Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @ATS16 6 kişilik bir aileyiz 20.000 $ gösterebilirim en fazla.Birde 4 adet işyeri tapusu var gösterebilecegim(kira gelirini gösteremiyor um sadece tapu ları gosterebilirm).arti olarak sponsorluğu düşünmüştüm yanlış mı yaparim.Cevap için şimdiden teşekkürler

• ⭐⭐⭐⭐

@Serkan-Mustafa-Ozturk tam listeyi görmek için 1 ocak 2026 yı beklemeniz gerekiyor ancak fikir vermesi için Excel tablosuna bakabilirsiniz şimdilik, linkini de bu başlığın ilk iletisinin başında bulabilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@tuna_bey durumunuz pek farklı değil aslında, herkesin aldığı hata mesajının aynısını alıyorsunuz, cn hatası veriyor (bunu 2.kasım mülakat dağıtımından sonra ustraveldocs kaydı yapmaya çalışan herkes yaşıyor zaten) ona rağmen transaction completed yazıyor. Bu da -barkodlu çıktı görünmemesine rağmen- büyük ihtimalle kaydınızın yapıldığı anlamına geliyor. Çünkü yaşanan mülakat deneyimlerinden(az sayıda deneyim de olsa şimdilik) bunu anlıyoruz. GPT malesef bu tarz spesifik durumlarda başarılı değil, lütfen onun yerine hem bu başlığın (öncelikle) son 20-30 sayfasını okuyun hem de mülakat deneyimlerini okuyun.
    Ne yapmanız gerektiği ile ilgili fikir edineceksiniz.

• @gucarslan @aysegul yanlış anlaşılma olmuş, forumu zaten düzenli olarak takip ediyorum 😊
    Sadece hatayla ilgili bilgi aramak için GPT’yi kullandım, o kadar.(internet üzeriden arama yaptırdım)

• @ATS16 o raporu nasıl temin edebilirim ben Kanada da kaldım 1 yıldan fazla ?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

• @nsercan Mülakatınız nasıl geçti?

• Lisesinin adı değişen talihler için güncelleme paylaşmak istiyorum:

Benim lise diplomam kayıptı gerçi yüksek lisans mezunuyum tecrübeli arkadaşların yönlendirmesi ile lise diplomasının Ankara özelinde istenmediği bilgisini aldım. Fakat garanti olsun diye okula gidip diploma kayıp belgesi ve okul isminin değiştiğini belirten belge aldım. İlave olarak okul müdürü bana bakanlığının okulun isminin değişeceğini belirten okula ve ilçe milli eğitime teblig yazısını verdiler destekleyici olsun diye.

• @yuceezgi az önce mülakat deneyimine yazmış oldum. Bugün onayımızı aldık 🙂

• @nsercan çok sevindim hayırlı olsunnn 😊

• @gucarslan Çok teşekkür ederim. Hemen muayene randevularımızı aldık. Kızımızı Türkiye'ye getirmek için okulundan ve AFS'den izin talebinde bulunduk. Kıymetli desteğiniz için teşekkür ederim.

• @proahmet son 2-3 haftada Ustraveldocs’a kayıt yapanların %90’ı bu durumda. Ekran görüntüsünü alın sayfanın. Onunla gidersiniz mülakata

• @ATS16 değerli desteğiniz için çok teşekkür ederim.
    iletmiş olduğunuz linkte unlock talep ettim ve aslında emailde atmıştım. dönüş olmaz ise direk konsolosluğa da gitmeyi düşünüyorum.

• Evrakların Türkçe sunulmasında sorun olur mu ? birçok evrak e-devlet üzerinde Türkçe inmekte.
      *Bana gelen Emilade reguired document diyor ama dükümanlar tek tek betan edilmemiş . DS-260 mı referans alalım , Halihazırda exel var ise paylaşırsanız çok onure olurum.
    • ustraveldocs’da Kayıtlar yapıldı ödemelerde yapıldı UID numaralarımız mevcut fakat ödeme yapmam rağmen sistemde bir değişiklik yok. kaydımızın olduğuna dair ekran görüntüsü aldım, sanırım bu yeterli olur .
      çok değerli yardımlarınız için teşekkür ederim.

• @gucarslan çok teşekkür ederim.
    Hayırlısıyla şu sureci bir bitirirsek üstümdeki yükün büyük kısmı hafifletecek gibi geliyor.
    Bu konuda ki en büyük yol arkadaşım yesilkart forum ve özelinde siz ve diğer konunun üstadları.
    İyi ki varsınız.🙏

• @nsercan hayirli ugurlu olsun efendim, darisi hepimize ins :)…

• @efemu35
    Merhabalar ,
    Öncelikle tebrikler umarım her şey gönlünüzce olur.
    Evrakalar Türkçe kabul ediliyor mu ?

• @ucangeyik Ben de hala bir geri dönüş olmadım case number da hata verip duruyor bu mülakatım için bir sorun biliyorum ama ne yapmam gerekiyor veya siz ne yaptınız kccdv ye yazmam gerekir mi sizce beklemeli miyim

• @Omerfarukyilmaz daha zaman var bence hallolur ay başı gibi

• ⭐⭐⭐⭐

@falsepoet

Son karar görüşmenizi yapacak konsolosun takdiri, bu konuda kişisel bir yorum yapmak hata olur. Bol şans!

• Merhaba. Vizesini alan arkadaşları tebrik ediyorum. Darısı başımıza inşallah.
    Küçük çocuklarımız için de adli sicil kaydı ve vukuatlı nüfus kayıt örneği belgesi mevcut mu? İsteniyor mu?

Benzer Başlıklar

• 16399
  • 180
  • 12173
  • 19441
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

153

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |