Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @kucurizm sizin excel tablosunda bilgileriniz yok sanırım, 5500 lü bir case göremedim oraya eklediniz mi kendinizi ?

güncelleme; evet varsınız ama sıralamanız hatalı 5xxx yazdığınız için 🙂

• @mert267 evet pasaport numarası ve verilmiş son kullanım tarihleri soruluyor

• @Fatime-İncebaş daha önce de ilettiğim gibi normalde yapılması gerekiyor öyle biliyorum. tercümanım yapmana gerek yok dedi(kesinlikle kimseyi yönlendirmiyorum ben kendi sorumluluğumu alıyorum orda tercüman yardımcı olacak çünkü) bu sebeple yapılması lazım.

• @drbaykal burda yeni alacağım pasaportu girsem sorun çıkarır mı acaba ?

• @drbaykal bize gelen mailde genel belgelerde registration dediği belge mi acaba bunun için istenen barkodlu diye konuşulan sayfa. hiç anlayamadım. Ama barkodlu sayfa bu işaretlediğim yerdeki belge ise isteniyor gibi sanki
    cd6031db-20d9-486a-80b8-5c1aa8780338-image.png

• @melisbasdurmus Melis Hanım benim soyadım tek ona rağmen eski soyadımı tek soyad olarak almış. Asla da değişemiyor. Ben de şimdi sorun kaydı ilettim ama beklemeden konsolosluğa da durumu ekran görüntüleri ile alıp bildireceğim ama yoksa sadece yeni bir e posta ile sıfırdan sistemde bir kullanıcı mı oluştursak beklemek yerine. Onu bilemiyorum. 2 hesabımız olması sorun yaratır mı?

• @denizezgi girip bildirim yapsınlar denmiş eğer olur da barkodlu belge açılırsa caselerden sonra çıktısını alacağım olmazsa bu sayfayı yazdıracağım

• @cfr-40 3515

• @emels inanın bi fikrim yok. konsolosluga da yazdım hatta bizde melis bas durmus gözüküyosun siteyi tekrar kontrol et dediler 😕 bende yapmicam diye bıraktım ama cok garip nasıl eski soyadınu çekşyor

• @Serapp cok dogru diyorsunuz benimde viyanada dosyam 28 agustos oncesi tasidim ama ya oturum isterse o zaman viyana ankaraya problemsiz atarmi ? Ki oturum istemeyecegi bilgileri geldi ama kaynak izi yok maalesef bende kararsiz kaldim gercekten

• UStravel dışında şu an fark ettim bu sorunu, başvururken neticede eski soyadım vardı nasıl olsa DS-260'ta gereken soyadı güncellemesini yaptım diye önemsememiştim ama bana Ankara'nın attığı mülakat mailinde de eski soyadım yazıyor. Benim soyadımı hiçbir sistemlerinde güncellemediklerini düşünüyorum. Bu mülakatta bir soruna yol açacak mı? Ne önerirsiniz?

• https://yesilkartforum.com/forum/topic/7231/dv2025-mülakat-deneyimleri/2207?_=1760119017020

Ustraveldocs mağdurları eski mülakat deneyimlerinde ne olduğunu merak edip girip okudum. Böyle bir ileti buldum. İçim rahat artık. Siz de içinizi ferah tutun. Sadece bildiriminizi yapmaya çalışın, çok çok gerekirse bu sayfayı çıkartırsınız.

1. Gönderide de cevabı var.

• AIS kaydında bulunduğumuz şehirdeki bir PTT şubesini seçebiliyor muyuz? Yoksa sadece mülakata gireceğim yer olan ankaradaki bir ptt mi seçilebiliyor?

• ⭐⭐⭐⭐

@emels 2nl maili başvuru zamanı bilgilerine göre gönderiliyor mesela başvururken bekar olduğunuz için mailde eşinizinde adı yoktur diye tahmin ediyorum. Ds formunu doğru bir şekilde doldurduysanız sizin ve eşiniz için sorun yok

• @Emre-Kurtulmuş Merhaba Emre Bey,
    Şaşırtıcı olan eşimin adı var. Ve benzer durumdaki arkadaşımızın güncel soyadı ile kendisine hitap edilmiş. KCC tarafından gönderilen değil son aşamada Ankara tarafından gönderilen mailden bahsediyorum. Benim soyadımı tamamen güncellememişler yani kısacası. Ben DS-260'ı güncellememe ve konsolosluğu bilgilendirmeme rağmen. Bu konuda sorun yaşar mıyım diskalifiye edilir miyim?

• Cevap: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
    Herkese merhaba. Bu gün itibari ile 21 kasıma randevu verildi. Ancak şu anda hamileyim ve doğum için ön görülen tarih 20 Aralık. Mülakata gidip olumlu bir sonuç alsak dahi hava yollarının 36. haftadan sonra uçuşa izin vermemesi nedeniyle Türkiye de doğum yapmam gerekecek. Daha sonra çocuğu ekletmek 6-12 ay arası bir süre aldığını okudum. Bu süreci beklersem de benim hakkım yanmış olacak. Aklıma iki yol geliyor 1. seçenek Konsolosluğa mail atıp bu sebepler dolayısıyla randevumuzu doğumdan sonraki bir tarihe ertelemelerini istemek. Bu seçenek sonunda randevumuzu çok ileri bir tarihe atabilirler ve bize sıra gelene kadar kontenjan doldu diyebilirler. 2. Seçenek ise mülakata bize verilen tarihte gidip orada durumu anlatıp AP ye kalmak. Ancak AP sürece bu kadar uzun tutuluyor mu yaklaşık 1-1.5 ay kadar AP süreci bizi bekler mi. Bu konuda bilgisi veya tecrübesi olan varsa bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

• Yasaklı

@drbaykal, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@aysegul evet tekrardan başvuruyu kapatıp tekrar sizin yaptığınız şekilde bir daha yaptım. Hala barkodlu bi sayfa çıkmıyor. Transactioncompleted diye bir sekme açıldı ama tıkladığım zaman ana sayfaya yönlendiriyor. Birkaç gün bekleyeceğim olmazsa tekrar deneyeceğim

selamlar , her şeyden alakasız yazıyorum , explorer tarayıcı ile deneyin ( sıfır eklenti , dümdüz indirip direk tarayıcıyı kullanın ) belki belki tarayıcıdan dolayıdır çünkü geçen sene başvuru aşamasında Chrome sıkıntı çıkarmıştı bana ve explorer ile yapmıştım, binde bir ihtimal bundan dolayıdır diye yazmak istedim

• 14xxx ler için tecrübeli arkadaşların öngörüleri nedir acaba?

• ⭐⭐⭐⭐

@excan, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp cok dogru diyorsunuz benimde viyanada dosyam 28 agustos oncesi tasidim ama ya oturum isterse o zaman viyana ankaraya problemsiz atarmi ? Ki oturum istemeyecegi bilgileri geldi ama kaynak izi yok maalesef bende kararsiz kaldim gercekten

Kaynak Sayın @gucarslan dır.
    Tereddüdünüz varsa siz bilirsiniz.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

151

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |