DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@uck hocam doğru anlamışsınız.
-
Herkese merhaba, ben de çoğunluk gibi mülakat günümü mail atarak öğrendim. 2NL mail almadım. Bu aşamada sağlık muayene randevusunu almalı mıyım?
-
@Aslan-3
Ben ceac check sitesinden şuana kadar hiç giriş yapamadım sürekli geçersiz case number diyor, açıkçası case number ım büyük cut on olmadı diye giriş yapamıyorum sanıyordum ama sizin case numberınızı görünce ve giriş yaptım diyince stres oldum ben neden giremiyorum acaba ? -
@bkio, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Herkese merhaba, ben de çoğunluk gibi mülakat günümü mail atarak öğrendim. 2NL mail almadım. Bu aşamada sağlık muayene randevusunu almalı mıyım?
Hayırlı olsun, evet alabilirsiniz.
-
Sağlık muayenesi için randevuyu mülakattan kaç gün önce alsak daha iyi olur ?
-
@Ege-Bey birkac kiside aynı sorun var. onları görünce rahatladım en azından tek değilmişim :D girebilen var mı onu merak ediyorum kimse kontrol etmiyor sanirim ya da bilgilendirmek istemiyor
-
Forum'da pek çok şekilde arattım ancak göremedim.
Unganlar'dan randevu alırken "Amerika'da yaşamayı planladığınız adres." sorusuna DS260 formunda belirttiğimiz adresi mi girmeliyiz? Sizler neler girdiniz? Mülakat günü formda belirttiğim adresi değişmeyi düşünüyordum. Muayene randevusu için girdiğimiz adresin nasıl bir önemi var bilemedim. Fikir verirseniz memnun olurum.
-
@bkio ben ds260ta girdiğim adresi yazdım unganlara randevu alırken
-
@bkio Yeni adresi yazın, mülakatta da yeni adresi vereceksiniz böylece her yerde aynı adres olmuş olur.
-
Merhaba ds260 formu yolladigimda kuzenim Texas da kiradaydi ve o adresi yazdım forma.Fakat geçen ay kendine farklı bir yerde ev aldı.ben de adres değişikliği yapacağım hangi aşamada yapmaliyim yardımcı olmusunuz lütfen
-
@heyysanadiyom cimere yazdım ertesi gün düzeldi
-
Ben dün giriş yaptım CN numaramın başına sıfır ekledim ve açıldı sayfa, bir de bazen doğum tarihi kısmında alışkanlıktan dolayı hata yapıyoruz ,bizde genellilke sıralama gün/ay/yıl şeklinde fakat sitede ay/gün/yıl olacak şekilde, bunlara da dikkat ederek bir deneyin derim.Benim eşim asıl talihli onun bilgileri ile giriş yaptık biz bu arada .
-
Merhaba,6 mayısta dv260 doldurup yolladım.Sıra numaram 3000-4000 haneler arasında.Henüz mail almadım.Kız arkadaşımla henüz bir evlilik de yapmadım.Evlilik yapmak için penceremiz kaldı mı ? Artık iş işten geçti mi ?
-
Ben de giriş yapamıyorum. invalid case number uyarısı veriyor.herşey doğru defalarca kontrol ettim. bu durumda beklemek mi gerekli yoksa mail atıp sormalı mıyım. daha önce girebiliyordum eylül başında
-
Birkaç sorum olacak cevaplayabilen olursa çok sevinirim 🙏🏻
1)Unganlar randevusundaki “Amerika’da yaşamayı planladığınız adres” sorusu ile ilgili.Forumda sorulmuş ancak net bir cevap bulamadım.Biz de ds260 formunda belirttiğimiz adreste yaşamayı düşünmüyoruz.Formdaki adresle aynı olmasını mı önerirsiniz yoksa doğru olanı yazıp mülakatta belirtelim mi, bu değişiklik sıkıntı oluşturur mu?2)Kasım ayı için randevu henüz açılmamış görünüyor, ne zaman açılacağı ile ilgili bilgisi tahmini olan var mı
- Kategori olarak diversity ‘i seçiyoruz dimi
Şimdiden çok teşekkürler
-
Merhaba
The case information you entered does not match our records. Please try again or contact the Kentucky Consular Center (KCC) by email ([email protected]) or by phone (Public Inquiry Phone Number 606-526-7500 7:30 a.m. to 4:00 p.m. EDT Monday – Friday) for further assistance.
böyle bir hata alıyorum giriş ekranında nedenini bilen var mıdır -
@Serapp evet istirahat rapor ve epikriz raporunu aldık.
-
Burada 3500 lere mülakat verildiğini görünce ben de mail attım az önce KCC ye. bizim numaramız 2900lerde ama formu 31 mayıs ta yollamşıtık. acaba o yüzden mi mail almadık diye düşünüyorum. Maile otomatik yanıt geldi.
-
@falsepoet Mülakat günü yeni adresi yazılı bir kağıtla beyan ederek değiştirebilirsiniz
-
@enesemreekiz dosya taşımak için 2 Eylül de mail atıp dosyanız taşındı mı ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
52
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum