Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
16.5k 786 517.5k 770

• Merhabalar, ustraveldocs'a kayıt oluştururken isim soyisim kısmına bilgileri İngilizce harflerle mi yoksa Türkçe harflerle mi girmemiz gerekiyor?

• @cncncnr
    Ingilizce karakter kullanmannız gerekiyo
    benim ismim ŞEHMUZ SEHMUZ olarak kayıt yaptım

• Ekran Resmi 2025-10-12 19.57.19.pngArkadaşlar ustraveldocs sitesine girerken böyle bir hata alan var mı?

• ⭐⭐⭐⭐

• @swadze
    wifi bağlantısında bu sorunu sürekli veriyor ben cep telefonundan paylaşım açıp bilgisayardan öyle giriyorum

• @Serapp, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@swadze Bu linke mi girdiniz? https://www.ustraveldocs.com/tr/tr/

evet o linkten giriyorum. Alltaki bir arkadaşın tavsiyesi ile modemi kapatıp açacagım olmaz ise hotspot yapacağım telefondan gelişmeleri paylaşacağım

• @swadze Vpn-Dns değiştirici vs herhangi benzer uygulama kullanıyorsanız bu hatayı veriyor. Ben de aynı hatayı alıyordum telefondan mobil veri ile çözebildim.

• Wifi değiştirince düzeldi arkadaşlar saolun

• @aysegul son sayfayı neden okumak lazım bilgi verirseniz)

• ⭐⭐⭐⭐⭐

• Unganlardan randevu alırken ABD'de yaşamayı planladığım yer hakkında adres istiyorlar. Henüz adresim yok. Mülakat günü adresimi ileteceğim. Muayene almak için adres şart mı? Herhangi bir adres yazsam sorun olur mu? Teşekkürler

• @burkingham, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Unganlardan randevu alırken ABD'de yaşamayı planladığım yer hakkında adres istiyorlar. Henüz adresim yok. Mülakat günü adresimi ileteceğim. Muayene almak için adres şart mı? Herhangi bir adres yazsam sorun olur mu? Teşekkürler

Ben ds260 adresini yazmıştım

• Merhaba,
    19 Kasım'a randevumuz geldi. 4 kişilik ailemiz için henüz sağlık randevumuzu almadık. 16 yaşındaki kızımız AFS ile değişim öğrencisi olarak İtalya'ya gitti 1 ay evvel ve 10. sınıfı orada okuyacak. 19 Kasım'a kızımızı Ankara'ya getirirsek çok fazla devamsızlığı olacak. İtalya'da fen lisesinde belli bir gün sayısından fazla devamsızlık yapıldığında sınıfta kalınıyor maalesef. Biz vize görüşmesini 22 Aralık-6 Ocak arasında bir tarihe erteletmek istiyoruz. Ne yapmalıyız? Ankara büyükelçiliğine email yazmak? Reschedule işlemini traveldocs'dan yapmak? Erteleme konusunu deneyimleyen, bilgi sahibi arkadaşımız var mı? Yardımlarınızı rica ederiz. Görüş ve önerilerinizi alabilir miyiz?

• @ATS16 TSKB sitesinde 2011 yılından önceki araçlar için sorgulama yapılamıyor siz ve @gucarslan ın dediği gibi araç ruhsatını götürsem de götürmesem de bir fark olmayacak anlaşılan yada ruhsatın yanında şuna benzer bi sahibinden çıktısı götürsem çok mu extraordinary kaçar? 🤔🤓
    alt metni

• @swadze bizdede aynısı oldu ama sanırım reklam engelleyici tarayıcı kullandığım için oldu. Çözüm için iletişimde ki mail adreslerine mail attım bakalım pazartesi geri dönüş yapacaklar mı

• @betülkya mülakat tarihiniz beli ama sağlik raporu aldınız tarih belli değil daha almadınızmı bide mülakat zamanı kaç gün önce söyleniyor şimdiden teşekkürler

• @aysegul hay Allah razı olsun sizden. ne yapmalıyım diye sürekli birşeyler arıyordum. süper kılavuz . birazdan giriş yapacağım. çok teşekkürler

• merhaba , bende 7 kasım icin mülakat maili aldim Sonraki aşama nedir ? ais kaydı falan yapılıyormuş sanırım nasıl yapiliyor bir türlü bulamadım. cevaplarsanız sevinirim herkese bol şans

• Mülakat tarihi geldikten sonra evlilik sürecine girilip dosyaya ekleyebiliyor muyuz (1 ay kadar kısa bi süreçte) ya da bu sebeple mülakat ertelettirebiliyor muyuz

• Bu ileti silindi!

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

49

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k