Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @melisbasdurmus Hayırlı uğurlu olsun, çok güzel haber 🙂 sorunsuz bir vize mülakatı geçirirsiniz. istenilen evraklar konusunda bir mail atıcaksanız bence oturum istenip istenmediğini kesinlikle sormayın. artık suyu yoluna bırakmak lazım akıp kendi yolunu bulacaktır. çok soru bence suyu bulandırır akılları karıştırır. o yüzden istenilen evrakları soracaksanız çok formal basic kısa bir mail atın yeterli. (tamamen kendi fikrim)

• @Kamile-1 tek korkum gidince sorarlar ve tüm masraf boşa gider diye 😕

• @melisbasdurmus
    Selamlar,
    Istenilen belgeleri sorun zaten oturum isterlerse de bir madde olarak bulunacaktir, ekstra oturum konusuna girmeseniz sanki daha iyi.

Dilerim hepimiz buradan vize alim tecrubelerimizi paylastiginiz postlarimizi gonderiyor oluruz… Surecinizde kolayliklar…

• @melisbasdurmus, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

mail geldi 12 kasım mülakat planlamışşş 🙂

Hayırlı olsun Melis hanım. Hangi belgeleri istedikleri hakkında bilgi verirmisiniz. Malum kasımdan sonra yapılacak mülakatlarda oturum istenebileceğini biliyoruz Bangkok ne yapacak istedi mi otrum

• Kasım sonrası Viyana'dan randevu alan oldu mu ?

• @Peyk74, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Kasım sonrası Viyana'dan randevu alan oldu mu ?

Viyana ve Hong Kong ellerindeki dosyaları Ekim'e sıkıştırdılar, galiba TR dosyası kalmadı ellerinde. Onlar için sonraki bülteni beklemek zorundayız gibi duruyor.

• @melisbasdurmus ayrıyeten sormayın oturum ısdıyormusunuz diye sadece onlardan hangi belgeleri isdedıklerını sorun onlar söylerler zaten gerekli belgelerı

• Benim sormak istediğim zaten insiyatifi konsolosluk veriyor eğer ki istemiyseklerse bunu sorduğumuzda zaten bunu belirtmezler mi? Diyelimki sormadik onalrda söylemedi mulakata bir gittiler oturum istediler ee ama belirtmediniz dedigimizde Yeni yasa cıktı zatende diyebilirler bir kisinin bunu sorması gerekmez mi?

• @iibrahimd Ben şimdiye kadar oturumun konsoloslukta istendiği bir tane bile deneyim okumadım. İstenen belgeler arasında yoksa, istemediği bir şeyi orada niye sorsun? %100 böyle olur diyemem tabii, o ayrı.

• @iibrahimd Oturum istiyorlarsa ve siz bunu gösteremiyorsanız randevu planlanır mı? İstenilen evraklarda belirtilir zaten böyle bir talep varsa...Resmi dil yazı dili olduğu için orada sürpriz bir şekilde ortaya çıkmaz diye düşünüyorum...

• @melisbasdurmus ve mülakatı planlanmış tüm arkadaşlarımız bence kesinlikle oturum hakkında bir soru sormamalıyız. İstenen belgelerde gerekli bilgiyi vereceklerdir.

• İbraz edilmesi istenilen evraklar arasında vatandaşlık belgesi ya da oturum izni istenmediği sürece, mülakat aşamasında da sorulmaz, genellikle.. ancak inisiyatif tamamen konsoloslukta olduğu için, küçük bir ihtimal sorabilirler

• Kcc’ ye asagidaki gibi bir mail attim. Cevap gelince paylasacagim.

Name-Surname:
    Case Number:
    Date of Birth:

Dear Officer,

I hope this message finds you well and healthy.

I would like to ask whether my interview appointment has been scheduled.

Thank you for your time and assistance.

Best regards,

• @aysegul yaptiginiz butun paylasimlarda herkese nasil yardimci olmaya calistiginizi ve bunu ne kadar iyi niyetle yaptiginizi goruyorum. Bunu baska ulkelerdeki dosyalara yorum yapmayarak lutfen kendinizi kisitlamayin. Bu forumun kulturu sizin gibi arkadaslarimiz sayesinde gelisiyor yayiliyor. Ben kendi adima size tesekkur ederim.

• @aysegul

Bence siz forumun gercekten degerli ve tecrubeli bir uyesisiniz ve verdiginiz cevaplar yildizli kurucularimiz duzeyinde. Lutfen yorumlarinizi ve bilgi dolu postlarinizi surekli burada paylasmaya devam edin, yazisma bu sonucta bazen yanlis da anlasilabilir, bunlar normal.
    Sevgiler, selamlar Aysegul Hanim…

• @omurk Siz mülakat tarihi mi aldınız yoksa dosyanızın nerede olduğunu mu sordunuz?

• ⭐⭐⭐⭐

Kasım ayı için Bangkok’tan mülakat tarihi öğrenen herkesi tebrik ederim.
    Şimdi izlemeniz gereken yol bana göre şöyle olmalı: Şu anda konsolosluğa mail göndermeyin, daha çok erken. Öncelikle belgelerinizi hazırlayın, nerede kalacağınızı planlayın. 2NL geldikten ve ESC sayfanız güncellendikten sonra sağlık muayenesi randevunuzu alın.

Ekim ortalarında uçak biletlerinizi almadan önce, eğer hala Bangkok’tan sizden istenen belgeleri bildiren bir e-mail gelmemişse o zaman konsolosluğa mail atmanızı öneririm. Ama konsolosluğa doğrudan ‘Oturum istiyor musunuz?’ diye sormak yerine,
    ‘XX Kasım tarihinde mülakatım var. Gelirken yanımda getirmem gereken standart belgelerin dışında ek bir evrak var mı?’
    şeklinde bir soru yöneltmeniz daha uygun olur.

Ben 28 Ağustos öncesi dosyasını taşıyanlardan oturum istemeyeceklerini düşünüyorum. Umarım içime doğan gerçek olur🙏

• @Serapp teşekkürler

• @Serapp Hanım tesekkürler .

• @şeymaaaa mülakat yerimi sordum sadece. Paylaştığım cevap geldi. HongKong olarak check etmiş oldum.

Benzer Başlıklar

• 316
  • 729
  • 12173
  • 153
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

143

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |