Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• @gokcesak Kesinlikle denemeye değer. Bu süreçteki en büyük umut ışığım sizsiniz 🙂 Çünkü K3e başvuran çok kişiye denk gelmedim burada. Umarım bizim sürecimiz de sizinki gibi hızlı olur.

• @bamboo evet 15 nisanda başvurduk

• Teşekkür ederim Can Bey 🙂 Umarım herkes eşine bir an önce kavuşur. Sizlerinde onayı hızlı gelir

• @Ekto-Oktan Bizim I-130 Californiyada I-129 Texasta, yani sonuçta bir kaç ay bile önce çekse iyidir. Bir umut denedik bakalım umarız işe yarar.

• @erncndr aa supermis ben olmuyor diye biliyordum bilgi icin tesekkurler saglikla gelsin

• @Alternative12 Gerekli sponsorluk limiti ve kazanç arasindaki farkı nakit yada hızlıca likidite edilebilecek assetlerle kapatabilirsiniz. Çeşitli kurallari ve gereksinimleri var. Gerekli resmi bilgiye alttaki linkten ulasabilirsiniz.

• @can-bolatbaş biz de basvurduk ama postada bir sorun pldu sanirim adres forwarded olmus umarim ulasir ellerine

• Arkadaşlar merhaba öncelikle ankaradan cr1 vize mülakat randevuzu beklemeteyim fakat okulumdan ötürü tecilim tehlikede şu an da kayıt yenileme yapamıyorum çünkü öğrenim sürem doldu bunun için herhangi bir öneride bulunacak arkadaşlar olursa sevinirim mülakatım tehlikeye girer mi
    Ve ülkeden çıkışım aynı zamanda lütfen geri dönüşlerinizi bekliyorum 🙏🏼

• @can-bolatbaş gerçekçi konuşmak gerekirse k3 den kimse işini görememiş bizde 130 formundan sonra k3 başvurduk 2 hafta önce iptal maili geldi sebepleri ise 130 formunuzu kabul ettik o yüzden k3 ü iptal ettik diye inşallah sizinki erken olurda maalesef sanmıyorum

• Ve farklı bir sorum var , şuanda herşeyimiz onaylandı olaraktan biliyoruz, ben 4 hazirandan beri tarih bekliyorum pekala bu tarih geldiğinde hangi formları hazırlamamız lazım, ve ds 260 formunu da getirecekmiyiz? Evet ise biz bu formu doldurdukmu bilmiyoruz hatırlamıyorum , okdr çok süre geçtiki artık formları unutmaya başladım ?

• E devletten alınan belgeler için tercümana gerek var mı yoksa sadece asılları yeterli mi? Binlerce kez konuşulmuş fakat ben son DQ olanların durumlarını merak ettim

• @Zübeyde-Cengiz Merhabalar, ben e-devletten indirdiğim gibi yükledim, kabul ettiler. Üzerinde barkod bulunduğu için resmi belge sayıp kabul ediyorlar sanırım

• @Hakan-Türkoğlu kimse işini görememiş demişsiniz ama bu yanlış bir söylem olmuş. Çünkü hem burada hem de redditte bu vize türüne başvurup süreleri kısalan bir çok mesaj okudum. Siz denemişsinizdir olmamıştır o ayrı ya da başvurup süresi kısalmayan da bir çok insan vardır bu da doğal ama k3e başvuran kimseye faydası olmamıştır gibi bir söylemi buraya yazmak doğru değil. Bu forumu bir çok insan okuduğu için bu tür bilgiler verirken dikkat etmek gerekiyor. Biz I-130dan 2 ay sonra başvurduk şu an ikisi de farklı eyaletlerde devam ediyor gözüküyor. Süreç kısalır kısalmaz bilemeyiz ama kaybedecek bir şeyimiz yok ve başvuru için ekstra bir şey de yok bu vize türünde. O yüzden bence başvurmayı düşünen kişilerin I-130 başvurusundan hemen sonra buna da başvurması gerektiğini düşünüyorum. Genelde okuduğum kadarıyla çoğu kişi sürecin sonuna doğru başvurduğu için bir faydası olmadığını düşünüyor. Ama dediğim gibi kaybedilecek bir şey yok bence başvuruda. Özellikle yeni başvuru yapanlar için.

• @can-bolatbaş k3 denemekten zarar gelmez bizde redditten ve facebook gruplarından görüp başvurmuştuk herkesin şansını denemesinde fayda var ne kadar erken o kadar iyi.

• @can-bolatbaş bu siteden evet doğru nerdeyse kimse işini görememiş diyecek kadar az var , ben zaten kendi fikrimi beyan ettim ister başvurun ister yapmayın , çok önemli birşey olsaydı k3 den herkes onay aldım 130 formunu beklemeye gerek yok derdi , maalesef gerçekçi olursak işe yaramıyor nadirde olsa var tabi o konuda haklısın ama k3 güvenerek ooo erken gidecem bişey diyede hayal etmeyin ben ettim hayal kırıklığı oldu tercübeyle sabit

• Merhaba
    Eylül 2 de dosya onaylandı ve DOS a 5 Eylül de aktarıldı. Hala welcome letter almadık. Bu kadar uzun sürmesi normal mi bilgisi olan var mı? En fazla ne kadar sürüyor nvc den mektup gelmesi?

• @ceen ben nüfus kayıt örneğini( doğum belgesi) türkçe gönderdim kabul edilmedi çeviri istedi nvc

• @zeynep1212 7-12 gün arasında geliyor

• Ekim ayina cok az kaldi IL mektuplarini almaya hazirlanalim Mayis ve Haziran Dq’lari. Amerika yolcusu kalmasin ☺️ Bu arada Dv randevulari 15 Ekim’e uzatildi diye bir sey söz konusu degilmis kanunen oyle bir sey mumkun degilmis. Boylelikle randevularimizi en gec Aralik ayina aliriz insallah.

• @yeşim-yıldırım bir süredir buraya girmiyorum ve bu konuyu unutmaya çalışıyordum, mesajınız biraz motivasyon oldu :))

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

117

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |