim 2 yıllık bilgi olarak .
Tekrar çok teşekkürler
Düzenleme: Yeni üye olduğum için imza kısmını atlamışım pardon. Green Card 2027 sonuçları açıklandığında Amerika'da olacağım ve mülakatımı New York'ta yapmayı planlıyorum uygunsa. Hazırlıklı ve eksiksiz gitmek istediğim için sordumç Teşekkürler
-
Merhaba. Kusura bakmayın gerçekten süreci pek iyi takip edemiyorum. Forumu okuma fırsatım olmuyor. 7 Kasım’da mülakatımız var. 4 Kasım’a da sağlık randevusu aldım. Sorum şu: DS-260 formunu doldurduktan sonra sağlık muayenesine kadar sadece ustraveldocs mu doldurulacak? Ücret ödemesi var mı? Kısaca cevaplarsanız sevinirim. Teşekkür ederim
-
@sudenrtna, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Arkadaşlar merhabalar dün ustraveldocs a kayıt yaptırdım mail almıştım talebiniz inceleniyor diye bugün reddedildi diye mail geldi daha önce başına gelen oldu mu ne yapmam gerekiyor şuan maili ekliyorum.
Değerli SUDENUR DINCER
ABD Büyükelçiliği/Konsolosluğu ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Randevu planlama izni talebiniz incelenmiştir. SUDENUR DINCER 2025101910/19/2025 2:12:57 PM DV Talebinizin reddedildiğini üzülerek bildirmek isteriz. Vize Ön Onay süreciniz kapanacaktır.
Teşekkür ederiz.
Vize Birimi
ABD Büyükelçiliği/Konsolosluğu
***Önemli: Lütfen bu e-postaya cevap vermeyin. Bu posta kutusu e-posta almak için ayarlanmamıştır.
Nasıl yani siz ne diye mail atmışsınız ki tam olarak yani ustraveldocs ile alakalı me yapmıştınız tam olarak
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum