Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• ustraveldocs üzerinden kayıt oldum. posta adresi istiyor. henüz abd de adresim yok. bu alana Türkiyede ikamet ettiğim adresi mi yazmalıyım?

• Bu ileti silindi!

• 1 Mart 2026 Pazar CLJ - IST - LAX gidiş, 14 Mart 2026 Cumartesi CLJ - IST - LAX dönüş olmak üzere uçak biletlerimi aldım. Uçuş süreleri aktarmaları beklemek dahil 22 saati bulacak, ayrı ayrı. 15 Mart 2026'ya kadar giriş yapmam gerekiyordu. Madem öyle, ben de gireceğim ve sonra döneceğim. Gerisi kısmet. Uygun şartları bulamazsam Eylül 2026'da 179 gün dolmadan bu sefer JFK vesaire girişleri yaparım. CLJ - OTP - JFK uçuşları daha ucuz olduğu için. Hepimize bol şans.

• @ATS16 Değerli harika bilgileriniz için çok teşekkür ederim. Kafamdaki tüm sis dolu düşünceler gitti.

• ⭐⭐⭐⭐

@mhmtkz @tubazorlu @ugur077

Mülakatınızı yapacak olan konsolosun ilgilendiği hesap hareketinizde ne kadar birikim olduğu, araç veya gayrimenkulünüzün kıymeti kendisi için bir şey ifade etmiyor, bu beyanlarınızı dikkate almaması muhtemel ve kendisinin tercihine bağlı.

Sn. @gucarslan’ın da belirttiği üzere banka hesap hareketinizde kanıtlayabileceğiniz birikimlerinize odaklamanız ve geçmiş mülakat deneyimlerini okumanız faydanıza olacaktır.

• @rainwhenidie Öncelikle hayırlı olsun. Amerikaya giriş yaptıktan sonra basılan damga ile 6 ay degil 1 sene icinde girebilirsiniz. Eğer ki tanıdık veyahut kiralık postofficesiniz mevcutsa Amerika’da bulunduğunuz süre içerisinde Green Card ve SSN’niniz gelmezse Türkiyeye kargolatabilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@mesut57 ben olsam İngilizce yazardım. Kısa, öz ve içeriği konusunda kesin değilseniz yapay zekadan da yardım alarak. Tarih sizin istediğiniz tarih değil, onların tavsiye edeceği/uygun göreceği yönlendirmelere uyum sağlamanız faydanıza olacaktır.

• Merhabalar, ustraveldocs'a kayıt oluştururken isim soyisim kısmına bilgileri İngilizce harflerle mi yoksa Türkçe harflerle mi girmemiz gerekiyor?

• @cncncnr
    Ingilizce karakter kullanmannız gerekiyo
    benim ismim ŞEHMUZ SEHMUZ olarak kayıt yaptım

• Ekran Resmi 2025-10-12 19.57.19.pngArkadaşlar ustraveldocs sitesine girerken böyle bir hata alan var mı?

• ⭐⭐⭐⭐

• @swadze
    wifi bağlantısında bu sorunu sürekli veriyor ben cep telefonundan paylaşım açıp bilgisayardan öyle giriyorum

• @Serapp, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@swadze Bu linke mi girdiniz? https://www.ustraveldocs.com/tr/tr/

evet o linkten giriyorum. Alltaki bir arkadaşın tavsiyesi ile modemi kapatıp açacagım olmaz ise hotspot yapacağım telefondan gelişmeleri paylaşacağım

• @swadze Vpn-Dns değiştirici vs herhangi benzer uygulama kullanıyorsanız bu hatayı veriyor. Ben de aynı hatayı alıyordum telefondan mobil veri ile çözebildim.

• Wifi değiştirince düzeldi arkadaşlar saolun

• @aysegul son sayfayı neden okumak lazım bilgi verirseniz)

• ⭐⭐⭐⭐

• Unganlardan randevu alırken ABD'de yaşamayı planladığım yer hakkında adres istiyorlar. Henüz adresim yok. Mülakat günü adresimi ileteceğim. Muayene almak için adres şart mı? Herhangi bir adres yazsam sorun olur mu? Teşekkürler

• @burkingham, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Unganlardan randevu alırken ABD'de yaşamayı planladığım yer hakkında adres istiyorlar. Henüz adresim yok. Mülakat günü adresimi ileteceğim. Muayene almak için adres şart mı? Herhangi bir adres yazsam sorun olur mu? Teşekkürler

Ben ds260 adresini yazmıştım

• Merhaba,
    19 Kasım'a randevumuz geldi. 4 kişilik ailemiz için henüz sağlık randevumuzu almadık. 16 yaşındaki kızımız AFS ile değişim öğrencisi olarak İtalya'ya gitti 1 ay evvel ve 10. sınıfı orada okuyacak. 19 Kasım'a kızımızı Ankara'ya getirirsek çok fazla devamsızlığı olacak. İtalya'da fen lisesinde belli bir gün sayısından fazla devamsızlık yapıldığında sınıfta kalınıyor maalesef. Biz vize görüşmesini 22 Aralık-6 Ocak arasında bir tarihe erteletmek istiyoruz. Ne yapmalıyız? Ankara büyükelçiliğine email yazmak? Reschedule işlemini traveldocs'dan yapmak? Erteleme konusunu deneyimleyen, bilgi sahibi arkadaşımız var mı? Yardımlarınızı rica ederiz. Görüş ve önerilerinizi alabilir miyiz?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

133

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |