Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @aysegul Değerli tavsiyeleriniz için teşekkür ederim güzel bir kaynak bulup ingilizcemi gelistiricem. Dediginiz gibi forumuda yalayıp yutmak lazim

• Arkadaşlar Bangkok istenen evraklar hakkında herhangi bir dönüş yaptı mı kimseye ya da ortalama ne zaman dönüş yapar bilen varmı

• @zero sizin süreciniz nasıl ilerliyor, biraz bilgi verebilir misiniz? En son mülakat aldığınıza dair bilgi var, başka da bir şey paylaşılmamış...

• @tubazorlu Evet, Kasım ayında sadece Bangkok mülakat verdiği için bu da önemli bir detay. Oturum izni isteneceğini sanmıyorum ama görmek lazım.

• @Arthur-Morgan Aynen öyle ,bu pek çoğumuz için hayati durum özellikle yüksek cn ler için. Ankara şuan şaşırtıyor ama bizim için umut vadetmesini zaman belirleyecek.

• @tubazorlu henüz bi dönüş olmadı evrak için. 4 kasıma hastane randevusu aldım.

• @melisbasdurmus Acaba ortalama nasıl bir sürede dönüyorlar , deneyimli arkadaşlar dönerse süper olur

• Merhaba

ANKARA UNGANLAR için bu dökümanı nereden alacağım. Ve formatı ay/gün/yıl olarak nasıl çevireceğim

Eger anne iseniz, çocuklarinizin dogum tarihlerini.

image.jpeg

• @Hasan-Ayvaz

Thank you for your inquiry.

Your case number is now current for interview processing. If you are scheduled for an interview date, you will receive notification via email to check https://dvprogram.state.gov. If you need to make changes to your DS-260 you should contact the consular section where you will be interviewed, or bring the information about your changes to your interview appointment. Because your case is ready to be scheduled, KCC can no longer unlock your application.

Böyle bir dönüş oldu bana da 3500 civarına kadar gelmiş sanırım.

• @Omerfarukyilmaz Evet. Görünen o ki 3500'e kadar geldi. Aralık ayını şimdiden çok merak ediyorum.

• Merhaba dosya tasimak icin, KKC`ye dogru ornek taslagi kullanarak mail attik Bangkok icin fakat surekli " THANK YOU FOR YOUR INQUIRY, WE ARE CURRENTLY REVIEWING YOUR REQUEST" cevabini aliyoruz. Bu cevap normal mi? Mali yil gelmeden tasinmasini istiyorduk dosyamizin bir an once.

• Ankaradan kasım a mülakat alan herkesi tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel bir ivme yakalandı böyle devam etmesini umuyorum✨✨ ne dersiniz sıradaki bülten yerinde sayar mı yoksa tırmanmaya devam eder mi ?

• @tubazorlu Bana da dönüş yapmadılar.

• @Serapp hanım ben turist vizesi başvurumda mail adresimle ais kaydı oluşturmuştum. Şimdi yeniden oluştururken bi sıkıntı olmaz sanırım. Sizin fikriniz nedir

• Bu ileti silindi!

• @Omerfarukyilmaz Teşekkür ederim. Bir sonraki ay da 5000 veya 6000 lere gelirse mülakat dağıtımı Ankara için süper olur. Kazanan herkes vaktinde vizesini alır umarım.

• @Hasan-Ayvaz
    İnşallah böyle olur stresle başladığımız bu mali yılı herkes Ankaradan mülakatını alarak tamamlarız.

• Maşallah harika haberler alıyoruz inşallah böyle de devam eder. Ankara hız kesmeden devam eder umarım

• @aysegul güzeeel, congratulations 🙂

• @fume merhabalar, Viyana 2 Ekim olarak mülakatımızı planlanmıştı ve baya şaşırmıştık çünkü önceki yıllara dayanarak 9-22 Ekim aralığına mülakat verildiğini görüp Schengen’i bu tarihlere ayarlamıştık bu nedenle Viyana’dan revize talep ettik. Bildiğiniz gibi önce aktif randevular yeni yasa gereğince iptal edildi, sonra bizi yeniden 16 Ekim’de kabul ettiklerini ilettiler böylece tarih değişmiş oldu ancak exceli bir türlü güncelleyemedim. Yani özetle artık ilk mülakat biz değiliz 🙂

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

133

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |