Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @bkio ben ds260ta girdiğim adresi yazdım unganlara randevu alırken

• ⭐⭐⭐⭐

@bkio Yeni adresi yazın, mülakatta da yeni adresi vereceksiniz böylece her yerde aynı adres olmuş olur.

• Merhaba ds260 formu yolladigimda kuzenim Texas da kiradaydi ve o adresi yazdım forma.Fakat geçen ay kendine farklı bir yerde ev aldı.ben de adres değişikliği yapacağım hangi aşamada yapmaliyim yardımcı olmusunuz lütfen

• @heyysanadiyom cimere yazdım ertesi gün düzeldi

• @meral

Ben dün giriş yaptım CN numaramın başına sıfır ekledim ve açıldı sayfa, bir de bazen doğum tarihi kısmında alışkanlıktan dolayı hata yapıyoruz ,bizde genellilke sıralama gün/ay/yıl şeklinde fakat sitede ay/gün/yıl olacak şekilde, bunlara da dikkat ederek bir deneyin derim.Benim eşim asıl talihli onun bilgileri ile giriş yaptık biz bu arada .

• Merhaba,6 mayısta dv260 doldurup yolladım.Sıra numaram 3000-4000 haneler arasında.Henüz mail almadım.Kız arkadaşımla henüz bir evlilik de yapmadım.Evlilik yapmak için penceremiz kaldı mı ? Artık iş işten geçti mi ?

• Ben de giriş yapamıyorum. invalid case number uyarısı veriyor.herşey doğru defalarca kontrol ettim. bu durumda beklemek mi gerekli yoksa mail atıp sormalı mıyım. daha önce girebiliyordum eylül başında

• Birkaç sorum olacak cevaplayabilen olursa çok sevinirim 🙏🏻
    1)Unganlar randevusundaki “Amerika’da yaşamayı planladığınız adres” sorusu ile ilgili.Forumda sorulmuş ancak net bir cevap bulamadım.Biz de ds260 formunda belirttiğimiz adreste yaşamayı düşünmüyoruz.Formdaki adresle aynı olmasını mı önerirsiniz yoksa doğru olanı yazıp mülakatta belirtelim mi, bu değişiklik sıkıntı oluşturur mu?

2)Kasım ayı için randevu henüz açılmamış görünüyor, ne zaman açılacağı ile ilgili bilgisi tahmini olan var mı

1. Kategori olarak diversity ‘i seçiyoruz dimi

Şimdiden çok teşekkürler

• Merhaba
    The case information you entered does not match our records. Please try again or contact the Kentucky Consular Center (KCC) by email ([email protected]) or by phone (Public Inquiry Phone Number 606-526-7500 7:30 a.m. to 4:00 p.m. EDT Monday – Friday) for further assistance.
    böyle bir hata alıyorum giriş ekranında nedenini bilen var mıdır

• @Serapp evet istirahat rapor ve epikriz raporunu aldık.

• Burada 3500 lere mülakat verildiğini görünce ben de mail attım az önce KCC ye. bizim numaramız 2900lerde ama formu 31 mayıs ta yollamşıtık. acaba o yüzden mi mail almadık diye düşünüyorum. Maile otomatik yanıt geldi.

• @falsepoet Mülakat günü yeni adresi yazılı bir kağıtla beyan ederek değiştirebilirsiniz

• @enesemreekiz dosya taşımak için 2 Eylül de mail atıp dosyanız taşındı mı ?

• şimdi ceac sitesine girmeye çalıştım ama 3 kere bilgileriniz sistemimizle uyuşmuyor uyarısı aldım. Daha önce başına gelen var mı?

• @enesemreekiz Günaydın,28 Ağustos öncesi taşınan dosyalara da aynı cevap geldiğini görüyoruz.Kocaman bir bilinmezlik var.1 KAsım sonrası alınan bk hk mülakatlarında istenmemesi durumunda sevineceğiz.Artık hayırlısı diyelim.28 Ağustos sonrası için hiç taşıma yapılmayığ direk oturum veye vatandaşlık istendiği birkaç yazı görmüştüm.Kolaylıklar dilerim.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@kagangibi kcc'ye;
    "mülakat tarihimi bildirimenizi rica ederim" yazın yeterli.
    dosya bilgileriniz de olmalı mailde.. (ad-soyad, cn, doğum tarihi)

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@doguyilma vizenizin basılmasını istiyorsanız doldurun.
    vize almak elzem değilse doldurmayabilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@doguyilma sorularınızın hepsi forumda defalarca cevaplandı.
    arama butonunu kullanmaktan çekinmeyin.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Alpaslan-Alp bu başlıktaki iletileri bir kaç sayfa geriye giderek kontrol edebilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@FROG-FROG etti zaten..

Benzer Başlıklar

• 153
  • 180
  • 57
  • 83
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

177

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |