Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @B_E_L_G_I_N Hayırlı olsun

• @Peyk74 henüz belge için mail gelmedi ben de atmadım, bu sebeple oturumla ilgi bi şey demediler, sorcak mıyım bilmiyorum 🙂

• @Serapp tesekkürlerrrr:)

• Bangkok’dan mülakat alan arkadaşlarımız excel tablosuna da bilgileri işlese herkes için takibi çok daha kolay olurdu. İstenen belgelerde oturum olup olmadığını teyitleyebilirsek en azından devamında gelecek kişileri de aydınlatır biraz daha. Çok teşekkürler

• @MKA Şu anda Bangkok Konsolosluğu’nda hangi dosya numaralarına mülakat verildiğini biliyor musunuz? Dosya numaram 20XXX civarında ve yaklaşık olarak ne zaman mülakat tarihi alabileceğimi merak ediyorum.

• Arkadaşlar tebrik ederim, umarım bayraklarınıza tez vakitte kavuşursunuz. Size sormasalar bile ileride olanlara soracaklar mı muallak. Konsolosluğun ne karar aldığını bilebilsek süper olurdu. Öncü birlikler bayrakları aldıktan sonra info toplayıp karargaha dönse olmuyor mu ahahs

• @Eyupp telefondan halledemedim dosya karışmasın diye cok oynamadım, pcden yapabilen olursa:/

• @mhmtkz Paylaştığın bilgi için teşekkürler! Bir merakım var: Normalde 1 Ocak’tan önce CEAC sayfasından dosya durumu kontrol edilemiyor, sen bunu nasıl görüp öğrendin?

• @melisbasdurmus

Sizin yerinize excel tablosunda mülakat tarihinizi 12.11.2025 olarak güncelledim.

• @omurk, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@şeymaaaa mülakat yerimi sordum sadece. Paylaştığım cevap geldi. HongKong olarak check etmiş oldum.

Boyle bir teyide gerek var mi? Ben dosyayi tasidigimda sondaki 28 Agustos kismi haric size atilan mailin tam olarak aynisini atmislar. Tekrar dogrulamak icin bir maile gerek yok diye dusunuyordum.

• Ben excel’de kendi alanımı güncelleyemiyorum, sebebi ne olabilir ki? HONG KONG olarak güncelleyecektim

• @ozzytotheb Mülakat tarihi belirlendiğinde "at Ankara" şeklinde görünmeye başlıyor bildiğim kadarıyla.

• @koci teşekkür ederiiim:')

• @melisbasdurmus teşekkür ederim. bildiğim kadarıyla bir mail daha gelecek size

• @şeymaaaa Case numaranız 20k lerde, mülakat tarihi alabilmeniz için önünüzde çok uzun bir süre var. Öncelikli olarak yapmanız gereken bültenleri takip edip 20K ler in current olmasını beklemek. Bu sürede bol bol forumda kalıp sizden öncekilerin mülakatlarını deneyimlerini ve paylaşımlarını okuyup, yol haritanızı netleştirmek. Bülten henüz 7500 lerde sabırla beklemekten ve deneyimleri okumaktan başka bir şey yapamayacaksınız maalesef. Bu biraz stresli bir süreç ama başka seçeneğiniz yok. Gelişmeleri yakından takip etmeniz current olduğunuzda alacağınız aksiyon için önemli. O yüzden formda takılın formda kalın👍😀

• @melisbasdurmus serap hanımın önerisine göre hareket etmeniz cok daha mantıklı olacaktır bence tebrik ederim sizin ve bangkok tan mülakat alan tüm arkadaşlar adına çok sevindim çok güzel haberlerle geldiniz umudumuz daha da arttı dilerim kolaylıkla hiç zorlanmadan mülakat alan siz ve tüm bangkok ekibi vizelerini alır ✨✨🙏🏼

• @Kamile-1 😃 Çok teşekkürler sağolun. Son gelişmelerden dolayı biraz heyecanlıyız doğal olarak...

• @melisbasdurmus istenen evraklar maili geldiğinde bu konuya dair bir şey istemezlerse sormayacaklardır diyebiliriz tabi %100 emin olamayız. Mail gelmezse siz istenen evrakları usulünce sorabilirsiniz. Bu konuyu @Serapp Hanım çok güzel cevaplamış bence de bu yolu izleyebiliriz 🙏

• Mülakat alan herkese tebrikler, umarim dv2024 belgrad faciasina benzer bir durum bu sene yasanmaz.

• @şeymaaaa boyle bir seyi ilk defa senden duyuyorum, baska bir konuyla karisti herhalde. Sonuc olarak kontrol edebiliyoruz sendeki bilgi yanlis

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

140

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |