Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Ankara unganlarda tüm aşılarımı yaptırıcam ama ben daha önce hepatit A ve B aşısı olmadım. Bu aşılar için kaç doz istiyorlar ve eğer 2 doz isterlerse arada belirli bir süre geçmesi gerekir derlerse raporu almam geçikirmi?

• Önceki hafta dosya taşıma için attığımız mailimize dönüş olmamıştı. Geçtiğimiz Cuma günü ikamet adresimizi yazarak ve pasaport görüntüsünü ekleyerek tekrar gönderdik ve bugün dosyamızın HongKong dan Ankara ya taşındı maili geldi.

• @alp-eren-yanık Kanada'dan ben de polis raporu alacağım. bunun için RCMP ile iletişime geçtim . anlaşmalı firmalar var, firma bize parmak izi almamız için gerekli evrak ve aparatları gönderecek, biz de parmak izini bir şekilde alıp tekrar firmaya gönderecez. onlar RCMP 'ye yollayıp oradan gelen raporu bize postalayacaklar. biraz meşakkatli gerçekten. ya da kendimiz oraya kadar gidip alacağız, başka yolu yokmuş maalesef

• Arkadaşlar merhabalar dün ustraveldocs a kayıt yaptırdım mail almıştım talebiniz inceleniyor diye bugün reddedildi diye mail geldi daha önce başına gelen oldu mu ne yapmam gerekiyor şuan maili ekliyorum.

Değerli SUDENUR DINCER

ABD Büyükelçiliği/Konsolosluğu ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Randevu planlama izni talebiniz incelenmiştir. SUDENUR DINCER 2025101910/19/2025 2:12:57 PM DV Talebinizin reddedildiğini üzülerek bildirmek isteriz. Vize Ön Onay süreciniz kapanacaktır.

Teşekkür ederiz.

Vize Birimi

ABD Büyükelçiliği/Konsolosluğu

***Önemli: Lütfen bu e-postaya cevap vermeyin. Bu posta kutusu e-posta almak için ayarlanmamıştır.

• @nsercan Merhabalar. Öncelik hayırlı, uğurlu olsun. Gerçekten bu kadar detay ve emeğiniz için çok teşekkür ederim. Benim tek bir sorum var: Lise diploması haricinde QR kodlu belge olmazsa olmaz mı? Evetse tam olarak nereden temin etmemizi önerirsiniz? Not: Üstüne iki tane AÖF bitirdim 2 yıllık bilgi olarak .

Tekrar çok teşekkürler

Düzenleme: Yeni üye olduğum için imza kısmını atlamışım pardon. Green Card 2027 sonuçları açıklandığında Amerika'da olacağım ve mülakatımı New York'ta yapmayı planlıyorum uygunsa. Hazırlıklı ve eksiksiz gitmek istediğim için sordumç Teşekkürler

• Merhaba. Kusura bakmayın gerçekten süreci pek iyi takip edemiyorum. Forumu okuma fırsatım olmuyor. 7 Kasım’da mülakatımız var. 4 Kasım’a da sağlık randevusu aldım. Sorum şu: DS-260 formunu doldurduktan sonra sağlık muayenesine kadar sadece ustraveldocs mu doldurulacak? Ücret ödemesi var mı? Kısaca cevaplarsanız sevinirim. Teşekkür ederim

• @sudenrtna, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar merhabalar dün ustraveldocs a kayıt yaptırdım mail almıştım talebiniz inceleniyor diye bugün reddedildi diye mail geldi daha önce başına gelen oldu mu ne yapmam gerekiyor şuan maili ekliyorum.

Değerli SUDENUR DINCER

ABD Büyükelçiliği/Konsolosluğu ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Randevu planlama izni talebiniz incelenmiştir. SUDENUR DINCER 2025101910/19/2025 2:12:57 PM DV Talebinizin reddedildiğini üzülerek bildirmek isteriz. Vize Ön Onay süreciniz kapanacaktır.

Teşekkür ederiz.

Vize Birimi

ABD Büyükelçiliği/Konsolosluğu

***Önemli: Lütfen bu e-postaya cevap vermeyin. Bu posta kutusu e-posta almak için ayarlanmamıştır.

Nasıl yani siz ne diye mail atmışsınız ki tam olarak yani ustraveldocs ile alakalı me yapmıştınız tam olarak

• @denisse Merhabalar çok teşekkürler. İmzanız görünmediği için buna yorum yapamıyorum. Mülakat yerinizi neresidir? Her konsolosluk için süreç aynı olmadığı için mülakat yeri bilginiz önemli burada. İmzanıza bilgileri taşıyabilirseniz ilgili konsolosluklarda deneyim yaşamış arkadaşlarda cevap yazmış olacaktır. Ek olarak bu soruyu aşamalar sayfasında sorarsanız veya orada bir arama yaparsanız direk sonuçlar çıkacaktır.

• Mail atmadım sisteme kayıt oldum sadece ve böyle bir mail aldım şuanda sistemde ki başvurum closed konumuna geçmiş acaba sisteme kaydolurken yanlış bir şey mi yaptım çünkü izlediğim videoya göre sistemde ANK 4 ve kendim için vize türünü sadece DV olarak seçmiştim

• @sudenrtna bana ne mail geldi nede karakodlu sayfa. bende ne yapacağımı hiç bilmiyorum

• @Cem-Çeliker, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@sudenrtna bana ne mail geldi nede karakodlu sayfa. bende ne yapacağımı hiç bilmiyorum

aynen benimde bir karekodlu belge sayfamız yok sadece transaction completed yazan sayfayı yazdırdık. Ancak hanımefendiye gelen mail bana garip geldi

@Cem-Çeliker, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@sudenrtna bana ne mail geldi nede karakodlu sayfa. bende ne yapacağımı hiç bilmiyorum

@Cem-Çeliker, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

aynı şekilde bende de karekodlu bir belge ekran vb yok sadece transaction completed ekranını yazdırdık. Ancak hanımefendinin ne konuda mail attığını nereye attığını ne yazdığını merak ettim Gelen mail de bir ilginç çünkü.

• ben de USTravelDocs case number hatasi icin ticket olusturmustum, donus yaptilar. hatanin ekran goruntusunu ve case number'imi istediler. ben de ilettim ama cevap vermeleri birkac gun suruyor sanirim, o yuzden su an icin beklemedeyim

• @sudenrtna tam olarak ne yaptiktan sonra bu email'i aldiniz acaba?

• Merhaba,
    Dün dosyamın durumunu öğrenmek için KCC’ye mail attım ve hala Viyana’da olduğunu öğrendim. Oturum iznim olmadığı için şimdi dosyamı Ankara’ya taşımak için mi mail atmalıyım, yoksa sürecin nasıl ilerleyeceğini görmek için beklemeli miyim?

• @Omerfarukyilmaz Opera browser'ı kurun kendi vpn'i var girebilirsiniz.

• @ucangeyik sadece ustraveldocs a kayıt yaptım o kadar herhangi bir mail gondermedim

• @nsercan hayırlı olsun darısı başımıza ne badireler atlattın valla adına cok sevindim ✨✨

• @tolga20 Çok teşekkürler. İsteyen herkes umarım en kısa sürede vizesine kavuşur.

• ustraveldocs bende mail atmıştım hata kaydı için ;
    aşağıdaki cevabı vermişler.

Dear Sir/Madam,
    Thank you for writing to the U.S. Visa Service Desk.
    We understand that you want to seek an assistance with your visa application.
    Please be advised that your case has been escalated and is still on process. We will notify you once there is an update in the case. In addition, you may refer to ****************************** for your reference.
    Have a pleasant day!

Sincerely,
    U.S. Visa Service Desk

Benim anlamadığım bir çogumuzda aynı sorun var ve hepimize farklı cevaplar veriyorlar.

• ⭐⭐⭐⭐

@c-kelen

Konsolosluğa direkt gitseniz bile kapıdan sizi içeri almayacaklardır sorunuz için, iletişim için ilgili irtibat kanallarını kullanmanızı tavsiye ederim.

1-Ankara’daki mülakat için evrakların Türkçe veya İngilizce olması yeterli, e-devlet Türkçe evraklar yeterli. Mülakat deneyimlerinde de detayları görebilirsiniz talihlilerin götürdükleri evrakların detaylarını

2-ustraveldocs ile ilgili zaten cevabı bulmuşsunuz, kayıt olmuş olmanız yeterli gözüküyor mülakata katılabilmek adına. Daha sonra pasaportları teslim almak için konsolosluğun mülakat sonunda ileteceği talimatları takip etmeniz veya diğer kullanıcıların deneyimlerini okumanız yararlı olacaktır.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

138

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |