Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• aynı sorun bendede var.

• @Omerfarukyilmaz henuz bu sorunu yasamis olan kimse cozume ulasamadi sanirim.

• @ucangeyik geribildirim oluşturdum eğer sonuç alırsam paylaşacağım burada

• @Omerfarukyilmaz ben de ayni sekilde, donus bekliyorum

• Merhabalar DS260 düzeltmek için mail gönderdim bu şekilde dönüş yaptılar. Fakat ds260'ın açılacağına dair bir bilgi yok üstelik USTRAVEL'e kayıt oluşturamıyorum CEAC'a giremiyorum ikisinde de bilgilerin hatalı diyor ne yapmalıyım nerede hata yapıyorum. Acaba gerekli belgelerin istendiği 2. mailimi beklemeliyim.

aaa.png

• Öncelikle vizelerine kavuşan arkadaşları çok tebrik ederim, yolunuz açık olsun.

USTravelDocs kaydı sırasında son adımda "Invalid Case Number" hatası alıyorduk. Ticket oluşturmuştum ve dönüş yapmışlar. Birazdan deneyeceğim. Aynı sorunu yaşayan arkadaşların dikkatine.

Ekran görüntüsü 2025-10-16 175617.png

• @ebd denedikten sonra ise yarayip yaramadigini bildirebilirseniz cok sevinirim

• @Serapp 🙏🏾 çok endişelenmiştik çok teşekkürler bilgi için

• @Cem-Çeliker biz zaten barkodlu bir sayfa götürmedik öyle bişeyde bizden talep edilmedi sadece bize kayıt oluşturdunuz mu diye soruldu biz de oluşturduk ama bir sorun var dedik bizim sorunumuz kaydı yapıp vaka numarasını girilen sayfada bakmaya yükümlü olduğunuz kişiler eşlelmiyor gibi bir hata almıştık ve ödeme ekranına geçememiştik açıkcası kayıt olmak yeterliymiş sistemde kaydımızın gözüktüğü söylendi ve mülakata alındık

• Bumrungrad Hastanesi'ne WhatsApp üzerinden ulaşacağımız numarayı göremedim o yüzden mail mi atiyim? WhatsApp üzerinden ulaşılan bir yazı hatırlıyorum ama numarasını WhatsApp'a girince çıkmıyor.

• ⭐⭐⭐⭐

@Ferhat-Demirkol

YesilkartForum'da sorularınıza yanıt ve dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi aşağıdaki başlıktaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

Bilgilerininizi Excel dosyaya da eklemeniz süreciniz ve forum işleyişi için önemli.

• @Omerfarukyilmaz merhaba sonradan kasım ayına mülakat dağıtılan bir çok kişi bu hatayı alıyor, halen dosyalarımız ustraveldocsta aktif olmamış olabilir. Bu nedenle beklemedeyiz mülakat günü yaklaştıkça deneriz tekrar.

• @kucurizm bu sekilde bir "aktif" olma durumu var mi ustraveldocs icin? yoksa bu bir tahmin mi? bilmedigim icin soruyorum

• @ebd hocam sonuç nedir oldu mu ?

• ⭐⭐⭐⭐

@Ege-Bey, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Bumrungrad Hastanesi'ne WhatsApp üzerinden ulaşacağımız numarayı göremedim o yüzden mail mi atiyim? WhatsApp üzerinden ulaşılan bir yazı hatırlıyorum ama numarasını WhatsApp'a girince çıkmıyor.

@Ege-Bey

Forumdaki arama butonunu kullanmaktan çekinmeyin.

Bumrungrad Hastanesi WhatsApp (+66 65 964 7980) bu numarayı denediniz mi?

https://yesilkartforum.com/forum/post/501996

Anahtar kelime: Bangkok, Bumrungrad, randevu

• @ucangeyik deneyimli üyelerin görüşleri bu yönde, onlar daha önceleri AIS sisteminde de benzer sorunları yaşamışlar ve genellikle mülakat gününe 10 gün kala sorunlar çözülmüş.

• @kucurizm anladim, gozumden kacmis sanirim bununla alakali olan kisim. tesekkurler bilgilendirme icin.

• @ucangeyik deneyimli @gucarslan ilgili gönderisi burada hatta DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@ebd muhtemelen dosyanız için henüz Ilgili adım aktif edilmedi. aynısı ais'de de oluyordu. bu kadar acele etmeyin, mülakat sabahı da yapsanız olur bu işlemi. mülakata 10 gün kala tekrar deneyin.

• Merhaba Eşim police report için tifliste olucak bir iki gün. Daha önce police report alan var mı acaba Tiflisten? Deneyim ve tecrübe paylaşabilirseniz sevinirim

• @Kamile-1
    Merhaba, bu linkte yer alan yonergelere goz atabilirsiniz.

Benzer Başlıklar

• 316
  • 57
  • 153
  • 221
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

128

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |