DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Merhaba şimdi benim eşim Kırgız vatandaşı Ben de 2026 yılı Green card talihisiyim sıralamam 20.000 şimdi ben büyük ihtimalle Ankara'dan sıra alamayacağım ve yeni düzenlemeye göre şimdi benim Kırgızistan'da otururumum var acaba bu sıralamayla Kırgızistan'da Green card başvurusu yapabilir miyim gelme ihtimali var mı varsa eğer 2025 yılına ait Kırgızistan Amerikan başkonsolosluğu ne kadar sıralamayla aldı bunu nasıl öğrenebilirim bana yardımcı olabilir misiniz saygılarımla.
-
@matkapitalizm, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba şimdi benim eşim Kırgız vatandaşı Ben de 2026 yılı Green card talihisiyim sıralamam 20.000 şimdi ben büyük ihtimalle Ankara'dan sıra alamayacağım ve yeni düzenlemeye göre şimdi benim Kırgızistan'da otururumum var acaba bu sıralamayla Kırgızistan'da Green card başvurusu yapabilir miyim gelme ihtimali var mı varsa eğer 2025 yılına ait Kırgızistan Amerikan başkonsolosluğu ne kadar sıralamayla aldı bunu nasıl öğrenebilirim bana yardımcı olabilir misiniz saygılarımla.
Ankara'dan almanız mümkün görünmüyor ama Kırgızistan Bişkek Konsolosluğunda sıranızın gelme ihtimali yüksek. KCC'ye oturum belgelerinizi ekleyerek taşıma maili gönderin.
-
@Erkan-0 Takipteyiz..
-
@ATS16 ESC sayfasının güncellenmesini bekliyorum. Güncelleme sonrası pasaport, esc sayfasını gönderirken bunu da not olarak yazacağım. Cevap için teşekkürler.
-
herkese merhaba,
Dosyamı bangkok'a taşıdığıma dair KCC 'den onay maili aldım. 28 ağustostaki karardan sonra onaylatmadım. Örnek onaylatma mailiniz varsa paylaşır mısınız? Ayrıca ceac sayfasında halen at KCC gözüküyor.
-
Merhabalar herkese iyi günler dilerim. 1 Eylülde dosyamı Tayland Bangkok a taşımak için KCC ye mail attım. Fakat hala dönüş yapılmadı
Thank you for your inquiry.Thank you for your inquiry. We are currently reviewing your request.
Tek gelen mail bu. Tekrar mail atıp yoğunluk yaratmak istemiyorum ama içim içimi yiyor ne yapmalıyım ? Soru cevaplandıysa özür dilerim göz gezdirdim bulamadım. Teşekkürler şimdiden -
@aysegul Dediğiniz gibi, daha önce mülakate girenler yanlarında götürmüş ama elçilikte istenmemiş gözüküyor. Ben yine de yanıma alacağım.
-
@matkapitalizm kırgısitan geçen sene gayet iyiymiş. aşağıdaki linkten sizde bakabilirsiniz.

-
04.09.2025 tarihinde KCC ye mail attık dosya taşıma için inceliyoruz diye otomatik dönüş yapıldı ama ses soluk yok olumlu geri bildirim alan var mı grupta CN 16xxx teşekkür ederim
-
@Ozgeboran Önceki sayfaları lütfen okuyunuz. Yeni çıkan yasa ile birlikte 1 Kasım’dan itibaren herkes, yaşadığı veya oturumunun bulunduğu ülkede mülakata girecek. Daha önce taşınan randevuların durumunu ise Kasım ayından itibaren göreceğiz. Sizin sıranızın gelmesine daha çok var, bu yüzden acele etmeyin derim.
-
Merhaba Viyana için Denizbank bana TRY VE USD ayrı ayrı türkçe döküm verdi ve TRY'nin dolar karşılığını vermedi. Paramın büyük bir bölümü TRY'de idi. Bu bir sorun yaratır mı?
-
Merhaba,
Bu şekilde yazın lütfen:
[email protected]
Subject: 2026EUXXXXXXDear Sir/Madam
Where is my interview location?
Thank you for your help.
Best regards,
Ad, soyadCase number:
Last name:
First name:
Date of birth: ay/gün/yıl -
-
@nsercan 2024 ne kadar verimli bir yılmış. Geçen sene kazanaydım şimdi düzenimi kurmuştum. :))
-
@Ozgeboran imzanızdaki cn doğruysa 24binlerdesiniz, mülakat alamamış herkesin dosyası zaten at KCC şeklinde görünür. Sizin daha uzun bir zaman dosyanız zaten KCC de görünecek. Dosyanızın bir konsolosluğa taşınmış olması bu görünümü değiştirmez, o farklı bir konu.
-
@Peyk74 Her yılın sürprizi bol oluyor. Her sene farklı çetrefil :)
-
@Nunu6190 28 ağustos kararıyla ilgili bilginiz olduğunu varsayıyorum. Yine de bu başlığın 28 ağustostan sonraki sayfalarını okumanızı tavsiye ediyorum. Kimler neler denemiş, neler sormuş, ne cevaplar almış, 28 ağustostan sonra kimler dosyasını nasıl taşıyabilmiş kimler taşıyamamış gibi gibi.
Ayrıca şimdiye kadar bu konuyla ilgili sadece 1 email gönderdiyseniz ve içiniz içinizi yiyorsa 2.yi de gönderin bu akşam, birşey olmaz sizin 2.emailinizden merak etmeyin. Sonrasında muhtemelen sabırla beklemeniz gerekecek zaten. Bol şans. -
@ceyda01 Yaratmayacaktir.
-
Şu an bilgimiz yok değil mi 28 ağustostan önce taşınan dosyalar için mülakatta oturum izni istenip istenmeyeceğine dair? Bir de şöyle bir şey var, bana mülakat verildi her şey ok vs, mülakata girdim. Mülakatta bana belgeleri sorarken her şeyi veriyorum oturum yok, red basıp geçer mi yani konsolosluk? Önemli olan mülakat değil miydi :d Bu belgeleri önceden sunmayacaksak sanırım oradan sonrası konsolosluğun insiyatifine kalacak, sonuçta bu daha önceden de başka konsolosluklarda aynı şekilde işleniyordu. Ya çalışma izni için Dubai'den iş buldum, aralıkta gideceğim, o da ne? Abu Dhabi'nin performansları rezil, daha adamlara bugün Operasyon Müdürüyle görüşme ayarladım. Şimdi de bunları reddetmeden Tayland'da iş aramaya başladım, bu işler beni derin bir strese soktu arkadaşlar :d Bu olayın sonucunu sanırım Kasımdan sonraki mülakatlarda göreceğiz.
-
@Scythep Bu kural değişimi maç başlamışken yapılmamalıydı.Herhangi değişiklik yok bekliyoruz.Umarım yarar bir durum çıkar onun haricinde çıkması çok zor olan bu kura boşa gidecek.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum