Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @gucarslan çok güzel haber, Teşekkürler. Darısı BNK ve HNK a dosya taşıyanlara 🙂

• @gucarslan
    Kral adamsın abi, içimize su serpti bu haber, tüm talihlilerimiz için geçerli olmasını umut ediyorum, evrak kürek hazırlamaya devam millet gazamız mübarek olsun 🙏

• @mruzum

Dosyamı Taşıma için KCC ye mail attım ancak aşağıdaki gibi dönüş alıyorum. Sizce herhangi bir hata var mı yoksa beklemeli miyim?

Gönderdiğim mail ;

Case number: 2026EU00010***
    Last name: soyisim
    First name: isim
    Date of birth: ay/gün/yıl

Dear KCC Officer,

I kindly request to transfer my DV case back from the U.S. Consulate in Hong Kong to the U.S. Embassy in Ankara, Turkey.

Please confirm once the transfer process is completed.

Thank you for your assistance.

Best regards

KCC'nin cevabı;

Thank you for your inquiry.

We are currently reviewing your request.

In order for the Kentucky Consular Center to assist with inquiries regarding a specific Diversity Visa (DV) case, you must provide the Principal Applicant''s full name, complete case number, and date of birth in the following format (MMDDYYYY) as entered on the original entry. Please remember that the Kentucky Consular Center does not have the authority to tell you whether or not your specific case will be disqualified. Only a consular officer can do that at the time of your visa interview. Do not send any paper documents to the Kentucky Consular Center.

• @ozangules62 ben de aynı hatayı aldım, ilk 1 saat gayet girdim sonra başa atıyor arada yine giriyor. Hata var sitede sanırım

• @gucarslan merhabalar teşekkür ederiz bu güzel haber için☺🙏 kaynağı nedir nerden bu bilgiye ulaştınız Hong kong için de böyle bir bilgiye ihtiyacımız var🙏🙏

• @mruzum şu şekilde yeni bir mail gönderebilir misiniz sorunsuz olucağını düşünüyorum

Başlık : 2026EU000XXXXX / Case Transfer Request

Name-surname: İSİM SOYİSİM
    Case Number: 2026EU000xxxx
    Date of Birth: AY/GÜN/YIL

Dear KCC Officer,
    I kindle request to transfer my DV case from Hong Kong Embassy to U.S. Consulate in Ankara Embassy/ Turkiye

Please accept my transfer request and let me now after the transfer process.

Thanks, regards

• ⭐⭐⭐⭐

@iibrahimd Doğum tarihi (MMDDYYYY) yani ay / gün / yıl şeklinde olmalı.

• merhabalar berfin ben. öncelikle foruma ilk defa yazıyorum hatam olursa şimdiden özür dilerim 🙂 eğer vize bültenini doğru okuyosam kasım ayında mülakata çağırılmam gerekiyo..şimdi yapmam gereken şey sadece mail beklemek mi yoksa başvurmam gereken herhangi bir şey var mı yada mail atmam ulaşmam gereken ?? ya mail gelmezse diye çok korkuyorum 😞 şimdiden herkese teşekkür ederim !!

• @aysegul hanım, benzer bir stresi bende yaşıyorum, bende eylül başında viyanaya taşımak için mail atmıştım ve sadece inceliyoruz cvbı geldi, bu sırada Ankara bu şekilde mülakat verince hata mı yaptık ya oturum işini çözemezsek Ankarayı da kaybetmiş oluruz çünkü her an cut on da olabiliriz o zaman da zaten Ankara konsolosluğunun çok zor kabul ettiğini söylüyor okuduğum deneyimler, şimdi aklımda kcc ye mail atıp böyle bir talepte bulunmuştuk ama bu talepten vazgeçtik mi desem diyorum yoksa beklesem mi 😞 8 inde 10 binleri açarsa tamamen viyananın oturum koşullarının oluşması için çabalayacağız, sonuçta 28 ağustos sonrası taşımış olduğumuz için bizden kesin isteyecekler oturum,
    siz ne önerirsiniz, ilginiz ve desteğiniz için teşekkür ederim...

• @Serapp Evet daha önce HK'ya taşırken kullandığım formatı birebir kullanarak attım. Sanırım beklemek gerekecek. İncelemeye alındığını söylemişler ancak sonrasında yazdıkları açıklama garip geldi nedense. Daha önce otomatik cevaptan sonra direkt taşıdıklarını belirtmişlerdi. Yakın zaman da bu şekilde tekrardan ilk seçtiği bölgeye taşıyan oldu mu acaba?

• ⭐⭐⭐⭐

@mruzum Ne istediğinizi anlamamışlar bence.
    KCC'nin mesaisi az sonra bitmek üzere. Bilgilerinizi doğru yazdığınızdan emin olarak yarın tekrar göndermenizi öneririm.

• @Serapp Tekrardan bu maili attım ancak yine aynı şekilde dönüş aldım.

Following my previous message, I would like to confirm that my date of birth is (MMDDYYYY format).
    I kindly request to transfer my DV case from the U.S. Consulate in Hong Kong back to the U.S. Embassy in Ankara, Turkey.

Thank you for your time and assistance.

• ⭐⭐⭐⭐

@mruzum Bakın acele etmeden bir mail hazırlayın ve yarın TR saatiyle 4 e doğru gönderin.
    TR vatandaşı olduğunuzu, dosyanızı taşıdığınızı ancak vazgeçip kendi ülkenizde girmeye karar verdiğinizi yazın zira taşıma yapmayabilirler.

Maile bu formatı ekleyin:

Case Number : 2026EU000XXX
    Principal Applicant : Soyad,  Ad
    Preference Category : DV DIVERSITY- ANK/TURKEY 
    Date of Birth : ay/gün/yıl

• @mruzum ben 29unda ankaradan tiflise taşımak için mail gönderdim bana da aynı şekilde dönüş yapıldı ve sonrasında başka mail gelmedi, hala bekliyorum

• ⭐⭐⭐⭐

@meral, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@aysegul hanım, benzer bir stresi bende yaşıyorum, bende eylül başında viyanaya taşımak için mail atmıştım ve sadece inceliyoruz cvbı geldi, bu sırada Ankara bu şekilde mülakat verince hata mı yaptık ya oturum işini çözemezsek Ankarayı da kaybetmiş oluruz çünkü her an cut on da olabiliriz o zaman da zaten Ankara konsolosluğunun çok zor kabul ettiğini söylüyor okuduğum deneyimler, şimdi aklımda kcc ye mail atıp böyle bir talepte bulunmuştuk ama bu talepten vazgeçtik mi desem diyorum yoksa beklesem mi 😞 8 inde 10 binleri açarsa tamamen viyananın oturum koşullarının oluşması için çabalayacağız, sonuçta 28 ağustos sonrası taşımış olduğumuz için bizden kesin isteyecekler oturum,
    siz ne önerirsiniz, ilginiz ve desteğiniz için teşekkür ederim...

Meral Hanım merhaba, siz 28 Ağustos sonrası taşıma talebinde bulunduğunuz için işlem gerçekleşmemiştir zaten gerçekleşse taşındı diye cevap gelirdi. Emin olmak adına KCC'ye :

Case Number: 2026EUXXXX
    Name - Surname:
    Date of Birth: Ay / Gün / Yıl

Dear Sir / Madam,
    Where is my interview location? 
    I would be very happy If you could give me some information.
    Thank you.
    Best regards
    Ad Soyad

şeklinde bir e-posta gönderin. Ankara cevabı alacağınıza eminim.

• @Serapp tamamdır Serap hanım maili atıyorum, teşekkür ederim.

• @Ege-Bey Merhaba, mülakat için herhangi bir mail gelmeyince KCC ye mülakat tarihini öğrenmek için mail gönderdim. 25 Kasım için mülakat aldığımız bilgisi geldi. 2NL maili hala bize ulaşmadı. Bu süreçte konsolosluğa mail atmam gerekir mi sizce yoksa maili bekleyeyim mi? Bi de son olarak konsolosluğa mail adresini biliyor musunuz? Teşekkürler.

• ⭐⭐⭐⭐

@FROG-FROG 2nl yi kastediyorsanız evet gelmeyebiliyor, geçmişte de gelmediği oluyordu yine olabilir veya geç gelebilir, olabilir. Sıkıntı olmaz merak etmeyin, dediğim gibi 2 aşamalı kontrol gibi düşünün, hem kcc size mülakat planlandığını ve tarihini söylüyor, hem de ceac'ta dosyanız at Ankara görünüyor. Olması gereken de bu zaten. Rahatlıkla ilerleyebilirsiniz. Belki de siz sağlık randevunuzu almadan gelir, çünkü görüyorum ki mülakatınız 25.11

• ⭐⭐⭐⭐

@Haksta-0 çocuk için mi yetişkin için mi?

• ⭐⭐⭐⭐

@Cem-Çeliker bir minik araya giriyorum, genelde 1-2 saat civarında sürüyor. Ancak bazen röntgene bağlı olarak sizden birkaç saat daha Ankara'dan ayrılmamanızı rica edebiliyorlar(tekrar röntgen çekmek isteyebiliyorlar, bu tarz deneyimler okumuştum), çok sık olan birşey değil ama az da olsa ihtimal dahilinde. Bir de mesela 09.30 da randevunuz var, kan+röntgen işlemlerini hallediyorsunuz ancak size diyorlarki dr ungan sizi 12.00de muayeneye bekliyor, siz de gidiyor bir yerde kahvaltı yapıyorsunuz sonra tekrar gelip muayene oluyorsunuz sonra işiniz bitmiş oluyor, gibi gibi.. dolayısıyla eğer o marjı da vermek isterseniz unganlara yarım gün gibi de düşünebilirsiniz eğer vakit anlamında çok probleminiz yoksa. Bu da bir dipnot olsun burada sizin vesilenizle.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

146

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |