Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@drbaykal başlığın ilk iletisini lütfen okuyun, sizin faydanıza.
    mülakat deneyimleri başlığının ilk iletisini lütfen okuyun, sizin faydanıza.
    Sürecinizi doğru yönetebilmek istiyorsanız, en başından gerekli bilgilere hakim olmak işinizi kolaylaştırır. Burada hazır kaynak var, kullanın.
    Kolay gelsin.

• @efemu35 Sizin de vize tarihiniz yakınmış.Kolay gelsin.

• @aysegul 4) If you have a disease in your history if you have a chronic disease or if you ever had any important operation, translation of your medical documents and treatment plan, or if you have a psychiatric disease, if you use any medicine for psychotic treatment, if you use sedatives or relaxants your physicians’ treatment plan will be useful for the panel physician.
    aşı kartında turkish or english yazıyo tamam ama epikrizde böyle bir seçenek yok sadece tercümesi yazıyor

• ⭐⭐⭐⭐

@Uğur-Çelik Ekran görüntüsü 2025-10-03 102037.png

Ayrıca unganlara muayeneye giden yüzlerce deneyim okumuşumdur, hiç kimseden epikriz raporunun tercümesinin istendiğini görmedim. Yine de para ve zaman harcamak istiyorum diyorsanız tercih sizin 🙂 kolaylıklar dilerim.

• @Damlaybars Kasım ayı için Bangkok' dan mülakat tarihi alanlar için durum ne acaba? Ankara mülakatları bu ara gündem ama dosya taşıyanların özellikle Kasım ayındaki süreçleri bizim için fikir olacak...Son durum nedir bir gelişme oldu mu?

• @aysegul https://yesilkartforum.com/forum/topic/74/arşiv-dv2017-mülakat-deneyimleri/12?_=1759475489459

Bahsettiğim bu iletide konsoloslukta verilen 330$’lık ücret. Sanırım bu forumda mülakat deneyimlerini okumadığım yıl yok. Kafamda oturmayan tek nokta bu.

• @nsercan https://yesilkartforum.com/forum/topic/74/arşiv-dv2017-mülakat-deneyimleri/12?_=1759475489459

Hayır konsoloslukta verdiğinden bahsettiği 330$’dan bahsediyorum. Uscıs’dan değil.

• @aysegul tabi ki para ve zaman harcamak istemem ama epikriz raporunu götürüp tercümesini götürmeyen oldu mu olmadı mı geçmiş deneyimlerde ben göremedim açıkçası ama teşekkür ederim ,bilgilendirme için gelen mailde bu attığınız görseldeki gibi yazmıyor , covid-19 aşı kartı yazmıyor, ingilzicesi yoksa türkçesi de olur sıkıntı olmaz diye bir şey de yazmıyor tercümesini getirin yazıyor, boş yere para ve zaman harcamak tabi ki ben de istemem sadece sizin kadar emin olamıyorum , bu konuda deneyim sahibi birisi yarıdmcı olabilir mi WhatsApp Image 2025-10-03 at 10.28.17 AM.jpeg

• ⭐⭐⭐⭐

@drbaykal mülakata gittiğinizde, mülakattan hemen önce vezneden ödeyeceğiniz kişi başı 330$, vize ücreti.
    Greencardınızın basıma geçmesinin 2 şartından biri olan ve ödenmesi gereken uscis fee ise 235$. (bir diğer şart abd ye giriş yapmak, genelde gitmeden bu ücret ödenir, ki girişinizle birlikte kartınızın basımı için işlemler başlasın)
    Yine de kafanızda oturmayan birşey varsa yazın lütfen.

• ⭐⭐⭐⭐

@drbaykal

Kışı başı (yetişkin veya çocuk fark etmeksizin) $330 konsolosluk içerisindeki vezneye USD cinsinden ödeniyor. Yanınızda nakit ve para üstüne gerek olmayacakmış gibi tam para götürün lütfen.

Süreçte ödenen bir diğer ücret olan uscis fee $235 kişi başı ücret vizeniz onaylanırsa ABD’ye ilk giriş yapılmadan ödenen ücret. Bunun nasıl ödeneceği pasaportlarınız ile size verilecek olan sarı zarfın üzerindeki kağıtta veya forumdaki USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle) konu başlığında anlatılıyor. Bol şans 🍀

• ⭐⭐⭐⭐

@Uğur-Çelik

Ankara - Unganlar’daki sağlık muayenenize epikriz raporunun Türkçesini götürmeniz fazlasıyla yeterli, tecrübe ile sabit. Muayene öncesi kayıt işlemini yapan Unganlar çalışanına Türkçe ameliyat epikriz raporunuzu, düzenli kullandığınız ilaç varsa ilaç kutusunun bir tane ambalaj kutusunu, gözlük kullanıyorsanız reçetesi varsa reçetesini veya reçete yoksa gözlük numaralarınızı sözlü beyan etmeniz veya gözlüğünüzü götürmeniz yeterli.

Unganlar’da sadece Türk vatandaşlarının değil yabancılarında sağlık kontrolü yapıldığı için yapılan genel bilgilendirme ve metinde geçen tercüme sizi yanıltıyor.

• amerikaya girdikten sonra fiziksel greencard tahmini ne kadar surede elimize geciyor ?

• Cevap: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
    Merhabalar, bana Sydney Konsolosluğdan mail geldi ama tarih belirtmemişler, Kasım 2025 yazmışlar, confirm et ya da rescheduled diye seçenek vardı, confirm kısmına bastığımda otomatik içerik üretilen bir mail ile karşılaştım, talep ettikleri case number, katılacaklar isimleri, görüşme tarihi, ve mail adreslerimi istedikleri bir cevap şeklinde. Ama birde evraklarımı posta yoluyla istemişler. Görüşmeden 30 gün önce ellerine ulaşmasını istiyorlar. Ama garip durup şu ki bana belirli bir görüşme tarihi belirtmemişler. Bu durumda gönderdiğim maile benim istediğim tarihi mi belirtmem gerekiyordu, bunu bilen biri var mı acaba ? Bir de konsolosluk ödemesini online nasıl yapıyoruz, yönlendirdikleri sayfa karma karışık duruyor. Birde sağlık belgesi dahil hepsini posta ile istemleri normal mi ?

CN: 2026EU5xxx
    DS-260 Gonderimi: 07/05/2025
    Mülakat Yeri: Sydney
    Saglik Muayenesi:
    Vize Mulakati:
    Vize Onayi: gg/aa/yyyy
    Pasaport Teslimi: gg/aa/yyyy
    ABD İlk Giriş: gg/aa/yyyy

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@ygzsays dv sürecinde evlilik için bir evrak süreciniz yok aslında. eşinizi DS260 formuna ekleyip ona da bir form dolduracaksınız.
    seviyorsanız gidin konuşun bence..

• @ATS16 teşekkür ederim 🙏🏼

• @aysegul teşekkür ederim 🙏🏼

• @swadze O kadarını inanın hatırlamıyorum ne yazık ki.

• Bangkok'tan çoktan 2NL alan arkadaşlar, konsolosluk mail üzerinden ne getirmemiz gerektiğini söylüyor mu yoksa konsolosluk sayfasından mı takip etmeliyiz?

• @ATS16 evet tercüme kısmı ve bana gelen mailde türkçe veya inigilizce olabilir yazmadığı için kafa karıştırıcı oldu benim için , çok teşekkür ederim 🙏

• Merhaba 2025 için ds-260 formu ile alakalı güncellemeleri sorularımızı bu başlık altından sormamızın daha mantıklı olduğunu düşündüm. ds-260 formunda geçmiş iş yerlerini girmeye çalışırken aynı zamanda üç yerde çalışıyormuş gibi girdim. Hepsi yanlış ve diğer çalıştığım yerleride giremedim. Aynı zamanda Okul ismi girerken academic yerine Anadolu yazmışım .Nasıl ilerlemeliyim.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

139

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |