Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Vizelerini alan arkadaşlara içten tebrikler. Darısı bizim başımıza artık. Önce randevumuz sonra vizemizi alabiliriz inşallah. Bu süreçte , paylaşılacak deneyimler de çok kıymetli.

• ⭐⭐⭐⭐

@meral geçenlerde kaydırma olmuştu ondandır, o numraya mülakat verilmesi imkansız. En kısa zamanda düzelir inşallah, birkaç gün önce ben de yazmıştım ama düzelmemiş demek ki.

• ⭐⭐⭐⭐

@SKUKAAN Ankara’dan ilk güzel haber, darısı hepimizin başına 🥹
    Yeni kıta.. yeni hayat.. dolu dolu yaşayın inşallah 😇

• @aysegul Evet, talihli benim. Değerli bilgiler için teşekkür ederim. Parayı kendi adıma hesapta göstereceğiz.

• ⭐⭐⭐⭐

@ozangules62 iranlılar devam yani, hey Allah ım..
    Neyse gün sizin gününüz 🎉🎊🎉
    Yeni hayatınızı dolu dolu yaşayın, tebrikler..

• Vizelerini alan arkadaşlarımız için çok mutluyum 🍀🌸 yolunuz açık olsun. Deneyimlerinizi paylaşmanız çok kıymetli, dört gözle bekliyoruz.

• @berkay2462 uzun sürmüş umarım bizimde sorunsuz bir şekilde Ankaraya taşınır. Size gelen mailde ne yazıyordu? Ayrıca evrak talep ettiler mi?

• Abiler Ablalar Şimdiden Vizelerini Alanları Tebrik Ediyorum. Uzun zamandır siteye bakamıyorum 28 ağustos öncesi taşıma ile ilgili bir bir (Viyana için bakılcak denmişti) ama hala BK ve HK da haber yok sanırsam. Sizce dosyamı Ankaraya Taşımak Mantıklı olurmu şuanki süreçte yoksa beklemeye devam etmek en mantıklısımı dosyamı temmuz ayında taşıdım HK ya. Beklet HK da diyen de var Ankarayada geri al diyende var sizce durumu nasıl değerlendirebilirim. Teşekkürler Yardımınız İçin Şimdiden

• @SKUKAAN @ozangules62 tebrik ederim çok sevindim. yeni hayatınızda bol şanslar diliyorum

• @ozangules62 hayırlı olsun yolunuz açık olsunnnn 🎉

• @Zeynep_Oz evrak talep etmediler mailde türk vatandaşı olduğumu ve dosyamı ankaraya taşımak istediğimi yazdım bana dönüş olarak ilettikleri mailde verdiğiniz bilgilere göre dosyanız tiflisten Ankara'ya taşınmıştır dediler daha sonra teyit almak için dosyamın nerede olduğunu sordum ankara dediler

• @yunustg Gün içinde iletirim size mail örneğini o şekilde hazırlayıp gönderirsiniz.

• Bugün mülakata girip vizesini alan arkadaşları tebrik ediyorum! 🎉 Yeni hayatınızda başarılar diliyorum, şans hep yanınızda olsun 🙏🏼

@ozangules62 mülakata giren İranlıların cn’lerini öğrenebildiniz mi acaba? Ben Asya kontenjanından giriyorum ondan Ankara'nın AS dosyalarına ne kadar mülakat verdiğini merak ettim.

• @ATS16 yani konsolosluktayken bunu düzelttirmeme gerek yok doğru mu? Evet lise diplomam ve diğer gerekli belgeler yanımda. Teşekkürler şimdiden cevabınız için

• @SKUKAAN şu iletileri okudukça kendim vize almış gibi heyecanlanıp mutlu oluyorum. Yeni hayatınızda tüm dilekleriniz gerçek, şansınız bol olsun

• @berkay2462 Türk vatandaşı olduğumuzu yazmadık heyecandan atladık, böyle bekleyeceğiz ayrıca evrak talep ederlerse göndeririz

• @ozangules62 yeni hayatınızda bol şans herşey gönlünüzce olsun

• @ozangules62 harika. umarım bende dahil tüm mülakata datılan dosya sahipleri sorunsuz vizelerine kavuşur. gelecek günlerin size esenlikler getirmesini diliyorum. darısı başımıza

• @berkay2462 teşekkür ederim 🙂

• Vizelerini alan herkesi tebrik ederim yeni hayatınızda şans hep yanınızda olsun ✨. Sorunsuz bir DV2026 görürüz umarım

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

148

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |