Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @koci merhaba, hayır henüz 2nl maili almadım. evrak için zaten bk evrak maili atmıyormuş. 2nl maili mülakat günü için, onu bekliyorum sizler gibi:)

• @Ege-Bey bangkok evrak maili iletmeyen bi konsolosluk bildiğim kadarıyla ve okudugum deneyimlerle. benim 12 kasımda mülakatım var ve henüz 2nl almadım. 2nl zaten mülakat tarihini kontrol etmemiz için gönderilen bi mail. yani bkdan ekstra evrak için mail gelmeyecek

• @melisbasdurmus

Merhaba,
    Geri dönüşünüz için teşekkürler. Süreciniz ile ilgili olumlu gelişmeleri/güncellemeleri bekliyoruz.

Umarım hepimiz bir sorun olmadan süreçlerimizi olumlu tamamlarız.

Gelişmeleri paylaşmaktan çekinmeyin.

Saygılarımla.

• @ysftylan Evet, lütfen oğlunuzun yeni pasaport numarasını ilgili konsolosluğa mülakat tarihi aldıktan sonra mail üzerinden bildiriniz. Herhangi bir pasaport veya forumdaki bilgi değişikliklerini bildirmeniz gerekmektedir.

• @tolga20 hayır maalesef daha almadım. KCC'ye mail attım kontrol için.

• @melisbasdurmus Hatırladığım kadarı ile size mülakat tarihi verilmişti. Siz hangi evrakları götüreceğinizi konsolosluğa mı sordunuz yoksa official consulate sayfasından mı baktınız?

• image.png Hadi bakalım pazartesi cevap gelir.

• Merhaba,
    Eşimi eklemek için konsolosluğa attığım maile 1 Ekim'de cevap geldi ancak ceac'ta malumunuz olan teknik sorundan dolayı eşimi ekleyemiyorum. Unganlardan randevu da alamıyorum. Hiçbir şey yapamıyorum ve gerçekten endişeliyim. Tecrübeli kişiler yol gösterebilir mi? Bir yerlere haber vermem gerekiyor mu? Bugüne dek düzelir diye bekledim fakat artık yakın zamanda düzelmeme olasılığına göre hareket etmem gerektiği düşüncesindeyim.

• @melisbasdurmus bu konuda yanlısınız olabilir. Suan linkleyemedim ama @hecetuna nın 2025 yılında Bangkok mülakat deneyimini anlattıgı uzun bir postu var orada kendisi " 14.02.2025 tarihinde ise 2NL ile müjdelendik. Mülakat tarihimiz 4 Nisan 2025 09.30 olarak belirlenmişti. " şeklinde belirtmiş.

• @Spectator 2nl ve evrak maili farklı. Evrak maili gelmiyor diye bildirdim. 2nl zaten evrak yollanan mail değil mülakat tarihi bildiriliyor. O geliyor

• @Ege-Bey konsolosluğa sormadım, siteden kontrol ettim. bir de tercümanım iletti. ekstra olarak mail atıp sorabilirsin dedi. 2nl maili tabii gelcek bu evrak dısında bi mail

• @melisbasdurmus 2NL gelmiş ise o da gelmistir diye dusundum ama evet oyle bir ekstra beyanı olmamıs yazan kisinin de .

Umarım sorunsuz bir sureciniz olur.

• @aysegul vize mülakat tarihini nereden öğrendiniz peki mail gelmediyse?

• @ysftylan
    kazandığımızı öğrendiğimizde ben pasaport başvusu yapıp beklemek yerine en kısa sürede ds260 formlarını doldurup göndermiştim 2NL maili geldiği zaman Pasaport başvurusu yapıp 2 kızım ve eşim için yeni pasaport çıkardım (benim pasaportun süresi 2030a kadar geçerli) bu evraklarla ustraveldocs ve unganlardan işlemleri tamamladım
    Her halükarda konsoloslukta sunacağım pasaportlar boş ve kullanılmamış olacağı için sorun olmayacaktır
    yanlışım varsa ayrıca bir bilen düzeltebilir.

• @emels ben şuan denedim ceac sitesinde giriş yapabiliyorum

• Dostlar artık mali yıla girdiğimiz için tekrardan güncellemeleri yakalamak istedim 4-5 gündür forumu takip edemedim acaba Ankara dışında (Viyana,Hong Kong,Bangkok) konumlarında mülakata girecek dostlarımızın oturum izni olayı konusunda ne düşündüğünü veya konsoloslukların kesin bir mail atıp atmadığını kontrol etmek istedim herkesin süreci yaklaştığı için artık.

Eğer önceden bilgilendirme yapan olduysa ve gözden kaçtıysa kusura bakmayın.

• @SKUKAAN vize mülakat tarihini nereden öğrendiniz ben de öğrenmek istiyorum beni bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler

• Arkadaşlar Amerika'da hükümet kapandı. Bunu birisi girdi mi bilmiyorum ama 2 gündür hala yazıldığını görüyorum. Muhtemelen bu sebepten 2nl maili alamamış olabilirsiniz, gerçi başka bir sebep de olabilir. Daha önceden de olan bir şey, çok endişelenmeyin ama bilginiz olsun.

• @Eyupp bekliyoruz yeni bir gelişme yok maalesef

• Herkese iyi geceler an itibariyle 25 Kasım'a mülakat tarihi aldım herkese hayırlı olması dileğiyle

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

138

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |