Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @eceslc, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@swadze muhtemelen numara sıradına göre oluyor. Benimki de hala at kcc

Aynen işten çıkmadan 17.30 gibi baktım kkc yazıyordu az önce eve geldim bakıyım dedim yine kkc yazıyor sırayla yapıyorlar herhalde

• @Peyk74 Edecektir. Çünkü Ankara’nın bir anda mülakat dağıtmasının; Cumhurbaşkanı’nın Trump ile güzel geçen görüşmesinden sonra olması tesadüf değil. 🙂

• İşten gelip msjları heyecanla okudum, mülakat alan herkesi tebrik ediyorum, bana mail gelmiş gibi mutluyum, hepimizin süreci kolaylıkla aksın ...

• Arkadaşlar Ankara değil ama 13 kasım için bir mülakat tarihi de bana geldi. Umarım hepimiz sorunsuz tasasız hallederiz

• @gucarslan DS-260 formunu doldururken mülakat yeri seçimi yapılabildiğini görüp doğrudan seçilebildiğini düşündük ve maalesef Hong Kong’u işaretledik. Daha sonra form dan öğrendik ki önce Ankara’nın seçilmesi, ardından farklı bir konsolosluk için ayrıca taşıma talebi yapılması gerekiyormuş. Formu araştırdım ancak benim durumuma benzer bir tecrübeye rastlayamadım.
    Case numaram yüksek ve KCC’den gelen yanıtta mülakat yerimin Ankara olacağı bildirildi. Eşimin Azerbaycan vatandaşı olması, dosyamın Tiflis’e taşınması konusunda olumlu bir etki sağlar mı? Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

• @SEVCAN-KARATAŞ Hayır alakası yok. Her senenin dinamiği farklı

• @SEVCAN-KARATAŞ yanlışınız var. Bence tek sebebi senedi ittifakın yıl dönümü.🫨

• @Göktuğ-Yılbaşı Hayırlı olsun harika haberler

• ⭐⭐⭐⭐

@Göktuğ-Yılbaşı süper, tebrikler. İmzanızı ve exceli de güncelleyebilirseniz, özellikle Londra gibi az deneyimlenen bir lokasyonu takip edecekler için yol gösterici olacaktır.

• @Hasan-Ayvaz asıl soru 3500 kere mülakat verildi fakat 3500 kere kadar olan diğer cn ler niye geride kaldı? Ve neden cn ye göre ilerlemiyor

• Selamlar, bugün herkes için çok güzel bir akşam oluyor. Umarım geri kalan süreçte bu şekilde ilerler. CEAC üzerinden kontrol ettiğim zaman KCC'den Ankara'ya geçtiğini gözlemledim. Mülakat tarihini öğrenmek için KCC'ye mail attım. Yanıt aldığım zaman excelde güncelleme yapacağım. 32XX altındaki herkesin periyodik olarak kontrol etmesi iyi olabilir. Herkese şimdiden sıkıntısız bir mülakat ve yeni kıtada güzel bir yaşam diliyorum.

• @swadze merhabalar bende 35xx in başlarındayım nereden nasıl bilgi alacağım bana bir mail falan gelmedi nereye mail atıcam ne yazıcam bu konuda yardımcı olabilirmisiniz ? teşekkürler

• Arkadaşlar az önce check ettim KKC Ankara olarak güncellenmiş

• bizim de KCC ankara olarak güncellenmiş ama mail almadık

• @ugur077 @swadze KCC’ye mail atın derim. Benim haftasonu at:London olmuştu, dün akşam mail attım bugün tarihimi öğrendim ama dvprogram’da hala değişiklik olmadı. Onu beklemektense böyle daha erken öğrenebilirsiniz

• Mail attım muhtemelen yarın dönüş olur. Ben ds260da değişiklik yapacağım evlilikten dolayı. Şuan ankara olduğuna göre formu açtırmamda sakınca var mı?

• Merhabalar , mail ile bu sabah 10 gibi sorduk akşam 7.30 gibi cevap verdiler , 26xx case number ile 19 Kasım'da mülakat tarihimizi aldık bekleyen herkese hayırlısı olsun , İmzayı ve excel'i hemen güncelliyorum . 🙌🙌

• @tubazorlu Geçmiş mülakat deneyimlerine göre mülakattan önce 10-15 gün oncesinde gerekli olan belgeler için bir mail atıldığını okumuştüm ancak herkes için gecerli bir durum mu bilmiyorum

• @ugur077 merhabalar benimkisi de aynı şekilde at Ankara olmuş

• Başlangıç için hangi eyaletleri tercih etmeliyiz ucuz olarak bilgisi dahilinde olan var mı? Rhoede Island nasıldır

Benzer Başlıklar

• 729
  • 153
  • 57
  • 16399
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

128

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |