Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @ugur077 ben de aynı soruyu merak ediyorum. 2nl almadım ama mülakat tarihimi öğrendim ve at Ankara olarak gözüküyorum. Bilgisi olan var mıdır?

• Ankara’nın beklediğimizden daha hızlı ilerlemesi durumunda daha önce taşıdığımız dosyalarımızı tekrar Ankara’ya geri taşıma imkanımız var mı acaba ?

• @Aslan-3 14K case le hic oyle maceralara girmeyin derim ne olacagi belli olmaz

• Merhaba, dün mail atmıştım bugün 5 Kasıma mülakat planladığına dair mail aldık ayrıca ceac.state.gov 'da at Ankara olarak da güncellenmiş. Umarım herkes bu güzel haberi alır ve süreci sıkıntısız ilerler.

• @Aslan-3 Tabiki var KCC araciligiyla cutoff olmadan tekrardan Ankaraya tasitabilirsiniz.

• @Aslan-3

Merhaba,

Böyle bir şey yapmamanız gerektiğini düşünüyorum. Başta Emre Bey’in de dediği gibi “Ne olacağı belli olmaz” sözüne katılıyorum.

Ek olarak şu vurguyu yapmakta fayda var: Dosya taşıma yazısını ve tecrübeli kullanıcıların geçmiş paylaşımlarını incelediğinizde, Ankara’nın taşınmış dosyalara karşı nasıl negatif aksiyonlar alabildiğini görebilirsiniz.

Hatta incelediğim yazılardan aklımda kalan bir alıntıyı paylaşayım:
    “Bir kez dosyanızı taşıdıktan sonra geri döndürmek zordur. Hele bir de bu konsolosluk Ankara ise...”

Yani dosyanızı geri çekmeniz durumunda, Ankara sizin CN numaranızdan daha büyük numaralara bile randevu verebilirken sizin dosyanızı arafta bırakıp sürecin sonlanmasını bekleyebilir. Bunun hiçbir garantisi yoktur.

Saygılarımla.

• okuduğum şeyler gerçekten iç açıcı ve umut verici ankaranın hızlı gitmesi hepimizi ümitlendiriyor, belki de beklediğimiz gibi olacak ama bir risk aldık dosya taşıdık ve bu riskin sonuçlarını görmek zorundayım gibi hissediyorum kendimi. geri taşımam ankaraya diye düşünüyorum yine de büyük konuşmayayım 🙂 ama bangkoktan mülakat alan arkadaşlarımız oturum konusunda bizi aydınlatırlarsa gerçekten müthiş bir rahatlama yaşarız komple forum olarak 🙂 güzel ve mutlu haberleri bekliyorum bende. 🙂

• @koci

Teşekkürler detaylı bilgi için

• @aysegul hayırlı olsun aysegul hanım vizenize kavusmanız dilegiyle

• Merhaba arkadaşlar 17 eylülde de 2nli mailim geldi. Hala ankaradan dosyamı açmaları için mail beklemekteyim haftalar oldu 😞

• @koci cutoff olmadan dosyamızı tekrar kcc aracılığıyla ankaraya geri taşırsak. ankara nın taşıma ile ilgili bir insiyatifi olacak mı ? hayır ben almıyorum diyebilir mi ? ayrıca mülakat verirken cn numarasına göre ilerlemiyor mu ?
    ben de forumdaki konuyla ilgili tecrübeleri okumuştum. direk ankara konsolosluğuyla iletişime geçerek taşımaya çalışmak zor deniyordu diye hatırlıyorum fakat kcc aracılığıyla taşıyınca ankara direk bu karara uymuyor mu ?
    @serapp hanım siz ne düşünüyorsunuz ?

• merhaba, ds260 formunu gönderdikten sonra gelen confirmation number'ı resimdeki işaretli alana yazıyorum fakat sürekli kod hatalı uyarısı alıyorum ve giremiyorum. lütfen yardımcı olur musunuz?

Ekran görüntüsü 2025-09-29 225603.png

• @koci Numaramız cut-off olmadan KCC ile taşısak da bu durum bu şekilde mi ilerler? Yoksa söylediğiniz durum konsolosluk aracılığıyla taşımayla olduğunda mı geçerli sadece? Ankara, KCC ile geri taşımamıza rağmen böyle bir tutumda olabilir mi?

• Merhaba dosya numaram 1700lerde at ankara olmuş fakat bana da randevu maili gelmedi sizce ne yapmalıyım ?

• ⭐⭐⭐⭐

@Selimdiskaya52

Bu başlığı konusu dışında kullanmamanız hem sizin hem de diğer süreci takip eden forum kullanıcıları için önemli.

Forumdaki arama butonunu kullanmaktan çekinmeyin anahtar kelimeler ile, kullanması ücretsiz ve sınırsız. Anahtar kelimeler: eyalet, yaşam, istihdam, eyalet seçimi

Amerika'da Yaşanacak Eyalet ve Şehrin Seçimi

• ⭐⭐⭐⭐

@alidogan54

Çekilişte talihli olduğunuzu öğrendiğiniz zamanki numara bu sarı ile işaretlediğiniz, başvuru esnasında not aldığınız numara.

The Confirmation Number is 16 characters long (alphanumeric); the first four characters represent the program year.

Example: 20261O0DZWY3DOV9

• ⭐⭐⭐⭐

@ugur077 şimdi de açtırmayı deneyebilirsiniz ancak bazı konsolosluklar 'sizin süreciniz yani dv2026 1 ekimde başlayacak, 1 ekimden sonra bize başvurun, o şekilde dosyanızı açalım' diye döndüler arkadaşlarımıza geçen günlerde. Dolayısıyla zaten yarın ayın 30u. Yarın gece veya 1 ekim sabahı konsolosluktan dosyanızı açmalarını talep edin bence.

• @aysegul Henüz mail almamış olmam süreci sıkıntıya sokar mı peki?

• ⭐⭐⭐⭐

@itsahmet teşekkürler, inşallah hep birlikte.

• ⭐⭐⭐⭐

@ugur077 kcc den gelecek cevap emailinden bahsediyorsanız, en geç yarın akşam kcc size dönmüş olur zaten. O cevaptaki mülakat tarihi bilgisiyle talepte bulunabilirsiniz 1 ekimde. Sıkıntı olmaz merak etmeyin.

Benzer Başlıklar

• 180
  • 153
  • 221
  • 11427
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

146

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |