Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Mali dökümanlar hakkında, toparlayabildiğimizi koyduğumuz bir dolar hesabımız var. Onun dışında TL hesaplarımızda ciddi bir miktar yok ama o hesaplarımızı aktif olarak kullanıyoruz, onların da dökümünü almamız gerekir mi?

• @aysegul o sayfaya hangi siteden bakıyorduk?

• @zero İcerisinde döviz cinsinden bulunan parayı göstermeniz yeterli olucaktır eğer miktar az değilse. Ayrıca DV2026 icin bangkoktan mülakat alan tek kişi olduğunuz için tebrik ederim dilerimki sorunsuzca vizenize kavuşursunuz.

• @zero bangkok mali doküman istemiyor diye biliyorum

• ⭐⭐⭐⭐

@nsercan

CDC 11.03.25 itibariyle göçmen vize başvuruları kapsamında covid aşı zorunluluğunu kaldırdı, resmi yönergeyi aşağıda bulabilirsiniz.

CDC Removes COVID-19 Vaccination Requirement for Immigrant Visa Applicants

Son güncel Hong Kong deneyimlerinde de talihlilerin covid aşı kartı beyan ettiklerini görmedim, zaman kaybetmektense sağlık kurumu ile resmi yönergeyi paylaşarak hala isteyip istemediklerini sorabilir ve diğer istenen evrakları hazırlayabilirsiniz, tercih sizin.

• ⭐⭐⭐⭐

@zero Bangkok deneyimlerini taradınız mı? Çünkü güncel deneyimlerde de banka dökümü istemiyorlar. Bunu görmenize rağmen tedbiren mi döküm alıp mülakata götürmek istiyorsunuz?

• ⭐⭐⭐⭐

• @aysegul teşekkürler.

• @Selimdiskaya52 slm.
    İki üç gün daha bekleyelim bakalım. Mail gelmezse büyük ihtimal pas geçecekler
    Geç olsun güç olmasın diyelim artık

• Merhaba şimdi benim eşim Kırgız vatandaşı Ben de 2026 yılı Green card talihisiyim sıralamam 20.000 şimdi ben büyük ihtimalle Ankara'dan sıra alamayacağım ve yeni düzenlemeye göre şimdi benim Kırgızistan'da otururumum var acaba bu sıralamayla Kırgızistan'da Green card başvurusu yapabilir miyim gelme ihtimali var mı varsa eğer 2025 yılına ait Kırgızistan Amerikan başkonsolosluğu ne kadar sıralamayla aldı bunu nasıl öğrenebilirim bana yardımcı olabilir misiniz saygılarımla.

• ⭐⭐⭐⭐

@matkapitalizm, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba şimdi benim eşim Kırgız vatandaşı Ben de 2026 yılı Green card talihisiyim sıralamam 20.000 şimdi ben büyük ihtimalle Ankara'dan sıra alamayacağım ve yeni düzenlemeye göre şimdi benim Kırgızistan'da otururumum var acaba bu sıralamayla Kırgızistan'da Green card başvurusu yapabilir miyim gelme ihtimali var mı varsa eğer 2025 yılına ait Kırgızistan Amerikan başkonsolosluğu ne kadar sıralamayla aldı bunu nasıl öğrenebilirim bana yardımcı olabilir misiniz saygılarımla.

Ankara'dan almanız mümkün görünmüyor ama Kırgızistan Bişkek Konsolosluğunda sıranızın gelme ihtimali yüksek. KCC'ye oturum belgelerinizi ekleyerek taşıma maili gönderin.

• @Erkan-0 Takipteyiz..

• @ATS16 ESC sayfasının güncellenmesini bekliyorum. Güncelleme sonrası pasaport, esc sayfasını gönderirken bunu da not olarak yazacağım. Cevap için teşekkürler.

• herkese merhaba,

Dosyamı bangkok'a taşıdığıma dair KCC 'den onay maili aldım. 28 ağustostaki karardan sonra onaylatmadım. Örnek onaylatma mailiniz varsa paylaşır mısınız? Ayrıca ceac sayfasında halen at KCC gözüküyor.

• Merhabalar herkese iyi günler dilerim. 1 Eylülde dosyamı Tayland Bangkok a taşımak için KCC ye mail attım. Fakat hala dönüş yapılmadı
    Thank you for your inquiry.

Thank you for your inquiry. We are currently reviewing your request.
    Tek gelen mail bu. Tekrar mail atıp yoğunluk yaratmak istemiyorum ama içim içimi yiyor ne yapmalıyım ? Soru cevaplandıysa özür dilerim göz gezdirdim bulamadım. Teşekkürler şimdiden

• @aysegul Dediğiniz gibi, daha önce mülakate girenler yanlarında götürmüş ama elçilikte istenmemiş gözüküyor. Ben yine de yanıma alacağım.

• @matkapitalizm kırgısitan geçen sene gayet iyiymiş. aşağıdaki linkten sizde bakabilirsiniz. 848728be-b0bb-4f58-b288-e2d91971a146-image.png

• 04.09.2025 tarihinde KCC ye mail attık dosya taşıma için inceliyoruz diye otomatik dönüş yapıldı ama ses soluk yok olumlu geri bildirim alan var mı grupta CN 16xxx teşekkür ederim

• @Ozgeboran Önceki sayfaları lütfen okuyunuz. Yeni çıkan yasa ile birlikte 1 Kasım’dan itibaren herkes, yaşadığı veya oturumunun bulunduğu ülkede mülakata girecek. Daha önce taşınan randevuların durumunu ise Kasım ayından itibaren göreceğiz. Sizin sıranızın gelmesine daha çok var, bu yüzden acele etmeyin derim.

• Merhaba Viyana için Denizbank bana TRY VE USD ayrı ayrı türkçe döküm verdi ve TRY'nin dolar karşılığını vermedi. Paramın büyük bir bölümü TRY'de idi. Bu bir sorun yaratır mı?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

149

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |