Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• merhabalar. dosyasını ankaraya taşıma talebinde bulunup dosyasını taşıyabilen oldu mu acaba ?

• @yunustg ben taşıyabildim yakın zamanda

• ⭐⭐⭐⭐

@heyysanadiyom, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@ATS16, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@heyysanadiyom

İmzanızda belirttiğiniz ANK’nın DV2025 döneminde son mülakat verdiği CN hususundaki bilgi hatalı, yanıltıcı olabilir. Sorumlulukla kontrolünüz ricadır.

Bu forumda yazıyordu , son kişi 8638 değil mi? Hatta Ankara ve Viyanadan vizeler alınmış toplam 4 vize basılmış , telefondan yazdigim icin ekran goruntusunu atamadim , bilgisayarda duruyor

DV2025’de Ankara’dan son mülakat alan CN 2025EU8368, sizin imzanızda 2025EU18638 yazıyordu. 18638 mülakat sürecini Viyana’da tamamlamış.

• Yasaklı

@heyysanadiyom

İmzanızda belirttiğiniz ANK’nın DV2025 döneminde son mülakat verdiği CN hususundaki bilgi hatalı, yanıltıcı olabilir. Sorumlulukla kontrolünüz ricadır.

Bu forumda yazıyordu , son kişi 8638 değil mi? Hatta Ankara ve Viyanadan vizeler alınmış toplam 4 vize basılmış , telefondan yazdigim icin ekran goruntusunu atamadim , bilgisayarda duruyor

DV2025’de Ankara’dan son mülakat alan CN 2025EU8368, sizin imzanızda 2025EU18638 yazıyordu. 18638 mülakat sürecini Viyana’da tamamlamış.

2025 son vize CN 8368.jpeg

O kısmı ben anlamamıştım , kontrol ederken herkeste olan şey sanmıştım yani 2025EU1 standart , sonraki numaralar çekiliş numarası diye düşünmüştüm , doğrusu tam nasıl bende bilemedim şimdi , case numarası 18638 olan kişi vize aldı diyelim , nasıl olacaktı?

• @yigit55

Merhaba,

2NL maili her zaman gelmeyebiliyor. Ancak anladığım kadarıyla sizin netleştirmeniz gereken bazı noktalar var.
    Bunlardan biri de dosyanızın nerede olduğu. Bunun için zaten bir mail atmışsınız; size doğum tarihinizle ilgili bir şablon yanıt dönmüş. Bu da KCC’nin kabul ettiği mail formatının dışında bir formatla mail atmış olabileceğinizi düşündürüyor.

Lütfen önceki sayfalarda yer alan KCC mail şablonlarını inceleyin.
    Genellikle iletinin sonunda şu bilgilerin yer alması gerekiyor:

• Case Number (CN)
    • Doğum tarihi
    • Soyisim ve isim

Bununla birlikte, herhangi bir randevunun schedule edilip edilmediğini de yine aynı formatta sorabilirsiniz.
    KCC ile kuracağınız tüm iletişimlerde bu mail formatına dikkat etmeniz oldukça önemli.

Bu adımları tamamladıktan sonra, forumdaki tecrübeli kullanıcılar aldığınız yanıtlara göre gerekiyorsa konsoloslukla iletişime geçme veya benzeri adımlar konusunda sizi doğru şekilde yönlendireceklerdir diye düşünüyorum.

• Bu ileti silindi!

• @koci tekrar bi mail atayım ama öğrenmek istediğim önceki yıllarda almanya dogumlu Türk vatandaşlarına zamaninda mail gelmemiş mülakat yeri ankara olmasına rağmen . Ben bu sistem hala devam mi ediyor onu öğrenmek istiyorum aslında

• Bu ileti silindi!

• Babamın hesabındaki parayı gösterebiliyor muyum? Konsolosluk kabul eder mi yoksa kendi adıma hesapta olması şart mı?

• @yigit55

Yani, ben sizin durumunuzdaki kişilere uygulanan özel bir prosedür olup olmadığı konusunda net bir bilgiye sahip değilim.
    Ancak benim düşüncem, mail alıp almadıklarından ziyade randevu alıp almadıklarını incelemeniz gerektiği yönünde.

Ayrıca “tekrar mail attım” dediniz; umarım KCC mail şablonlarını incelemişsinizdir.
    Çünkü, eğer mail sonunda ve konu kısmında belirtilmesi gereken bilgileri usulüne uygun şekilde yazmazsanız, KCC size yine benzer yönlendirici şablon maillerle yanıt verebilir.
    Bilginiz olsun.

• @koci şablonu inceledim aynı sekilde attım

• @Selimdiskaya52

Merhaba, forumda bu konu bir başlık açılmıştı.
    Başlık

• @koci c39abc32-9ed8-4dcf-9f13-1e9bf728f873-image.jpeg bu şekilde yazdım.

• ⭐⭐⭐⭐

@heyysanadiyom

2025 son vize CN 8368.jpeg

O kısmı ben anlamamıştım , kontrol ederken herkeste olan şey sanmıştım yani 2025EU1 standart , sonraki numaralar çekiliş numarası diye düşünmüştüm , doğrusu tam nasıl bende bilemedim şimdi , case numarası 18638 olan kişi vize aldı diyelim , nasıl olacaktı?

@heyysanadiyom

DV2026 konu başlığını talihlilerin sağlıklı takip etmesi için geçmiş bir konu ile meşgul etmeyelim daha fazla bence.

EU18638 asıl talihli (DV1-01) ve eşi (DV2-02) mülakata Viyana’da katılarak vizesini almış. Mülakat tarihinde Viyana’ya seyahat edemeyen çocuk olan DV3’ün (03) vizesini Ankara konsolosluk basmış. Kolaylıklar diliyorum.

• ⭐⭐⭐⭐

@Selimdiskaya52

CN’nin içerisinde beneficiary applicant olarak babanız yok ise, babanizin hesabındaki birikim konsolos için bir şey ifade etmiyor. Sizin adınıza olan hesapta olmalı birikim.

• @ATS16 Teşekkür ederim, 23k$ Göstermeyi planlıyoruz. Tek kişi için hayli hayli yetecektir diye düşünüyorum forumdaki diğer tecrübelere dayanarak ayrıca halihazırda mesleğim ve haziranda lisans diplomam da olacak

• arkadaşlar an itibari ile bende ustraveldocs kaydımı ben+eşim için yaptım. Ancak bizede herhangi bir barkodlu sayfa vb çıkmadı. Konuyu site içerisinden ekran görüntüleri ile ticket açtım ve her ihtimale karşı ekranı yazdırdım

• Ustraveldocs da daha önce benim gibi vaka numarası hatası alıp çözüm üretebilen oldu mu acaba ?

• @burkingham, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

ustraveldocs üzerinden kayıt oldum. posta adresi istiyor. henüz abd de adresim yok. bu alana Türkiyede ikamet ettiğim adresi mi yazmalıyım?

evet o kayıt vize basılı pasaportun geri gelmesi için yapılıyor ben evin adresini yazdım

Benzer Başlıklar

• 12173
  • 221
  • 728
  • 11427
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

115

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |