Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Ege-Bey sistemsel bir sorun var sanirim, herkes ayni hatayi aliyor

• @Ege-Bey bugün 1 ekim ve yeni mali yıl başlıyor. Bu yüzden normal bir hata sanki. Data değişimi var sonuçta

• @06adm38
    EU’dan sonra sıra numaranızın başına bir tane sıfır ekleyip deneyin, dün bende de aynı hatayı verdi bir kaç kez ,daha sonra CN numaranın başına sıfır ekledim açıldı .

• Ekran Alıntısı.PNG

herkese mutlu haberlerin ardından bir sorum olacak CN 16xxx fakat iş yoğunluğu vs derken dosya taşıma için 28 ağustos dan sonraya kaldım 02 Eylül 2025 de mail attı, dün dönüş geldi. BK nın 1 Kasıma kadar taşınan dosyalardan oturum istenmeyecek gibi durmasına dosya taşıdığım için sevinmeli miyim tecrübeli kişilerin yorumuna ihtiyacım var teşekkür ederim.

• ⭐⭐⭐⭐

@Furkan9037 İmzanızda güncelleme yapın öncelikle. Bir de excelde yoksunuz. Excele gereken önemi gösterelim lütfen.
    buradaki 2026 Excel tablosuna girip alt taraftaki beyaz alana bilgilerinizi ekleyin.

İki sağlık kurumu var. Sabaha karşı 3 - 4 gibi mail ya da mesaj atın, biz sabah 4'te (orada sabah 9 oluyor) telefonla aramıştık hemen cevap vermişlerdi.

1)Dr. Nicolson & Associates
    [email protected] (bu e-mail adresi resmi sitede drs diye başlıyor o hatalı doğrusu [email protected] olacak)
    +852 5226 4821 +852 2507-1075
    Bunlardan biri WhatsApp bakın hangisi ise yazışabilirsiniz.

2)Drs. Anderson & Partners
    [email protected]
    +852 8200-8825

• ⭐⭐⭐⭐

@joseph-universe Doktordan yazı almış mıydınız?

• Merhabalar bugün abd hükümeti kapatıldı haberleri gördüm bu bizi etkiler mi?

• @Ege-Bey bende de aynı şekilde. mail attım birkaç saat sonra cevap geldi. muhtemelen birkaç saate falan düzelir.IMG_2901.png

• @aysegul selamlar,
    Ustraveldocs nedir nasıl bır kayıt olusturmak lazım daha detaylı bılgı alabılır mıyım

• @drbaykal vize mülakat tarihi mail olarak mı geldi nerden öğrendiniz?

• @eceslc mülakat tarihi aldıktan sonra açtırmanız daha iyi olur ki mülakat tarihi almışsınız.

• Uzun zamandır forumu takip ediyorum ama bir noktada kafam karıştı. Ben de sonradan evlendim. İlk baştaki ds-260'ı evlenmeden önce göndermiştim.
    Yöneticilerimizin söylediklerinden anladığım kadarıyla:

• Şuanda "add applicant" yapmak gerekiyor. | Bu dosya açtırmak sayılmıyor sanırım?
    • Mülakat tarihi aldıktan sonra ise dosya açtırıp, sadece kendi üzerimde evlilikle ilgili gerekli değişiklikleri yapmak lazım,
      yani 2 farklı durum söz konusu anladığım kadarıyla. Dosya açtırma işlemi sadece ikincisi için galiba?
      Bir yanlışım varsa rica etsem düzeltir misin, teşekkürler

• @efemu35 timeout yemiyorum sadece girdiğin bilgiler yanlış datamızda böyle bir case göremedik diyor. umarım bir karışıklık olmamıştır. KCC'ye mail atarım muhtemelen

• @uck hocam doğru anlamışsınız.

• Herkese merhaba, ben de çoğunluk gibi mülakat günümü mail atarak öğrendim. 2NL mail almadım. Bu aşamada sağlık muayene randevusunu almalı mıyım?

• @Aslan-3
    Ben ceac check sitesinden şuana kadar hiç giriş yapamadım sürekli geçersiz case number diyor, açıkçası case number ım büyük cut on olmadı diye giriş yapamıyorum sanıyordum ama sizin case numberınızı görünce ve giriş yaptım diyince stres oldum ben neden giremiyorum acaba ?

• ⭐⭐⭐⭐

@bkio, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Herkese merhaba, ben de çoğunluk gibi mülakat günümü mail atarak öğrendim. 2NL mail almadım. Bu aşamada sağlık muayene randevusunu almalı mıyım?

Hayırlı olsun, evet alabilirsiniz.

• Sağlık muayenesi için randevuyu mülakattan kaç gün önce alsak daha iyi olur ?

• @Ege-Bey birkac kiside aynı sorun var. onları görünce rahatladım en azından tek değilmişim 😃 girebilen var mı onu merak ediyorum kimse kontrol etmiyor sanirim ya da bilgilendirmek istemiyor

• Forum'da pek çok şekilde arattım ancak göremedim.

Unganlar'dan randevu alırken "Amerika'da yaşamayı planladığınız adres." sorusuna DS260 formunda belirttiğimiz adresi mi girmeliyiz? Sizler neler girdiniz? Mülakat günü formda belirttiğim adresi değişmeyi düşünüyordum. Muayene randevusu için girdiğimiz adresin nasıl bir önemi var bilemedim. Fikir verirseniz memnun olurum.

Benzer Başlıklar

• 2655
  • 7344
  • 180
  • 728
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

160

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |